- 8 Ağustos 2014
- 17
- 6
- 3
gtme şansın varsa git bence yüzyüze konuşmak her zaman daha etkilidirYa kaç saatlik yol bak yanına gelcem dedim bilet aldım dedm ona bile tepki vermedi.
Korktum gidemedim ben de.
Kala kaldım öyle .
Buna bile tepki vermedi.
Aynen öyle. Biliyorum ki barışırsak eğer ki gözümde çok cılız bi ihtimali kaldı artık ne yazık ki.
Sürekli hayat boyu böyle yapıcak bana . Bir kere yaptı işe yaradı ya çünki .
Ya gitmem gereken şehiri hiç bilmiyorum , bilsem dk durmazdım biner giderdim .gtme şansın varsa git bence yüzyüze konuşmak her zaman daha etkilidir
Ne yazık ki ağır oluyor işte. Normal de çok duygusaldır . Yani sanki tanıyamadığım biri karşımdaki ve iletişime geçmeye çalışıyorum. Amacını bilmek istiyorum. Kafasında bitirdiyse de bana bunu söylemiyo söylese ben de iyi kötü önüme bakmaya çalışıcam böyle çok acı çekiyorum.bence de.. bir daha ise yaramasina izin verme.. onun icin bu kdr kolaysa cekip gitmek senin icinde bu kdr agir olmamali...
Kendimi nasıl toparlayacağım bilemiyorum . Bu şekilde çok zor . Uyku ilacı filan alıp uyusam mı sürekli diye düşünüyorum .
Oyun oynuyorum kendimi oyuna verdim , o beni oyalar biraz.Toparlarsın kendini bişeycik olmaz, kendini oyalayacak bişeyler bul,kitap filan oku acayip kafa dağıtıyor sürükleyen bişey bulursan eğer...
Canım sakın gitme daha çok havaya girer ayrıca eline her tartışmada sen geldin sen yaptın gibi muhabbetlere girecek birde koz vermiş olursun sakin ol şu an itibariyle ne ara ne sor nede mesaj at sen yapacağını yapmışsın iletişim için o cevap vermeye bile gerek duymamış şayet başına kötü birşey gelmediğindende eminsen çek kendini geri bekle niyetinde seninle olmak varsa kesinlikle irtibata geçer çünkü şu anda sen arayıp sorduğun için sürekli adam rahat nasıl olsa aramaya devam edecek diye düşünüyor bilmiyorum anlatabildimmi ama benim fikrim bu tatlım..
canm üzülerek söylüyorum ama bu adam vazgeçmiş gibi duruyor yine de emin olmadan hareket etme hiç ortak arkadaşınız falan yok mu ona ulaşabilecek[/QUOTE][="Summe, post: 36526810, member: 615950"]Ya gitmem gereken şehiri hiç bilmiyorum , bilsem dk durmazdım biner giderdim .
Yüz yüze konuşalım dedim allah bilir kaç kere aramışımdır.
Tek bilmek istediğim amacı ne bunun yani? Vaz mı geçti trip mi atıyo ne olduğunu anlamıyorum bu çıldırtıyo beni.
Şüphem var işte alkol alsın istemiyorum .Eğer sağlığından bir şüphen yoksa bırak ne ara ne de sor. Yanına gideceğini soylediğinde tepki vermiyorsa gittiğinde seni ne gardan alır, ne de seninle yüz yüze konuşur. Böyle durumlarda zor da olsa dayanıp atlatmak gerekir. Mesaj atıp arayıp cevap bulamamaktan ise kendini şartlayıp bir gun iki gün ağlayıp gerçekleri görmek en iyisi.
Neden küstüğümüzü ben de anlamadım ..Benim fikrimce sadece bir arkadaşına iyi olup olmadığını sor, bir de asıl önemli olan neden küstünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?