Ne demek bu?

Evet beni bdv ile tanistiran bir konum var :)
Keske olmasaydi, Bakarsin.
Actim konuyu ama ilk yorumlar benim tahminim gibi olunca kapattirmistim hemen.

Dilegin icinde cok tesekkur ederim :))

Haber vermeden dışarda maç izleyemez kesin ve net burnundan getirilir o maç

Kizlar söyle birsey söyliyim size. Ben kötü niyetlimiyim ya. Ben sanki başkasına attı da yanlıslikla bana geldi diye algıladim. Sanki o mesajın sahibi ben değilim....

Ben yanlışlıkla size atmış diye düşündüm ilk okuduğumda
Çünkü bu ilk mesaj gibi değil konuşma devam ederken atılacak mesaj gibi

Ben sormadan neden yazsın ki bana bunu diye düşünürüm... Yaniii özellikle maç izlerken ben sormadan bana ne yaptığını aklına gelipte yazmayacağını bildiğim için; o mesajın bana değilde başka birisine yazıldığını düşünürüm...
Ve sonrasında nasıl bir açıklama yapacağına da bağlı tabii

Nasıl özel mesaj anlamadım ki ben? )))) kazen de bu doğrultuda ısrarcı. Sanirim bu konunun sonunda ben haksız cikcam

Bi hinlik gelir hatrima ama bende cozemem icimdeki paranayok duyguyu
Gelince sorarim bide yuzyuze alirim eminim fire verir benim hareketlerimden

Başka birine atarken yanlışlıkla bana attığını düşünürüm.

Ben de yanlis dusunur yanlis anlardim cunku ben ona napiyorsun diye sormamisim o da maçı izliyorum canım yazmış durduk yere

Benim eşim olsa "ben maç izliyorum canım haberin olsun msj fln atarsan duymazsam ararsan duymazsam diye" der

Ama durduk yere "maçı izliyorum canım" yazarsa sadece iskillenirim o msj bana degildir baskasina yaziyomustur yanlislikla bana yazmistir oyle dusunurum

Gercekten bence

"Ben mac izlemeye geldim" ile "macı izliyorum" arasinda fark var

Gercekten mac izliyor oluyor olmasi msjin bana yonelik olmadigi gercegini degistirmez

Not: Sosyal deney mi yapiyoruz gercek dusuncelerim bunlardir

O mesajdan önce mesajlaşma durumunuz varsa eğer normal bir durum yalnız, hiçbir konuşma olmayıp attıysa anormal. Ilk mesajda sanki hiçbirşey yokken durup dururken attı izlemini aldım ben ama iyle değilmiş galiba.

Yani mantıken maçı izliyoruz demesi için senin hangi maç olduğunu bilmen lazım,öncesinde bir sohbetiniz olmalı ya da sen sıkı maç takipçisisin her gün saat kaçta kimin maçı var biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…