ne demek istedi ?

o 30 ben 28 yasndaym. bir aydan fazladir sabah aksam konusuyoruz. baska sehirlerdeyiz. o iki univ bitirmis iyi konumda. bende son senemdeym univde. kafalarimz cok uyusuyor. hep bana nerden buldum seni deyip duruyordu. ruya gibi geciyodu gunlerimz. z

lakin bu karantinadan once bir gun sabah yazdm donmedi. butun gun yazdm hala cevap yok. diger gun aradm sonra cvp verdi. ama bu birgun meraktan catladm. ailesine mi bisey oldu diye merak ettim.
megerse cok bunalmis bir arkadsyla tlfnu birakip bir yere gitmsler. biraz da sarhos olmus. anca ayilmis.

boyle arada bunalima girdgi oluyordu iki gun pek konusmuyorduk. ama surekli haberlesiyorduk. bu sefer hicbisey yazmadan gitmis. ama ben bu birgun boyunca mesajlari yigdim. cok sey yazdim. mesela niye birakip gittigini. konusmak istemiyorum deseydin kabul ederdim . beni boyle birakip gitmeni haketmedim gibi. ses kayitlari attim vs vs. neyse olay aciga cikinca anlastik.

AMA diger gun yine yazmadi. bende "konusmayacak misin diye sordum" ve bana bunu yazmis.

"&& Hic keyfim yok cidden fena bunalimdayim canim beni bi sureligine salar misin " &&

bu ne demek oluyor kizlar. hem beni birakmak istemiyor hemde boyle konusmak istemedgni yazdi. oysa normalde cok bunaldgni ama tek iyi gelen seyin ben oldgumu soyluyordu. ben olmasam kafayi yemek uzere oldgnu soyluyordu, boyle karantina muhabbetlerinden dolayi. ama simdi bunu niye yazdi sizce. gercekten biraz yanliz mi kalmak istedi ?
biraz başka sularda yüzeyim sonra yine karaya çıkarım demek istemiş.

Önceden hiç anlamıyordum kız tribine bunalan erkekleri ama okuyunca beni biraz sal demesi bile büyük incelik olmuş.. O kadar mesaj ses kaydı falan :KK51:

Yani seni sevmediğini düşündüm açıkçası . Ve cepte tutmak istiyor . Yedekte gibi geldin bana üzgünüm :(
Çünkü hiçbir seven erkek bu şekilde davranmaz , değer verseydi bunu yapmazdı . Yol vermelisin.

O kadar kısa sürede hiç gormedigi birine böyle laflar soyleyenden uzak duracaksın. Bir tek sen iyi geliyorsunmusmus. Ağzı olan herkes söyler bunu. Bence uzak durun bu adamdan. Bu arada adamın demek istediği de o, uzak dur biraz benden diyor. İki kişiye aynı anda yazmak bana zor geliyor diyor da olabilir.

Bir de şu var :KK53:

Eki Görüntüle 2622301

Konu sahibi, adam ilgisini kaybetmiş ve büyük ihtimalle kendine iyi gelen başka birini bulmuş.
Siz de abartmışsınız. 1 aydır konuştuğunuz, hiç görmediğiniz adama "ben bunu hak etmedim" demeler, ses kayıtları atmalar vs...
Gerçekten salın ve bir daha arayıp sormayın bence.

Hahhahahahahahha ayy kahkaha attım aynen 1 ay sonra aynı erkekten gelen mesaj 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

b
Bir de şu var :KK53:

Eki Görüntüle 2622301

Konu sahibi, adam ilgisini kaybetmiş ve büyük ihtimalle kendine iyi gelen başka birini bulmuş.
Siz de abartmışsınız. 1 aydır konuştuğunuz, hiç görmediğiniz adama "ben bunu hak etmedim" demeler, ses kayıtları atmalar vs...
Gerçekten salın ve bir daha arayıp sormayın bence.
boyle yazinca bana fenalik geldi. baya abartmisim )

8 yıllık kocam, çocupumun babası beni bir salar mısın dese sorgulamam bu kadar.

1 aylık yazıştığın adam için çok kafa patlatmıyor musun sence de?
Sesli mesajlar falan, gereksiz totoyu arşa kaldırmışsın.
Ölmemiş, kaza geçirmemiş hoşlanan insan bir şekil ulaşır istese.
İstememiş demek üzerine düşmek neden?

Evliymiş gibi geldi sanki karantidan dolayı evdeyiz yazamıyor 🤔inşallah yanılırım

8 yıllık kocam, çocupumun babası beni bir salar mısın dese sorgulamam bu kadar.

