- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Ona da ayrı takıyorum. Buraya yazdıktan sonra erken bir Vakit olduğu için eve gelmeme olayı yoktu daha. Sabahına eve gelmeme işi belli oldu. Sabah kalktığımda yoktu.Adam cok rahat ben şahsen mesajdan çok eve gelmemesini takardim bence sizde oyle yapin
İzler ama fanatik değil. Hem ayrıca evde digitürkte var. Maç izlesin sıkıntı değil zaten. Sıkıntı kısmı attığı mesajdı.gırtlağını sıkarım çünkü benim herif maç izlemezki hiç
canım eşin maç izliyorsa sana atmıiştır o mesajı merak etmeİzler ama fanatik değil. Hem ayrıca evde digitürkte var. Maç izlesin sıkıntı değil zaten. Sıkıntı kısmı attığı mesajdı.
kesınlıkle katılıyorum aynı senın gıbı dusunuyorum...Kusura bakma ama onca şeyden sonra 'maçı izliyoruz canım' a takılman tuhaf
Ben rutin bi evlilik ve ilk kez böyle bi mesaj gelmiş te anlam verememişsin sandım, ne var ki demiştim adam haber vermiş gibi..
Ama akabinde eşin eve gelmemiş, bu daha büyük bi problem mesela
Merak edip diğer konularına da bakayım dedim, çok konun var hepsine bakamadım ama zaten sorunlarla dolu bi ilişkiniz olmuş hep
Adam rutinde bile işinden çıkıp evine gelen bi tip değil, hastayım diyosun gece 1 de geliyo acillik oluyosun zar zor ısrarınla bi çorba kaynatıp yine gece 2 de geliyo. Onu zorla adam edemezsin, adam olası yok bu yaştan sonra da çooook zor ki çabası da yok. Her baba adam olabilseydi önce keşke ama nerde.. Sicili bozuk 2 kez aldatmış zaten.
Bu ön bilgiler doğrultusunda cevap vereyim bu sefer
Evet bu adam bu mesajı sana değil başkasına atmış
Zaten nerde olduğunu bilen birine hatta, şurda olduğumu zaten biliyosun da şu anda da maçı izliyoruz canım demiş
Sana sorunca bile ne arıyosun lan diyodu, üslubu bile kibarlaşmış oradan belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?