Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

Benim anlamadığım insan acı çekerken ilk 5 6 gün de rahatlar biraz ben hiç rahatlayamadım .
Daha önceki ilişkimden sonra da çok dağılmıştım ama bu kadar fena değildim.

Benim anlamadığım insan acı çekerken ilk 5 6 gün de rahatlar biraz ben hiç rahatlayamadım .
Daha önceki ilişkimden sonra da çok dağılmıştım ama bu kadar fena değildim.
Belirsizlik var çünkü .bitti mi bitmedi mi bilmiyorsun ki

Belirsizlik var çünkü .bitti mi bitmedi mi bilmiyorsun ki
Evet bana kesin bitti dese zaten direkt psikologa gidicem . Kendini paralarım çünki biliyorum ...
Bugün aklımdan şey geçti acaba uyku ilacı alıp uyusam mı ..

Evet bana kesin bitti dese zaten direkt psikologa gidicem . Kendini paralarım çünki biliyorum ...
Bugün aklımdan şey geçti acaba uyku ilacı alıp uyusam mı ..
Ben hep öyle yapıyorum. Ama onlar bildiğin uykuyu vermiyor daha böyle uyusukluk. Ama acı çekeceğini al uyu ben de yapıyorum yanlış yonlendirmek istemem doktora danis ayrıca kimyasal tabi ama sık sık uyanmiyor insan en azından vakit geçiyor çünkü en az 18 saat uyku pozisyonunda oluyorsun

Arkadaşı arklık isteğini kabul etti kızlar . Şimdi acaba bana daha çok kızar mıı.. Korkuyorum da şimdi.
Ama yapcak bişi yok artık ekledm kabul etti.
Mecbur konuşcam..
Şey diycem süpriz yapıcam bana açık ev adresini alır mısın diycem

Hayirrrrr ya öyle deme

Yok yok daha önce de yapmıştım ben .
Napayım uyuyamıyorum. Gözlerim kıpkırmızı. Böyle salak salak gülüyorum onları alınca ben sonra uyuyabiliyorum

Bekle burada fikir birliği yapalım ona göre yaz. Vallahi aynı durum olmuştu. Açık Adres kimse kimseye vermez mutlaka fikrini alacaktır sevgilinin daha mantıklı bir şey söyle

Ne kadar saçma bi sebepten darılmış size ya. Günlerce aramayacak kadar bi konu yok ortada.Çok kaprisli bi insan.İlerde başınız çok ağrır.Böyle her şeye darılırsa ohoooo.Araya başkasını koyduğunuz için kızarsa? Keşke onu karıştırmak yerine sessizce bekleseydiniz aramasını.Zaten siz üstüne düştükçe o da aramıyordur.

Keşke . Ideal olan bu. Ama kriz anlarında uygulamak imkansız gibi bir şey oluyor

Bekle burada fikir birliği yapalım ona göre yaz. Vallahi aynı durum olmuştu. Açık Adres kimse kimseye vermez mutlaka fikrini alacaktır sevgilinin daha mantıklı bir şey söyle
ya zaten ispiyonlanıcam onu biliyorum. O zaten kesin demiştir benimkine summe beni ekledi kanka diye...

e ne diym pekiii ?
gerçi eklemiş sonra online olmamış online değil şmdi
Yani ne demen gerektiğini söylemek zor ama empati yap. Bu arkadaşının sevgilisine ne olursa olsun adresini verir misin güvenip ? Ben illaki sorarım ona vereyim mi diye

Ailesinin numarasına ulaş bi şekilde. 11880 den filan . Evini ara. Sakın ol diyemicem böyle durumlarda anlamsız çünkü .ama gitme evine bak onu yapma . Telefondan ulaşmaya çalış .o yol zehir olur sana bilirim
Yolun iyisi mi olur ... 10 küsür saat bir de... Sakinlik nerde ben nerdee...
kendi evinde değil ki ablasıyla birlikte.

Meseleyi anlatıp açıkça sorsan mi konu ne başına bir şey mi geldi diye merak ediyorum de. Hem gururu biraz kurtarmış olursun . Barışmak istiyor gibi değil de merak etmiş gibi olur

hiç bişi yapmicak mıyım. Oooo uyku ilaçlarım nerde beniiim..
Arkadaşını ekledimmm onu nası kıvırıcam ben şimdiiiiiiiii

Cevap vermiyor kaza mi geçirdi öldü mü çok telaslaniyorum de . Ama asla evine gitme sakin bak

evet muhtemelen ama yüz yüze görüşme ihtimalim olsun veya mektup yollayayım diyordum. Ev adresini alsın bana. Belki biraz insandır diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…