Ne demek bu?

Neden ozel mesaj aldim ben bu konuyla ilgili?
Ayrica bariz baskasina atilmis o mesaj belli yani...

O Maçı kelimesindeki I harfini yanlışlıkla koydugunu düşünüp 'Maç izliyoruz canım' olarak algılarım ve haber verdigini düşünerek cevap yazarım. ' Tamam hayatım geç kalma'

Kusura bakma ama onca şeyden sonra 'maçı izliyoruz canım' a takılman tuhaf
Ben rutin bi evlilik ve ilk kez böyle bi mesaj gelmiş te anlam verememişsin sandım, ne var ki demiştim adam haber vermiş gibi..

Ama akabinde eşin eve gelmemiş, bu daha büyük bi problem mesela
Merak edip diğer konularına da bakayım dedim, çok konun var hepsine bakamadım ama zaten sorunlarla dolu bi ilişkiniz olmuş hep
Adam rutinde bile işinden çıkıp evine gelen bi tip değil, hastayım diyosun gece 1 de geliyo acillik oluyosun zar zor ısrarınla bi çorba kaynatıp yine gece 2 de geliyo. Onu zorla adam edemezsin, adam olası yok bu yaştan sonra da çooook zor ki çabası da yok. Her baba adam olabilseydi önce keşke ama nerde.. Sicili bozuk 2 kez aldatmış zaten.

Bu ön bilgiler doğrultusunda cevap vereyim bu sefer
Evet bu adam bu mesajı sana değil başkasına atmış
Zaten nerde olduğunu bilen birine hatta, şurda olduğumu zaten biliyosun da şu anda da maçı izliyoruz canım demiş
Sana sorunca bile ne arıyosun lan diyodu, üslubu bile kibarlaşmış oradan belli.

kesınlıkle katılıyorum aynı senın gıbı dusunuyorum...

başka birine hesap verirken yanlışlıla bana mesaj atmış diye düşünürüm... bizlerden duymak istediğiniz cevap bu heralde

Bana yanlislikla attigini dusunurum, baskasina atilacakmista bana aliskanliktan gelmis gibi.
Boyle birsey ablamin basina geldi, ablama esinden alakasiz bir msj geldi, sonra yanimda ki arkadas cekmis kiz arkadasina yanlislikla sana atmis dedi, megerse esi aldatiyormus , kendisi yanlislukla ablama atmis msji. Bosandilar.

Cok basit baskasina atacakken bana atmis demektir arar onla gercekten mac yaparim boks maci olabilir

Telefon dökümünü alacağım derseniz eşiniz ne tepki gösterir buna?
Yani diğer türlü üste çıkmaya çalışıyor gibi.
Eğer dökümde ispatlayabilirseniz artık daha fazla yüzsüzleşemez. İnkar etmeye çalışamaz.

Ama eğer dökümde birşey yoksa o zaman ne olacak?

Ben ce bir halt karıştırıyor soru sormayayım diye önünü kesiyor sormadan ne alaka ne ne yaptığı hakkında birifşng veriyor..

Ben soruyu geçtim de akşam eve gelmeyen koca aranmaz mı ?
Ne kadar kızarsan kız insan nerdesin der .
Ertesi gün sen eve gitmemişsin o aramadı mı ?
Tuhaf ilişki .
Sonuç ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…