Ne demek bu?

Niye bdv için özel mesaj geldi ki?

Merak edeceğinizi düşünüp mesaj atmış olabilir.

Yani herseyde şüphe duy, çemkir, bir süre sonra ciddiye alınmıyor kadınlar..

Bir de Adam masumsa mahçup olma durumu feci...

Yorumunuz çok zekice

Bende bir hala var. Gencligi orta yasi enistemi basmakla gecti. Kocasi müzisyen ve her yaz sahil kenarinda isler alir. Bunlar tüm aile gider, eniste bunlari eve pansiyona yerlestirir ertesi gün sevgili pesine düserdi. Babaannem nasil bir aile olduklarini bildigi icin vermek istememis ama halam kacmis zamaninda ve geri dönmeye yüzü yokmus. O zamanlar bosanma falan yok, kadina kötü gözle bakilirmis. Hos bizimki enistem istese de bosanmazdi cünkü herseyden vazgecer kocasindan vazgecmezdi. Simdi geldi 60 yasina, yarim agiz konusur ömrümü cürüttü mahfetti beni der. Ee hala birak artik bak torunun bile var diyoruz simdi de emekli maasini bahane ediyor. Birakayim da baskalari mi yesin diyor ama enistem gitsin bir kadin bulsun bu yine gider basar sac bas yolar.

Konu nereden nereye geldi, demek istedigim cocukken eglenir gülerdik halama bak falan derdik ama demek ki bilincaltima yerlesmis. Böyle ortaligi ayaga kaldirmak pesine düsüp yakalamak bana rahatsiz edici geliyor. Sessizce tuzak kurup, varsa vukuati kendiliginden düsmesini tercih ederim.

Eh zahmet edilip mesaj atılmış, cevap vermemek olmaz..
Hmmm, muhtemelen o anda arkadaşlarıyla sohbet ediyordu, yanlışlıkla cevap verir gibi bir cümle yazdı diye düşünürdüm ama arayıp sormadan da duramazdım

Bu arada eşim bana diyor ki
- aklımı ne karıştırdı biliyor musun ?
- ne ?
- ben çiğ köfteye takıldım
- höhhhh

ADAM TEMİZZZ

Nasıl özel mesaj anlamadım ki ben? )))) kazen de bu doğrultuda ısrarcı. Sanirim bu konunun sonunda ben haksız cikcam
Sanirim herkese özelden mesaj gitti konunuza bakıp yorum yazmamiz için :)

Aldatmaya meyilli ise yada supheleriniz varsa haklı olabilirsiniz. Ama öyle bişey yoksa haksızsiniz büyük ihtimalle. Benim aklıma gelmezdi şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…