- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Sordum valla. Ben sana sormadım ki..kime attin mesajı dedim.:-Dgelince adama bana niye nerde olduğnu söyledin diye sorda bi daha asla haber vermesin
Benim 10 fırın ekmek yemem lazım ya gözümün açılması için :)
İnan ki hiç aklıma gelmez eşim böyle bi mesaj atsa..
Hatta bariz yanlışlıkla atılmış bir mesaj olsun gene şüphelenmem. İşyerinden bi istek geldi o da maç izliyorum Canım yazdı ilgilenemiyorum baabında diye düşünürüm ancak önceden yanlışı olan erkekten gelse bu belki farklı düşünürüm. Durum değişir
z ler kırmızı olduğuna göre burda el sallayalımYapma kazen:) eşin burda mi?:)))
Telde konuşmadık mesaj attim. Mesajda konuştuk bunları. Aramiyorum genelde arkadaşı ile dışarda ise mesaj atarım o kadar. Mesaj ile tamam dedi.Son bir sorum sonra fikrimi söyleyeceğim.Arayıp çiğköfte alırmısın dediğin konuşmada telefon açınca nerdesin,ne zaman geleceksin gibi sorular sordunmu ya da o şu an yoldayım geliyorum veya şuan şurdayım gibi birşey söylemedimi.Ben eşimi aradığımda ne yapıyosun diye sorarım bu sorgulamak için değildir ama.Yada samimi bir arkadaşımı aradığımda da ne yapıyorsun derim.Yani o konuşmayı yaptığınızda nerde ,ne yapıyor,kiminle olduğuna dair bir konuşma geçmedimi.Sen açtın ve gelirken çiğköfte al dedin oda tamam dedi ve kapattı öyle mi?
z ler kırmızı olduğuna göre burda el sallayalım
Benim 10 fırın ekmek yemem lazım ya gözümün açılması için :)
İnan ki hiç aklıma gelmez eşim böyle bi mesaj atsa..
Hatta bariz yanlışlıkla atılmış bir mesaj olsun gene şüphelenmem. İşyerinden bi istek geldi o da maç izliyorum Canım yazdı ilgilenemiyorum baabında diye düşünürüm ancak önceden yanlışı olan erkekten gelse bu belki farklı düşünürüm. Durum değişir
İnşallah dediğin gibidir kazen.Bu arada olayı ısrarla temize çıkarmamın sebebi "bende çiğ köfte" sorusunu sorarım.
Rahat ol abi temiz...
Kazen biliyorsun ki benim ki vukatli. O da böyle düşünmem etken. Bende hiç vukatı olamayan biri için aynı şeyleri düşünürüm.sizin gibi iyi yürekliler çoğalmalı.
Sordum aveayi ona mesaj gidermis. Yani ancak gece gizliden bakmam lazım.Bana da sanki yanlış kişiye atılmış gibi geldi, ama emin değilim.
Madem hat sizin üzerinize, o güne ait dökümü internetten inceleseniz, size attığı bu mesajdan önceki dakikalarda başka numara ile mesajlaşma var mı diye baksanız?
Telde konuşmadık mesaj attim. Mesajda konuştuk bunları. Aramiyorum genelde arkadaşı ile dışarda ise mesaj atarım o kadar. Mesaj ile tamam dedi.
Sordum aveayi ona mesaj gidermis. Yani ancak gece gizliden bakmam lazım.
İnşallah dediginiz gibidir. Bakalım. Mesajda kızdım ona biraz ama olsun. Saat kaç hala dışarda.Mesajlaşırken nerde ,ne yapıyor,kiminle bilmediğin için sorun yok bence.O mesajlaşma esnasında zaten maç izliyordu ya da maçın başlamasını bekliyordu.En son sizin mesajınız vardı ve Geç geleceğini haber vermiş.Bunun mahcubiyeti ilede mesaj yazmış.Normalde haber vermeyen birinin geç kalacak olma mahcubiyeti bu mesaj.Eşiniz bende temiz oyu aldı.Sİzde içinizi ferah tutun.Yıpratmayın ne kendinizi ne ilişkinizi..
bu adamın önceden vukuatı mı var?Sordum valla. Ben sana sormadım ki..kime attin mesajı dedim.:-D
Yarın sınavım var. SınavıM olmasa olurduda sınavı atlatmam lazım. Yapacam oyle bir şey.Ben olsam zaten uyuyamazdım.
Uyusam da saat 3'e kurar, uyanır, onun telefonunu sessize alır, araştırırdım bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?