- 19 Nisan 2020
- 64
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi sarilalem41
-
Ben erkeklere güvenmiyorum, başka biri var muhtemelen bu U dönüşü o yüzden..o 30 ben 28 yasndaym. bir aydan fazladir sabah aksam konusuyoruz. baska sehirlerdeyiz.
lakin bu karantinadan once bir gun sabah yazdm donmedi. butun gun yazdm hala cevap yok. diger gun aradm sonra cvp verdi. ama bu birgun meraktan catladm. ailesine mi bisey oldu diye merak ettim.
megerse cok bunalmis bir arkadsyla tlfnu birakip bir yere gitmsler. biraz da sarhos olmus. anca ayilmis.
boyle arada bunalima girdgi oluyordu iki gun pek konusmuyorduk. ama surekli haberlesiyorduk. bu sefer hicbisey yazmadan gitmis. ama ben bu birgun boyunca mesajlari yigdim. cok sey yazdim. mesela niye birakip gittigini. konusmak istemiyorum deseydin kabul ederdim . beni boyle birakip gitmeni haketmedim gibi. ses kayitlari attim vs vs. neyse olay aciga cikinca anlastik.
AMA diger gun yine yazmadi. bende "konusmayacak misin diye sordum" ve bana bunu yazmis.
"&& Hic keyfim yok cidden fena bunalimdayim canim beni bi sureligine salar misin " &&
bu ne demek oluyor kizlar. hem beni birakmak istemiyor hemde boyle konusmak istemedgni yazdi. oysa normalde cok bunaldgni ama tek iyi gelen seyin ben oldgumu soyluyordu. ben olmasam kafayi yemek uzere oldgnu soyluyordu, boyle karantina muhabbetlerinden dolayi. ama simdi bunu niye yazdi sizce. gercekten biraz yanliz mi kalmak istedi ?
ben tapulu mal olarak gormuyorum. ama ayrilmak mi istedi yoksa biraz yanliz kalmak mi onu anlamaya calisiyorum.Niye insanlara tapulu mal muamelesi yapılıyor şu forumda hiç anlamayacağım. Adam yalnız kalmak istiyorum demiş işte. Daha ne kadar açık ifade edebilir kendini hala ne demek istedi diye soruyorsunuz.
galiba msjlarimla cok ustune gittim. hic mi yazmayayim bekleyeyim yoksa bitireyimmi.Çok üstüne gidiyorsunuz. Ondan beni sal demiş açık açık. Bi salın daha da yazmaya yüz bulamasin
yani bitirdi mi sizce.Benı bı salar mısın demis daha ne desın, istemiyor sevmiyor keyıf almıyor senınle.
Yazmayarak anlamanı beklemiş, anlamamışsın.
Israrla 'salar mısın beni' cumlesını duymak isteyecek kadar mı sevmiyorsun kendını.
Bır aydır yazıstıgın adam bır de.
Sal bence.
Ve sizde buna inandınızoysa normalde cok bunaldgni ama tek iyi gelen seyin ben oldgumu soyluyordu.
evet hic yuz yuze gelmedik. ama sabah aksam yazisiyorduk birden cok baglandim sanirim.Salınmak istiyor işte daha ne desin?
Muhtemelen yüz yüze bile gelmediğiniz biri bu kadar çaba, arama, çok fazla ve anlamsız değil mi? Bırakıp gitme yok zaten biraraya gelmemissiniz.
Bence senin salıp bıtırmen lazım, hala bitirdi mı sizce diyorsun.yani bitirdi mi sizce.
Tipik erkek yalanı ya tek iyi gelen sensin fjfgjfVe sizde buna inandınız
Enteresan, tanımadığınız birine bu kadar kolay bağlanmanız.evet hic yuz yuze gelmedik. ama sabah aksam yazisiyorduk birden cok baglandim sanirim.
Öğrenecek ablasıTipik erkek yalanı ya tek iyi gelen sensin fjfgjf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?