Ne demek bu?

Kazen bu kadar emin olman erkek olmadan mi kaynaklı yoksa ciddi ciddi düşüncen bu mu? Pişman olduruyorsun benj suanda. Ha bu arada ne oldu facede paylaşma işi?

Iste bunlar hep iyi niyet :))
Bir zamanlar bende boyleydim ama zalıııım hayat beni bu hale getirdi
Umarim sen hic bir zaman birine karsi güvensizlik yasamak durumunda kalmazsin
Son cümlenle cız etti içim..

Burda okuduğum pekçok şeye şaşırıyorum ben .

Ne alaka şimdi oluyorum.

Ama evet güvenim hiç sarsılmadı, o şanslı azınlığın içinde olunca belki saf kaldım böyle :)

Ama ben bi mesajla üstüne gidemem olayın, altından masum bir durum çıkarsa rezil olur, yüzüne bakamam eşimin..

Bu sefer de eşimin gözünde ne hale gelirim basit bir şüphe için diye düşünürüm.. Saygıyı tüketmez mi bunlar ?

Ama konu sahibinin eşi ile durumu farklı tabi .. Önceden... Malum..

Konu sahibi yarın aöf sınavın var sanırım. Sıkma canını daha fazla ihtimaller üzerinden.

Şimdilik sınavına kanalize ol ..

Başarılar dilerim

Adam vukuatlı olmasa benim aklıma kötü bir şey gelmezdi. Ama eşinizin bütün akşam size haber vermeden gezmesi, nerede olduğunu genelde bilmemeniz zaten çoktan bir güvensizlik yaratmış olmalıydı.
Eşine güvenmemek için kötü deneyimlerin olduğundan, kurcalamaya Hakkın olduğunu düşünüyorum.

Ben zaten takip etmesini öneriyorum sadece, yoksa seviyesizce bir duruma cekilmemeli olay.
Direk sen beni aldatiyorsun demek te zaten komik olur.
Yüz göz olunmadan gozlemlemeli.

Bende bu seneye kadar o sansli azinligin icinde olan bir insan olarak sana diyorum ki,
iyi niyetinden vurulduysan bir kere,
hic bir sey eskisi gibi olmuyor.
Yani sen beni bu konuda bir noktaya kadar anlayabilirsin.
Yaşamak ve düşünmek ayni seyler degil.

Ben erkeğin en iyisine de guvenmem daha. Neler okuyup, duyuyoruz. Sen zaten vukatlisin çekilir mi öyle mesaj!

Konun var mıydı?

Varsa da ben kaçırmışım..

Çok geçmiş olsun ve umarım bu yaşadığın en kötü olay olur ömrünce..

Ve Zaman'la tekrardan seni o şanslı azınlığın içinde olduğunu hissettiren anların olur..

Ben erkeğin en iyisine de guvenmem daha. Neler okuyup, duyuyoruz. Sen zaten vukatlisin çekilir mi öyle mesaj!

işten şeytan böyle birşey elin ayağın karışıyor :)

lakin hala söylediğimin arkasındayım abi temiz, çok pis günah alıyorsun

Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Evet vukaati oldu affettim. Ama bu tekrar affedecegim anlamına gelmiyor ki. Siz olsanız ne düşünürdunuz?

kendiniz söylediniz, 1 saat ömce cigköfte alir misin diye mesaj attim tamam canim dedi diye. gec gelecegini haber vermek icin yazmis olabilir bu mesaji. biraz rahat birakalim bence erkekleri evet yemedikleri halt kalmiyor ama biz de iyice paranoyaklasmayalim bence. ayrica 1 kere affetmem daha sonra olacaklarin habercisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…