Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

Gözlerimi açamıyorum bile kıpkırmızı olmuş ikisi de. Sabahtır annem soruyor ne oluyor diye bir şey de diyemiyorum.. Çok canım yanıyor .
Bu duruma geldiğimizi bi öğrense onaylamayacak sonra ilişkimizi , uğraştırıcak . Arada kalıcam biliyorum .

adresi alınca bizede ver yakınsa bir koşu gidip dövelim bu ne böyle ya yazdıklarınıı okudukça içten içe cinayet senaryoları ürettim

Soruyorum ama kendisinden bi cevap alamıyorum sorun bu. Faceden çıkarmıyo , giriyo ama mesajlarıma bakmıyo bile. Arıyorum meşgule bile atmıyo çalıyo çalıyo susuyo , Mesaj atıyorum cvp yok .
Deliricem yani.
Kendi sevgilimi gördüm. Kavga ettiyseniz ve kendini (olmasa bile) haklı görüyorsa sinirden ve sırf sizi cezalandırmak icin susmayı tercih ediyordur. Ona ciddi bir mesaj atın ve yazmayı kesin. (3 gündür tek bir kelime etmedin madem bunu istiyorsun benimde sana bu dakikadan itibaren edecek tek kelimem yok, sen bilirsin gibi..)
Ve bekleyeceksin, emin ol bir şekilde dönüş yapar.

adresi alınca bizede ver yakınsa bir koşu gidip dövelim bu ne böyle ya yazdıklarınıı okudukça içten içe cinayet senaryoları ürettim
aslında suratına bir tane çarpmayı bende çok istiyorum ..

Sahi mi dersiniz bakıyor mudur mesajlarıma ?
Siz yaşamış mıydınız böyle bi olay ,*?

Arkadaşıda mesajı görmedi arkadaşlığa da dönmedi sinir olduuuuuuuuuuuuuuuuummmm ..!

Alllah ım ne zor şey bu beklemekkk....

Alllah ım ne zor şey bu beklemekkk....
Canım sen bu adamı niye bu kadar takıyorsun ki besbelli kendini bir şey sanıyor,facete çevrim içi görünüp yazmayarak sevgiliye trip atma olayını ben lisedeyken yapıyordum,yol ver gitsinn.

Ailesinin numarasına ulaş bi şekilde. 11880 den filan . Evini ara. Sakın ol diyemicem böyle durumlarda anlamsız çünkü .ama gitme evine bak onu yapma . Telefondan ulaşmaya çalış .o yol zehir olur sana bilirim

söylüyorum o kadar ama sana bir faydası olmuyor bak canım şimdi sen sakin olucaksın onu düşünmemeye çalışıcaksın en önemliside hiç ama hiç umursamamış gibi yapıp arayıp sormayı keseceksin sonra o bakacak ki ne arayan var ne soran eyah diyecek ters tepti kızı kaybediyorum bu kezde o sana dönmeye çalışacak ama yüzüne bakmayacaksın ilk önce bunların hesabını soracaksın sonrada onu hiç umursamayacaksın msjlarına 2 3 saat arayla soğuk soğuk cevaplar atacaksın aradığında açmayıp işim var müsait değilim diyeceksin ama herşeyden önce onu ARAMAYACAK VE BEKLEYECEKSİN !

Ya ben çok üzülüyorum böyle şeylere elin kolun bağlı değil mi. Insan ne yemek yiyebilir ne bir şey. Keşke sakin kalabilsen ama hayatta duygu diye de bir şey var .Şimdi sana uyu desem bin kere uykun bölünecek. Bi şekilde ulaşılmali ama nasıl hangi yolla .arkadasla filan olmaz o işler