1 aylık yazıştığın adam için çok kafa patlatmıyor musun sence de?
Sesli mesajlar falan, gereksiz totoyu arşa kaldırmışsın.
Ölmemiş, kaza geçirmemiş hoşlanan insan bir şekil ulaşır istese.
İstememiş demek üzerine düşmek neden?

hadi oturayim da bu adami dusuneyim demiyorum tabiki ama harbiden sohbetlerimz guzeldi yani. dmekki insan cabuk kapiliyor.

o 30 ben 28 yasndaym. bir aydan fazladir sabah aksam konusuyoruz. baska sehirlerdeyiz. o iki univ bitirmis iyi konumda. bende son senemdeym univde. kafalarimz cok uyusuyor. hep bana nerden buldum seni deyip duruyordu. ruya gibi geciyodu gunlerimz. z

lakin bu karantinadan once bir gun sabah yazdm donmedi. butun gun yazdm hala cevap yok. diger gun aradm sonra cvp verdi. ama bu birgun meraktan catladm. ailesine mi bisey oldu diye merak ettim.
megerse cok bunalmis bir arkadsyla tlfnu birakip bir yere gitmsler. biraz da sarhos olmus. anca ayilmis.

boyle arada bunalima girdgi oluyordu iki gun pek konusmuyorduk. ama surekli haberlesiyorduk. bu sefer hicbisey yazmadan gitmis. ama ben bu birgun boyunca mesajlari yigdim. cok sey yazdim. mesela niye birakip gittigini. konusmak istemiyorum deseydin kabul ederdim . beni boyle birakip gitmeni haketmedim gibi. ses kayitlari attim vs vs. neyse olay aciga cikinca anlastik.

AMA diger gun yine yazmadi. bende "konusmayacak misin diye sordum" ve bana bunu yazmis.

"&& Hic keyfim yok cidden fena bunalimdayim canim beni bi sureligine salar misin " &&

bu ne demek oluyor kizlar. hem beni birakmak istemiyor hemde boyle konusmak istemedgni yazdi. oysa normalde cok bunaldgni ama tek iyi gelen seyin ben oldgumu soyluyordu. ben olmasam kafayi yemek uzere oldgnu soyluyordu, boyle karantina muhabbetlerinden dolayi. ama simdi bunu niye yazdi sizce. gercekten biraz yanliz mi kalmak istedi ?
1 aylık ilişkiye
( hatta ilişki bile sayılmaz) fazla anlam yüklemişsiniz.

evet hic deger vermemis

Çocuğum var dedin bosanmissin belli. Sevgi ihtiyacın olabilir ki vardır da eminim. Ama sana dostça söylüyorum erkeklerin sözlerine inanma bu kadar kısa sürede. Ve gorusmedigin hic bir erkege bu ladar kendini kaptırma. Özellikle başka şehirde falansa zaten erkekler öylesine konusuyor kızlarla. Vakit gecsin diye. Yani çok aşırı hoşlanmadıysa parasına kiyip bir çok erkkr başka şehre bile görmeye gelmez.
Birşeyler oturmadan bit erkeği onemsesen bile bunu ona asla belli etme. Belli ettiğin an inan bir çok tc erkeği kendini geri çekiyor. Olmasan da olur tarzinda davran. Bu devirde işler bu hale geldi. Çünkü kız ve erkek bulmak çok kolay.

Çocuğum var dedin bosanmissin belli. Sevgi ihtiyacın olabilir ki vardır da eminim. Ama sana dostça söylüyorum erkeklerin sözlerine inanma bu kadar kısa sürede. Ve gorusmedigin hic bir erkege bu ladar kendini kaptırma. Özellikle başka şehirde falansa zaten erkekler öylesine konusuyor kızlarla. Vakit gecsin diye. Yani çok aşırı hoşlanmadıysa parasına kiyip bir çok erkkr başka şehre bile görmeye gelmez.
Birşeyler oturmadan bit erkeği onemsesen bile bunu ona asla belli etme. Belli ettiğin an inan bir çok tc erkeği kendini geri çekiyor. Olmasan da olur tarzinda davran. Bu devirde işler bu hale geldi. Çünkü kız ve erkek bulmak çok kolay.
oncelikle cevabniz icin cok tesekkur ederim. evet sanirim esimde onceden gordugm eksiklikler vs. cabuk kaptirdm kendimi. keske o kadar msj yazmasaydim diyorum ama olsun en basinda boyle olmasi da iyi oldu belki. hem ben tecrube ettim hemde kendini belli etti.

Back
X