- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Özel mesaj ne ki?BDV konusu için neden özel mesaj geliyor derim
ha ciddi olacak olursam maç izlemezki benim kocam kahveyede gitmez arkadaşları ilede buluşmaz evden cami camiden eve
durduk yere maç izliyorum dese(ALLAH cc sağlık versinde) bütün ligi bitir diyebilirim
Tamam işte bende onu diyorum diğer kişinin de yanında değil. Yanında olsa ona neden mesaj atsın ki ?
Adam harbi harbi maç izliyor
Konun var mıydı?
Varsa da ben kaçırmışım..
Çok geçmiş olsun ve umarım bu yaşadığın en kötü olay olur ömrünce..
Ve Zaman'la tekrardan seni o şanslı azınlığın içinde olduğunu hissettiren anların olur..
Kizlar söyle birsey söyliyim size. Ben kötü niyetlimiyim ya. Ben sanki başkasına attı da yanlıslikla bana geldi diye algıladim. Sanki o mesajın sahibi ben değilim....
tamam tamam beynindeki kurdu at kötü bir şeye sebep olmak istememBeynime kurt girdi. Düşündurdu beni.
Nasıl özel mesaj anlamadım ki ben?İlk defa bdv konusu için mesaj aldım ya :)
Hmm.. Normalde bende mesaj atarken sanki soru sorulmusta cevabını veriyomusum gibi yazdığım oluyor. Ama gondermeden duzeltiyorum yanlış anlasilmamak için genellikle.
Şöyle bişey geldi aklıma. Mesaj yazarken birileriyle konuşuyordu yada maç izliyordu o yüzden mesajı dikkatsizce yazmış olabilir.
Bana da geldi bayağı şaşırdımHe ya artık mesajla konuya davet mi ediliyoruz
Eşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?