- 5 Şubat 2013
- 595
- 132
- 83
Hayır hala aramadı ... Sabah sıçrayarak uyandım rüyamda birlikteydik yanımdaydı. Gerçek gibiydi çok kötü oldumbir gelişme var mıSumme ?
Acaba yakın arkadaşı bana açık ev adresini verir mi..
Ben olduğumu tahmin edicektir.başka bir numaradan aramayı deneyebilirsin kim olduğunu bilmediği için açar telefonu
Merak eder mi dersiniz.. Annemlerle tatile gidicez zaten o zaman nete giremem ... Belki merak eder. Bi umut.
Sorayım ama bu şekilde de arkadaşı beni garanti ispiyonlar. Yani.Bir sorsana.
Gitmeni forumda sanırım bir tek ben istiyorum ama gidince nedense kafanın rahatlayacağını düşünüyorum. iyi ya da kötü.
sevgisinden ya da sevmediğinden bi emin olabilsem .her insan kendisiyle ilgilenmeyi bi anda kesen kişiyi merak eder. he ama istisna olur da dönmezse zaten bırak gitsin. seni sevmeyenle işin olmaması en rahatıdır..
Şöylede bişi var herkes diyor ki istemeyen erkek direkt bitti der bitirirdi .kaçan kovalanır! sevgilin bariz kaçıyor dert etme artık bırak seviyorsa arar sevmiyorsa aramasın sende üzülme!
seven adam sevdiğini üzmez! şuan senin üzüldüğünü biliyor'!Şöylede bişi var herkes diyor ki istemeyen erkek direkt bitti der bitirirdi .
Senink kaçıyor bekle diyorlar.
mesajlarımı okuyorsa eğer evet bilmesi lazım.seven adam sevdiğini üzmez! şuan senin üzüldüğünü biliyor'!
bence o seni arayana kadar aramamesajlarımı okuyorsa eğer evet bilmesi lazım.
Dayanmaya çalışıyorum bugün hiç aramadm . Ama birazdan arayacağım sanırım .Ortalarda yok . Hiç online olmadı iyice kayboldu....Süründürmek istiyor belliki,sen de süründüğünü gayet ent belli etmişsin.Bu kadar yüz vermemek gerek erkeklere.Bir arama da görsün.Onun paçaları tutuşur bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?