Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

Aynen öyle. Biliyorum ki barışırsak eğer ki gözümde çok cılız bi ihtimali kaldı artık ne yazık ki.
Sürekli hayat boyu böyle yapıcak bana . Bir kere yaptı işe yaradı ya çünki .

bence de.. bir daha ise yaramasina izin verme.. onun icin bu kdr kolaysa cekip gitmek senin icinde bu kdr agir olmamali...

gtme şansın varsa git bence yüzyüze konuşmak her zaman daha etkilidir
Ya gitmem gereken şehiri hiç bilmiyorum , bilsem dk durmazdım biner giderdim .
Yüz yüze konuşalım dedim allah bilir kaç kere aramışımdır.

Tek bilmek istediğim amacı ne bunun yani? Vaz mı geçti trip mi atıyo ne olduğunu anlamıyorum bu çıldırtıyo beni.

bence de.. bir daha ise yaramasina izin verme.. onun icin bu kdr kolaysa cekip gitmek senin icinde bu kdr agir olmamali...
Ne yazık ki ağır oluyor işte. Normal de çok duygusaldır . Yani sanki tanıyamadığım biri karşımdaki ve iletişime geçmeye çalışıyorum. Amacını bilmek istiyorum. Kafasında bitirdiyse de bana bunu söylemiyo söylese ben de iyi kötü önüme bakmaya çalışıcam böyle çok acı çekiyorum.

Hiç böyle bişi yaşayan yok mudur aranızda ? Ne düşünüyor olabilir.

Kendimi nasıl toparlayacağım bilemiyorum . Bu şekilde çok zor . Uyku ilacı filan alıp uyusam mı sürekli diye düşünüyorum .

Toparlarsın kendini bişeycik olmaz, kendini oyalayacak bişeyler bul,kitap filan oku acayip kafa dağıtıyor sürükleyen bişey bulursan eğer...

Canım sakın gitme daha çok havaya girer ayrıca eline her tartışmada sen geldin sen yaptın gibi muhabbetlere girecek birde koz vermiş olursun sakin ol şu an itibariyle ne ara ne sor nede mesaj at sen yapacağını yapmışsın iletişim için o cevap vermeye bile gerek duymamış şayet başına kötü birşey gelmediğindende eminsen çek kendini geri bekle niyetinde seninle olmak varsa kesinlikle irtibata geçer çünkü şu anda sen arayıp sorduğun için sürekli adam rahat nasıl olsa aramaya devam edecek diye düşünüyor bilmiyorum anlatabildimmi ama benim fikrim bu tatlım..

Toparlarsın kendini bişeycik olmaz, kendini oyalayacak bişeyler bul,kitap filan oku acayip kafa dağıtıyor sürükleyen bişey bulursan eğer...
Oyun oynuyorum kendimi oyuna verdim , o beni oyalar biraz.

Zaten gidemem keşke o kadar cesur olsam ama değilim. Orada beni karşılamazsa ne yaparım orada. Günde tek araba kalkan bi yer . Gece ne yaparım orada .
Ya fresh rahat olabilsem , olamıyorum işte . Elimde değil 3. gün bugün.
Dinimizde bile 3. gün barışmak gerekir.

Dün gece bi kağıt kalem aldım yazdım sayfa sayfa. Mektup mu yollasam ki. Acaba alıp da okur mu...

Böyle kocası sevgilisi olan yok mu aranızda oooof Allah'ım yardım et ya..
Belli de etmemeye çalışıyorum evdekilere.
En sevmediğim tür kızlardı böyle birinin arkasından ağlayan üzülen kızlar. İnsanın başına gelmeden ölmezmiş işte.

[="Summe, post: 36526810, member: 615950"]Ya gitmem gereken şehiri hiç bilmiyorum , bilsem dk durmazdım biner giderdim .
Yüz yüze konuşalım dedim allah bilir kaç kere aramışımdır.

Tek bilmek istediğim amacı ne bunun yani? Vaz mı geçti trip mi atıyo ne olduğunu anlamıyorum bu çıldırtıyo beni.[/QUOTE]
canm üzülerek söylüyorum ama bu adam vazgeçmiş gibi duruyor yine de emin olmadan hareket etme hiç ortak arkadaşınız falan yok mu ona ulaşabilecek

Eğer sağlığından bir şüphen yoksa bırak ne ara ne de sor. Yanına gideceğini soylediğinde tepki vermiyorsa gittiğinde seni ne gardan alır, ne de seninle yüz yüze konuşur. Böyle durumlarda zor da olsa dayanıp atlatmak gerekir. Mesaj atıp arayıp cevap bulamamaktan ise kendini şartlayıp bir gun iki gün ağlayıp gerçekleri görmek en iyisi.

canm üzülerek söylüyorum ama bu adam vazgeçmiş gibi duruyor yine de emin olmadan hareket etme hiç ortak arkadaşınız falan yok mu ona ulaşabilecek[/QUOTE]
Tanıştırdığı arkadaşları var olmasına da , onlara söyleyip konuşup da rezil olmak istemiyorum.
Üstelik daha mı çok kızar diye korkuyorum.

Şüphem var işte alkol alsın istemiyorum .
Artı merak ediyorum ablasının durumu ne olucak diye.

Durduk yere kardeşime de bağırdım .
X abi x abi diye tutturdu dünden beri , ya dedim niye sorup üstüme geliyosun .
Nerde x abi x abi diyo dedim bilmiyorum tamam mı bilmiyorum rahatladın mı dedim bağırdım çocuğa da .
Of ya dengem şaştı iyice.

Benim fikrimce sadece bir arkadaşına iyi olup olmadığını sor, bir de asıl önemli olan neden küstünüz

Benim fikrimce sadece bir arkadaşına iyi olup olmadığını sor, bir de asıl önemli olan neden küstünüz
Neden küstüğümüzü ben de anlamadım ..
Ablasının bir sorunu oldu ban anlattı oda tam kararlaştırdığımız buluşma tarihine denk geldi kavga çıktı .

Bittiyse bitti desin eziyet ediyor bana yaaaaa.

Canım hala ısrar ediyorum sana sağlığıyla ilgili bir şüphen yoksa ki ben birşey olduğunu sanmıyorum face nasıl giriyor o zaman
Sakın arama artık bende yaşadım böyle şeyler tecrübeyle sabit sana ulaşmak isteyen adam zaten ulaşır kaldı ki bir erkek istiyorsa şayet önünde sonunda arar aramazsada istemiyor demektir sonuçta seninle iletişime geçmek için bir engeli yok
sen aradıkça o havaya girecek istemiyorsada bunu anladığında keşke o kadar üstüne düşüp kendimi rencide etmeseydim diye üzülürsün sabır her zaman iyidir sabret tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…