Ne demek bu?

Iste bunlar hep iyi niyet :))
Bir zamanlar bende boyleydim ama zalıııım hayat beni bu hale getirdi
Umarim sen hic bir zaman birine karsi güvensizlik yasamak durumunda kalmazsin

Normalde pinpirikli biri degilseniz durduk yere şüphe etmezdiniz diye düşünüyorum. kadınlar genelde hissediyor farklı bir durum olduğunu. eşinize çok güvenseniz şimdiye kadar bir şeyini yakalamamis olsanız zaten bunu düşünmediniz.o yüzden ilk fırsatta araştırın ne yapıp ne ettiğine. fatura detayı falan. Birde cevap atmasaydiniz gelince telefonuna direk bakardiniz ne olduğuna.

Telde konuşmadık mesaj attim. Mesajda konuştuk bunları. Aramiyorum genelde arkadaşı ile dışarda ise mesaj atarım o kadar. Mesaj ile tamam dedi.

Bu arada olayı ısrarla temize çıkarmamın sebebi "bende çiğ köfte" sorusunu sorarım.

Rahat ol abi temiz...

Vallahi bizden korkulur
Ben de hic hesap verme huyum olmamasina ragmen askim sunu yapiyorum bunu yapiyorumlu mesaj atmisimdjr esime

Ya biz kadin milleti olarak da bir tuhafiz, surda biz bizeyiz once bir bunu kabul edelim

Valla bence adam sizden tirstigi icin evham yapmis ve aklina gelince, mac izliyoruz meraklanma, gec kalirim anlamina gelen bu mesaji atmis.

Amma velakin esinizim daha once vukuati oldugu icin bilemiyorum. Vukuatli erkeklere mac izlemek bile yasak olsun zaten, nefes alsinlar yeter bence

sizin gibi iyi yürekliler çoğalmalı.

Bana da sanki yanlış kişiye atılmış gibi geldi, ama emin değilim.

Madem hat sizin üzerinize, o güne ait dökümü internetten inceleseniz, size attığı bu mesajdan önceki dakikalarda başka numara ile mesajlaşma var mı diye baksanız?

Sordum aveayi ona mesaj gidermis. Yani ancak gece gizliden bakmam lazım.

Telde konuşmadık mesaj attim. Mesajda konuştuk bunları. Aramiyorum genelde arkadaşı ile dışarda ise mesaj atarım o kadar. Mesaj ile tamam dedi.

Mesajlaşırken nerde ,ne yapıyor,kiminle bilmediğin için sorun yok bence.O mesajlaşma esnasında zaten maç izliyordu ya da maçın başlamasını bekliyordu.En son sizin mesajınız vardı ve Geç geleceğini haber vermiş.Bunun mahcubiyeti ilede mesaj yazmış.Normalde haber vermeyen birinin geç kalacak olma mahcubiyeti bu mesaj.Eşiniz bende temiz oyu aldı.Sİzde içinizi ferah tutun.Yıpratmayın ne kendinizi ne ilişkinizi..

İnşallah dediginiz gibidir. Bakalım. Mesajda kızdım ona biraz ama olsun. Saat kaç hala dışarda.

İnanın ben balıktayken "bende genelde balığa giderim, maça gideceğime inanmaz sevmem çünkü" yazdığım mesajlar Allah'a emanet hatta %80 eve gelince mesajlara cevap veririm. Şaka yapmıyorum kapıdan girince mesajlara cevap yazarım.

Rahat ol abi temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…