- 19 Nisan 2020
- 64
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi sarilalem41
- #21
bilmiyorum olabilirBr
Ben erkeklere güvenmiyorum, başka biri var muhtemelen bu U dönüşü o yüzden..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum olabilirBr
Ben erkeklere güvenmiyorum, başka biri var muhtemelen bu U dönüşü o yüzden..
ben sadece tamam kendine iiyi bak yazdim ama instagrami dondurmadm. yani ikimizde konusmak icin ozel acmstik. o da dondurmamis.Neden hiç görmediğiniz sadece sosyal medya yoluyla iletişim kurduğunuz birine bağlandınız ki ? daha bir ay olmuş konuştuğunuz ben hiç sosyal medyadan konuştuğum birine bağlanmadım ben yüz yüze görüşünce birşeyler hissederim onun dışında sosyal medyadan konuştuğum yüz yüze gelmediğim biriyle ne kadar uzun konuşabiliriz ki ? en sonunda bunalır ve gider oda öyle yapmış bunalmış sal beni demiş kısaca rahat bırak git demiş olay bu daha yazmayın
Tipik erkek yalanı ya tek iyi gelen sensin fjfgjf
ikinizde instagram hesabı mı açtınız birbirinizle konuşmak içinben sadece tamam kendine iiyi bak yazdim ama instagrami dondurmadm. yani ikimizde konusmak icin ozel acmstik. o da dondurmamis.
Sadece senle konuşuyorum diğerleri ilgimi çekmiyor tek ilgimi çeken sensin benim için sadece sen varsın jgfjgfjfgjjgInan daha once hiç kimseyle konuşurken böyle olmadım sen çok baskasin
hahahhaha
Ben de olsam bu ilgiden bunalırdım bu kadar üstüne gitmeyin.Bir yerde tekefonunuzu unutsaniz sizi 30 kez arasa sesli mesajlar atıp suçlasa empati yapın. 18 yaş gibi yaşamayın mantıklı sabırlı olun.
bende buna inanmiyorum ama sarhos olunca kafa guzel yazmadi bakmadi uzaklasti ona bisey demiyorum ama hala yazmak istememesi. veda olsa yazarm demis birde.Telefonu yanına almadığına inanmıyorum bildiğin uzaklaşmak istemiş
nasıl tanıştınız internetten mievet hic yuz yuze gelmedik. ama sabah aksam yazisiyorduk birden cok baglandim sanirim.
evetikinizde instagram hesabı mı açtınız birbirinizle konuşmak için
daha dogrusu benm vardi iki tane. o acti
yok o evli degil ama benm bir cocugm var.Bak 16 yaşında olsan anlarım ama 28 yaşında hiç görmediğin bir erkekle cidden sevgili olduğunu mu düşündün ? Bitirdi mi sence diyor soruyorsun burada ? Adam belki evli çocuklu. Sabah akşam yaziyordu imkansız deme. Her kadın kocasının telefonuna karışamıyor. Gayet evli adamlarda sabah akşam konuşuyor. Ayrıca evli olmasa bile karantina dönemi can sıkıntısına konuşmuş baktı sen anlamsizca triplere girdin o da uzadı. Bu kadar basit.
Insan severek evlendigi kocasını bile 3 gün darlayinca beni bir sal diyorlar. Size bir tavsiye hiç bir erkeğe üst üste onu merak ettiğinize dair mesajlar ve aramalar yapmayin. Yazmıyorsa yazmayın.
Genelde erkekler yüzsüz oluyor kaybetmek istemiyorlarsa 50 kere arayıp mesaj atıyorlar zaten.
Sadece senle konuşuyorum diğerleri ilgimi çekmiyor tek ilgimi çeken sensin benim için sadece sen varsın jgfjgfjfgjjg
Bence senin salıp bıtırmen lazım, hala bitirdi mı sizce diyorsun.
Sal benı demıs, bitirmemısse bıle su cumleyı es gececek ve normal devam edecek mısın?
Bitti. Adamın ilk zamanlar canım cicim zamanlarında olması gerekirken bunaldım moduna geçmiş. Büyük ihtimalle başka ilişkiler kuracaktir. Siz yazmayın silin bu kişiyi. İlişki konusunda kendinizi geliştirin. Bir insan asla bunalmak istemez. Gece gündüz konusmak, açana kadar aramak, sürekli ilgi sevgi bir süre sonra karşınızdaki kaçırırgaliba msjlarimla cok ustune gittim. hic mi yazmayayim bekleyeyim yoksa bitireyimmi.
Inan daha once hiç kimseyle konuşurken böyle olmadım sen çok baskasin
hahahhaha