Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

bir gelişme var mı Summe ?
Hayır hala aramadı ... Sabah sıçrayarak uyandım rüyamda birlikteydik yanımdaydı. Gerçek gibiydi çok kötü oldum
Sabah skype ına uzun bi mesaj attım.
Ama bugün sabahtan beri hiç online olmadı.. Ablası yanına dönüyordu bugün tahmnimce onunla ilgileniyor..

Artık skype mesajına da bakmazsa bi delilik yapıp arabaya binip gitmeyi düşünüyorum. Böyle çok canm yanıyor ya dayanamıyorum.

Acaba yakın arkadaşı bana açık ev adresini verir mi..

başka bir numaradan aramayı deneyebilirsin kim olduğunu bilmediği için açar telefonu

Merak eder mi dersiniz.. Annemlerle tatile gidicez zaten o zaman nete giremem ... Belki merak eder. Bi umut.

her insan kendisiyle ilgilenmeyi bi anda kesen kişiyi merak eder. he ama istisna olur da dönmezse zaten bırak gitsin. seni sevmeyenle işin olmaması en rahatıdır..

Bir sorsana.
Gitmeni forumda sanırım bir tek ben istiyorum ama gidince nedense kafanın rahatlayacağını düşünüyorum. iyi ya da kötü.
Sorayım ama bu şekilde de arkadaşı beni garanti ispiyonlar. Yani.
Hiç söylemeyedebilir

her insan kendisiyle ilgilenmeyi bi anda kesen kişiyi merak eder. he ama istisna olur da dönmezse zaten bırak gitsin. seni sevmeyenle işin olmaması en rahatıdır..
sevgisinden ya da sevmediğinden bi emin olabilsem .

kaçan kovalanır! sevgilin bariz kaçıyor dert etme artık bırak seviyorsa arar sevmiyorsa aramasın sende üzülme!

kaçan kovalanır! sevgilin bariz kaçıyor dert etme artık bırak seviyorsa arar sevmiyorsa aramasın sende üzülme!
Şöylede bişi var herkes diyor ki istemeyen erkek direkt bitti der bitirirdi .
Senink kaçıyor bekle diyorlar.

Hiç bir şey söylemiyor hiç bir şey. Tepkisiz. Diyorum ya arıyorum arıyorum çalıyor çalıor ya bi meşgule bile atmıyor..

Süründürmek istiyor belliki,sen de süründüğünü gayet ent belli etmişsin.Bu kadar yüz vermemek gerek erkeklere.Bir arama da görsün.Onun paçaları tutuşur bu sefer.

Sen simdi arasa eskisi gibi olabilecek misin? Bu adam her sorunda boyle kayiplara mi karisacak? Arayip da simartma bence daha fazla...

Süründürmek istiyor belliki,sen de süründüğünü gayet ent belli etmişsin.Bu kadar yüz vermemek gerek erkeklere.Bir arama da görsün.Onun paçaları tutuşur bu sefer.
Dayanmaya çalışıyorum bugün hiç aramadm . Ama birazdan arayacağım sanırım .Ortalarda yok . Hiç online olmadı iyice kayboldu....

Belki kızanlar olucak ama dayanamadım aradım . Gene açmadı bunun böyle gitmicene karar verdim ve arkadaşlarından birini ekledim. Mesaj da attım . Onun dönmesini bekliyorum. Ev adresine filan ulaşacağım.
Bu böyle olmaz akıl sağlığımdan olucam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…