Sağol canım, inşallah Şu an arkadaşından cevap bekliyorum işte...Gelişmelerını beklıyoruz Summe ..Umarım kısa zamanda netleşir
Belirsizlik var çünkü .bitti mi bitmedi mi bilmiyorsun kiBenim anlamadığım insan acı çekerken ilk 5 6 gün de rahatlar biraz ben hiç rahatlayamadım .
Daha önceki ilişkimden sonra da çok dağılmıştım ama bu kadar fena değildim.
Evet bana kesin bitti dese zaten direkt psikologa gidicem . Kendini paralarım çünki biliyorum ...Belirsizlik var çünkü .bitti mi bitmedi mi bilmiyorsun ki
Ben hep öyle yapıyorum. Ama onlar bildiğin uykuyu vermiyor daha böyle uyusukluk. Ama acı çekeceğini al uyu ben de yapıyorum yanlış yonlendirmek istemem doktora danis ayrıca kimyasal tabi ama sık sık uyanmiyor insan en azından vakit geçiyor çünkü en az 18 saat uyku pozisyonunda oluyorsunEvet bana kesin bitti dese zaten direkt psikologa gidicem . Kendini paralarım çünki biliyorum ...
Bugün aklımdan şey geçti acaba uyku ilacı alıp uyusam mı ..
Hayirrrrr ya öyle demeArkadaşı arklık isteğini kabul etti kızlar . Şimdi acaba bana daha çok kızar mıı.. Korkuyorum da şimdi.
Ama yapcak bişi yok artık ekledm kabul etti.
Mecbur konuşcam..
Şey diycem süpriz yapıcam bana açık ev adresini alır mısın diycem
Yok yok daha önce de yapmıştım ben .Ben hep öyle yapıyorum. Ama onlar bildiğin uykuyu vermiyor daha böyle uyusukluk. Ama acı çekeceğini al uyu ben de yapıyorum yanlış yonlendirmek istemem doktora danis ayrıca kimyasal tabi ama sık sık uyanmiyor insan en azından vakit geçiyor çünkü en az 18 saat uyku pozisyonunda oluyorsun
Keşke . Ideal olan bu. Ama kriz anlarında uygulamak imkansız gibi bir şey oluyorNe kadar saçma bi sebepten darılmış size ya. Günlerce aramayacak kadar bi konu yok ortada.Çok kaprisli bi insan.İlerde başınız çok ağrır.Böyle her şeye darılırsa ohoooo.Araya başkasını koyduğunuz için kızarsa? Keşke onu karıştırmak yerine sessizce bekleseydiniz aramasını.Zaten siz üstüne düştükçe o da aramıyordur.
e ne diym pekiii ?Hayirrrrr ya öyle deme
ya zaten ispiyonlanıcam onu biliyorum. O zaten kesin demiştir benimkine summe beni ekledi kanka diye...Bekle burada fikir birliği yapalım ona göre yaz. Vallahi aynı durum olmuştu. Açık Adres kimse kimseye vermez mutlaka fikrini alacaktır sevgilinin daha mantıklı bir şey söyle
Yani ne demen gerektiğini söylemek zor ama empati yap. Bu arkadaşının sevgilisine ne olursa olsun adresini verir misin güvenip ? Ben illaki sorarım ona vereyim mi diyee ne diym pekiii ?
gerçi eklemiş sonra online olmamış online değil şmdi
Yolun iyisi mi olur ... 10 küsür saat bir de... Sakinlik nerde ben nerdee...Ailesinin numarasına ulaş bi şekilde. 11880 den filan . Evini ara. Sakın ol diyemicem böyle durumlarda anlamsız çünkü .ama gitme evine bak onu yapma . Telefondan ulaşmaya çalış .o yol zehir olur sana bilirim
hiç bişi yapmicak mıyım. Oooo uyku ilaçlarım nerde beniiim..söylüyorum o kadar ama sana bir faydası olmuyor bak canım şimdi sen sakin olucaksın onu düşünmemeye çalışıcaksın en önemliside hiç ama hiç umursamamış gibi yapıp arayıp sormayı keseceksin sonra o bakacak ki ne arayan var ne soran eyah diyecek ters tepti kızı kaybediyorum bu kezde o sana dönmeye çalışacak ama yüzüne bakmayacaksın ilk önce bunların hesabını soracaksın sonrada onu hiç umursamayacaksın msjlarına 2 3 saat arayla soğuk soğuk cevaplar atacaksın aradığında açmayıp işim var müsait değilim diyeceksin ama herşeyden önce onu ARAMAYACAK VE BEKLEYECEKSİN !
evet muhtemelen ama yüz yüze görüşme ihtimalim olsun veya mektup yollayayım diyordum. Ev adresini alsın bana. Belki biraz insandır diye..Ne kadar saçma bi sebepten darılmış size ya. Günlerce aramayacak kadar bi konu yok ortada.Çok kaprisli bi insan.İlerde başınız çok ağrır.Böyle her şeye darılırsa ohoooo.Araya başkasını koyduğunuz için kızarsa? Keşke onu karıştırmak yerine sessizce bekleseydiniz aramasını.Zaten siz üstüne düştükçe o da aramıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?