- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Yarın sınavım var. SınavıM olmasa olurduda sınavı atlatmam lazım. Yapacam oyle bir şey.
Kazen bu kadar emin olman erkek olmadan mi kaynaklı yoksa ciddi ciddi düşüncen bu mu? Pişman olduruyorsun benj suanda. Ha bu arada ne oldu facede paylaşma işi?İnanın ben balıktayken "bende genelde balığa giderim, maça gideceğime inanmaz sevmem çünkü" yazdığım mesajlar Allah'a emanet hatta %80 eve gelince mesajlara cevap veririm. Şaka yapmıyorum kapıdan girince mesajlara cevap yazarım.
Rahat ol abi temiz
Saolsin abla. :)Kolay gelsin o zaman
Son cümlenle cız etti içim..Iste bunlar hep iyi niyet :))
Bir zamanlar bende boyleydim ama zalıııım hayat beni bu hale getirdi
Umarim sen hic bir zaman birine karsi güvensizlik yasamak durumunda kalmazsin
Evet canım vukaatli.bu adamın önceden vukuatı mı var?
normal değil çünkü bu düşünceler?
Kazen bu kadar emin olman erkek olmadan mi kaynaklı yoksa ciddi ciddi düşüncen bu mu? Pişman olduruyorsun benj suanda. Ha bu arada ne oldu facede paylaşma işi?
Konuya ilişkin resimler de süper olmuş
anlaşıldı şimdi mevzuuEvet canım vukaatli.
Evet sınavım var teşekkür ederimm. :)Konu sahibi yarın aöf sınavın var sanırım. Sıkma canını daha fazla ihtimaller üzerinden.
Şimdilik sınavına kanalize ol ..
Başarılar dilerim
Son cümlenle cız etti içim..
Burda okuduğum pekçok şeye şaşırıyorum ben .
Ne alaka şimdi oluyorum.
Ama evet güvenim hiç sarsılmadı, o şanslı azınlığın içinde olunca belki saf kaldım böyle :)
Ama ben bi mesajla üstüne gidemem olayın, altından masum bir durum çıkarsa rezil olur, yüzüne bakamam eşimin..
Bu sefer de eşimin gözünde ne hale gelirim basit bir şüphe için diye düşünürüm.. Saygıyı tüketmez mi bunlar ?
Ama konu sahibinin eşi ile durumu farklı tabi .. Önceden... Malum..
Ben erkeğin en iyisine de guvenmem daha. Neler okuyup, duyuyoruz. Sen zaten vukatlisin çekilir mi öyle mesaj!Ben zaten takip etmesini öneriyorum sadece, yoksa seviyesizce bir duruma cekilmemeli olay.
Direk sen beni aldatiyorsun demek te zaten komik olur.
Yüz göz olunmadan gozlemlemeli.
Bende bu seneye kadar o sansli azinligin icinde olan bir insan olarak sana diyorum ki,
iyi niyetinden vurulduysan bir kere,
hic bir sey eskisi gibi olmuyor.
Yani sen beni bu konuda bir noktaya kadar anlayabilirsin.
Yaşamak ve düşünmek ayni seyler degil.
Ben zaten takip etmesini öneriyorum sadece, yoksa seviyesizce bir duruma cekilmemeli olay.
Direk sen beni aldatiyorsun demek te zaten komik olur.
Yüz göz olunmadan gozlemlemeli.
Bende bu seneye kadar o sansli azinligin icinde olan bir insan olarak sana diyorum ki,
iyi niyetinden vurulduysan bir kere,
hic bir sey eskisi gibi olmuyor.
Yani sen beni bu konuda bir noktaya kadar anlayabilirsin.
Yaşamak ve düşünmek ayni seyler degil.
Ben erkeğin en iyisine de guvenmem daha. Neler okuyup, duyuyoruz. Sen zaten vukatlisin çekilir mi öyle mesaj!
Amin. İnşallah:)Konun var mıydı?
Varsa da ben kaçırmışım..
Çok geçmiş olsun ve umarım bu yaşadığın en kötü olay olur ömrünce..
Ve Zaman'la tekrardan seni o şanslı azınlığın içinde olduğunu hissettiren anların olur..
Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Evet vukaati oldu affettim. Ama bu tekrar affedecegim anlamına gelmiyor ki. Siz olsanız ne düşünürdunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?