Ne demek bu?

başka topiklere yorum yapıyosunda buraya niye yazmıyosun olayın sonucunu BenveUtkum merak ediyoruz
Ne bilim BDV den çıkınca konu daha okunmuyor sandım Adamın demesi "mesajı sana çektim, hattım herşeyim senin üstüne, gir online işlemlerden bak, istediğini yaparsın" niye yalan konuşayım sana dedi. Arkadaşında kalmış, eve gelmiş ama geç vakit gelmiş, anahtarı unutmuş, zile basmış, açan olmayınca arkadaşını aramış,( bahsettiğim kişi arkadaşı) o arabası ile almış onu. Onda kalmışlar. Arkadaşından da olayı teğit ettim dün. Böyle yani canım şimdilik:)

Dökümleri alabilirsin, zaten hat herşey senin üstüne dedi bana:)

yani barıştınızmı

hem canım kelimesini kullanmayan hem de maç izlemeyen eşe sahip bir kadın olarak eşimi arar '' geyiği bırak eve gel '' derim .

sen sormadan ben söyleyeyim mantığı ama onu bu mantığa iten ne acaba eve gelince sorarım yüz ifadesinden çıkartırım :)

Helal olsun oyle kocanin alnindan operim aferin diye mesaj atar....... 2 gun sonra aynisini ona yaparim

Eğer bana bu şekil mesaj bildirse ''merakta kalma'' mesajı olarak algılarım. Sırf sorulmadan bu şekil bir bildiri geliyor diye hemen; vaaaay be bu benden birşeyler gizliyor! Veya; kiminle fink atıyor? diye kuşkulanmak saçma. Zaten eğerki güvenmiyorsam, kuşkulanmakla vakit harcıyorsam bu ilişkinin gereksiz olduğunu damgalar.

İki ayrı düşüncede olabılirim ..direk sorulan bir soruya şüphe duyarım şuan sorulduğu uzere....
Dıger taraftan guvenım yoksa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu misali. Arardım..
Guvenım varsa bu msj benım ne derece eşimi bunaltmış olduğumu gösteren bir kanıt olurdu..

Icinizde zaten bir süphe var mi? Var diye tahmin ediyorum yoksa böyle bir mesajdan rahatsizlik duymazdiniz bence. Eger az da olsa süphelendiginiz bir durum var ise gece veya o dustayken telefonunu karistirin biraz.

Icinizde zaten bir süphe var mi? Var diye tahmin ediyorum yoksa böyle bir mesajdan rahatsizlik duymazdiniz bence. Eger az da olsa süphelendiginiz bir durum var ise gece veya o dustayken telefonunu karistirin biraz.

konu hortladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…