adresi alınca bizede ver yakınsa bir koşu gidip dövelim bu ne böyle ya yazdıklarınıı okudukça içten içe cinayet senaryoları ürettimBelki kızanlar olucak ama dayanamadım aradım . Gene açmadı bunun böyle gitmicene karar verdim ve arkadaşlarından birini ekledim. Mesaj da attım . Onun dönmesini bekliyorum. Ev adresine filan ulaşacağım.
Bu böyle olmaz akıl sağlığımdan olucam .
Kendi sevgilimi gördüm. Kavga ettiyseniz ve kendini (olmasa bile) haklı görüyorsa sinirden ve sırf sizi cezalandırmak icin susmayı tercih ediyordur. Ona ciddi bir mesaj atın ve yazmayı kesin. (3 gündür tek bir kelime etmedin madem bunu istiyorsun benimde sana bu dakikadan itibaren edecek tek kelimem yok, sen bilirsin gibi..)Soruyorum ama kendisinden bi cevap alamıyorum sorun bu. Faceden çıkarmıyo , giriyo ama mesajlarıma bakmıyo bile. Arıyorum meşgule bile atmıyo çalıyo çalıyo susuyo , Mesaj atıyorum cvp yok .
Deliricem yani.
aslında suratına bir tane çarpmayı bende çok istiyorum ..adresi alınca bizede ver yakınsa bir koşu gidip dövelim bu ne böyle ya yazdıklarınıı okudukça içten içe cinayet senaryoları ürettim
Sahi mi dersiniz bakıyor mudur mesajlarıma ?Kendi sevgilimi gördüm. Kavga ettiyseniz ve kendini (olmasa bile) haklı görüyorsa sinirden ve sırf sizi cezalandırmak icin susmayı tercih ediyordur. Ona ciddi bir mesaj atın ve yazmayı kesin. (3 gündür tek bir kelime etmedin madem bunu istiyorsun benimde sana bu dakikadan itibaren edecek tek kelimem yok, sen bilirsin gibi..)
Ve bekleyeceksin, emin ol bir şekilde dönüş yapar.
Canım sen bu adamı niye bu kadar takıyorsun ki besbelli kendini bir şey sanıyor,facete çevrim içi görünüp yazmayarak sevgiliye trip atma olayını ben lisedeyken yapıyordum,yol ver gitsinn.Alllah ım ne zor şey bu beklemekkk....
Ah summe su an burda olsa valla dayanamaz bi güzel laf dizerdim sevgiline l.bırak artik kendi haline lütfen..inanki erkekler böyledir sen usteledikce haklı görür kendini iyiice kabarir.valla bak biz hala konuşmuyoruz üçüncü gün bugün ee özledim bende ama arasam alttan alayım desem evet barisacak ama binbir naz niyaz ile burnumdan getirecek deli edecek biliyorum onun için susuyorum o arayacak anca öyle çözülecek sorunumuz çünkü ben uzatmiyorum o özür dilediğinde,ama ben bi defa özür dileme hatasında bulundum amaaan yok şöyle de böyle de binbirsey pişman oldum dilediğime,şimdi öyle değil dinlemiyorum haksizsam susup oturuyom o da sınırı geçince arıyor no problem oluyor durum bakalım yarın nobetciyim gelir de barışıriz inşallahaslında suratına bir tane çarpmayı bende çok istiyorum ..
Ooo kac kere.. 2 gün aramalarıma cevap vermediğini bilirim. Sende net bir mesaj at ve kes arayı bak nasıl yazıyor, ama beklemen lazım.Sahi mi dersiniz bakıyor mudur mesajlarıma ?
Siz yaşamış mıydınız böyle bi olay ,*?
Canım sen bu adamı niye bu kadar takıyorsun ki besbelli kendini bir şey sanıyor,facete çevrim içi görünüp yazmayarak sevgiliye trip atma olayını ben lisedeyken yapıyordum,yol ver gitsinn.
Uykularım kendimi bildim bileli düzgün değildir zaten .Ya ben çok üzülüyorum böyle şeylere elin kolun bağlı değil mi. Insan ne yemek yiyebilir ne bir şey. Keşke sakin kalabilsen ama hayatta duygu diye de bir şey var .Şimdi sana uyu desem bin kere uykun bölünecek. Bi şekilde ulaşılmali ama nasıl hangi yolla .arkadasla filan olmaz o işler
Öyle olcak zaten barışırken tahminimce bin türlü naz yapacak bana ama gönül işte dayanılmıyor...Ah summe su an burda olsa valla dayanamaz bi güzel laf dizerdim sevgiline l.bırak artik kendi haline lütfen..inanki erkekler böyledir sen usteledikce haklı görür kendini iyiice kabarir.valla bak biz hala konuşmuyoruz üçüncü gün bugün ee özledim bende ama arasam alttan alayım desem evet barisacak ama binbir naz niyaz ile burnumdan getirecek deli edecek biliyorum onun için susuyorum o arayacak anca öyle çözülecek sorunumuz çünkü ben uzatmiyorum o özür dilediğinde,ama ben bi defa özür dileme hatasında bulundum amaaan yok şöyle de böyle de binbirsey pişman oldum dilediğime,şimdi öyle değil dinlemiyorum haksizsam susup oturuyom o da sınırı geçince arıyor no problem oluyor durum bakalım yarın nobetciyim gelir de barışıriz inşallah
Allahaşkına sen ne yapmaya çalışıyorsun kendine hiçmi değerin yok senin kendi gözünde ya güzelim bak ben tam 38 yaşındayım başımdan bir evlilik geçti boşandım sana diyorumki hiç bir erkek için değmez seven ve önem veren hiç bir erkek sevdiğini böyle üzmez üzemez çünkü içi el vermez aç artık gözünü bu ne ya tekrar bir döneyim konuya bakayım dedim şimdi hep beter olmuşsun daha karşına neler çıkacak daha ne insanlar tanıyacaksın kendini esir etmişsin bir kıymet bilmeze silkelen kendine gel vallahi sinirlendim burada sana o kadar arama yazma dedik yine tam tersi sen önce kendine kıymet vermeyi bil yapma artık lütfen kalbimden atamasanda at aklından şu adamı biraz hiç oyalanıcak başka birşeyin yokmu aklını onlara dağıt uzaklaş şu boğucu düşüncelerden lütfen kendini daha fazla rencide ettirme hatta seni şu dakika arasa bitti de sokma onu bir daha hayallerine hayatına değmez o böyle davranarak ne kadar değersiz olduğunu ispat lütfen güçlü dur artık lütfen üzülme artık çok öpüyorum seni herşeyin hayırlısı ALLAH'tan canım .
Hadi ya aynı benimki gibyimiş demek , tatile gittiğimiz zaman konuşmicam onunla karar verdim. Oyundan face den takip edemem zaten ..Ooo kac kere.. 2 gün aramalarıma cevap vermediğini bilirim. Sende net bir mesaj at ve kes arayı bak nasıl yazıyor, ama beklemen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?