aslında suratına bir tane çarpmayı bende çok istiyorum ..
Ah summe su an burda olsa valla dayanamaz bi güzel laf dizerdim sevgiline l.bırak artik kendi haline lütfen..inanki erkekler böyledir sen usteledikce haklı görür kendini iyiice kabarir.valla bak biz hala konuşmuyoruz üçüncü gün bugün ee özledim bende ama arasam alttan alayım desem evet barisacak ama binbir naz niyaz ile burnumdan getirecek deli edecek biliyorum onun için susuyorum o arayacak anca öyle çözülecek sorunumuz çünkü ben uzatmiyorum o özür dilediğinde,ama ben bi defa özür dileme hatasında bulundum amaaan yok şöyle de böyle de binbirsey pişman oldum dilediğime,şimdi öyle değil dinlemiyorum haksizsam susup oturuyom o da sınırı geçince arıyor no problem oluyor durum bakalım yarın nobetciyim gelir de barışıriz inşallah

Allahaşkına sen ne yapmaya çalışıyorsun kendine hiçmi değerin yok senin kendi gözünde ya güzelim bak ben tam 38 yaşındayım başımdan bir evlilik geçti boşandım sana diyorumki hiç bir erkek için değmez seven ve önem veren hiç bir erkek sevdiğini böyle üzmez üzemez çünkü içi el vermez aç artık gözünü bu ne ya tekrar bir döneyim konuya bakayım dedim şimdi hep beter olmuşsun daha karşına neler çıkacak daha ne insanlar tanıyacaksın kendini esir etmişsin bir kıymet bilmeze silkelen kendine gel vallahi sinirlendim burada sana o kadar arama yazma dedik yine tam tersi sen önce kendine kıymet vermeyi bil yapma artık lütfen kalbimden atamasanda at aklından şu adamı biraz hiç oyalanıcak başka birşeyin yokmu aklını onlara dağıt uzaklaş şu boğucu düşüncelerden lütfen kendini daha fazla rencide ettirme hatta seni şu dakika arasa bitti de sokma onu bir daha hayallerine hayatına değmez o böyle davranarak ne kadar değersiz olduğunu ispat lütfen güçlü dur artık lütfen üzülme artık çok öpüyorum seni herşeyin hayırlısı ALLAH'tan canım .

Sahi mi dersiniz bakıyor mudur mesajlarıma ?
Siz yaşamış mıydınız böyle bi olay ,*?
Ooo kac kere.. 2 gün aramalarıma cevap vermediğini bilirim. Sende net bir mesaj at ve kes arayı bak nasıl yazıyor, ama beklemen lazım.

Canım sen bu adamı niye bu kadar takıyorsun ki besbelli kendini bir şey sanıyor,facete çevrim içi görünüp yazmayarak sevgiliye trip atma olayını ben lisedeyken yapıyordum,yol ver gitsinn.

Ay hakkaten lise tribi çekiyorum ben yaaaa , ne salağım...

Uykularım kendimi bildim bileli düzgün değildir zaten .
Kabus görüp uyanırım genelde.
Ve o kabus gördüğüm zamanlarda onu arardım , beni dinlerdi sakinleştirirdi. . .
2 gece uyuyamamıştım ama bu sabah 1 2 saat sızmışım öyle işte..
ay ne biliym başka çare kalmadı arkadaşından başka , o arkadaşını da pek sevmiyorm açıkçası ama napayım..

Öyle olcak zaten barışırken tahminimce bin türlü naz yapacak bana ama gönül işte dayanılmıyor...

Hiç ona bu yönden bakamyorum ki , kıyamıyorum .. Konduramıyorum.
Ama evet başka şeylerle uğraşabilirim ben . Ne bilim yürüyüş filan yapabilirim
Of bilmiyorummmm, bilmiyoruummm..

Ooo kac kere.. 2 gün aramalarıma cevap vermediğini bilirim. Sende net bir mesaj at ve kes arayı bak nasıl yazıyor, ama beklemen lazım.
Hadi ya aynı benimki gibyimiş demek , tatile gittiğimiz zaman konuşmicam onunla karar verdim. Oyundan face den takip edemem zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…