Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

yoo kızacagını sanmıyorum kızsa da en ezından bi haber almş olursun için rahatlar
Yazarım akşam arkadaşına o zaman en azından haberini almış olurum.
Zaten bu noktadan sonra rezil olsam ne olacak ki , yürmicek bu iş .
Adam istemiyor beni sanırım .[/QUOTE]
canm sen elinden geleni yap ta gerisi ona kalsın boşver..

Arar mı sence peki ?
Yoksa ciddi ciddi kafasında benimle ilgili kuruntu yaptı da b işi bitirdi mi.

İşte bunu sadece o bilebilir. Bir şey diyemem iyi ya da kötü inan. Ama sen bir şey yapmamışssın içini ferah tut sağlığından olma.

Yazarım akşam arkadaşına o zaman en azından haberini almış olurum.
Zaten bu noktadan sonra rezil olsam ne olacak ki , yürmicek bu iş .
Adam istemiyor beni sanırım .
canm sen elinden geleni yap ta gerisi ona kalsın boşver..[/QUOTE]

Beklemek kadar zor bişi yok ...

İşte bunu sadece o bilebilir. Bir şey diyemem iyi ya da kötü inan. Ama sen bir şey yapmamışssın içini ferah tut sağlığından olma.
Yanlış anlaşıldım ve görmezden geliniyorum. Düşün düşün içim şişti artık ...

Soğursa ayrılırsın olur biter dünyadaki tek erkek o mu? Kendini bu kadar şartlama.
Kolayca sevebilen biri değilim ne yazık ki.
Ama keşke insan seveceği insanı seçebilse bunu bilip bunu diyorum. Keşke.

Yanlış anlaşıldım ve görmezden geliniyorum. Düşün düşün içim şişti artık ...

Ay çok iyi anlıyorum hem özlem hem haksızlığa uğrama hem belirsizlik insanı deli eder.

Daha fazlası gurursuzluk olur değil mi ?

Kendınızı onun gözünde küçük düşürür ... şöyle düşünün erkek arkadsınızla tartıstınız ve sizi süreklı arıyor sureklı msj atıyor .. Onu merak edermısınız ıyımı kötümü diye etmezsınız cnkı zaten sureklı sizi arayarak msj atarak yasadıgını ve ıyı oldugunu bılıyorsunuz biraz sürünsün dersniz . Ama erkek arkdsınız aramayı kesse bikaç gün aramasa noluyo ya dersınız merk edersınız .Kaçan kovalanır hesabı

Yapma bu eziyeti kendine canım benim yazıktır ya dur bakalım daha üç gün olmuş henüz niye bu kadar üzüyorsun kendini varsa var yoksa yok senden kıymetlimi lütfen sakin ol biraz soluklan çık gez arkadaşlarınla takıl olacağı varsa zaten olacak rahat ol biraz hiç beklemediğin anda bakmışsın pat diye aramış beklersen hiç olmaz..

aramicam artık , mesaj da atmicam . Nasıl olucak bilmiyorum ama tutucam kendimi. Arkadaşına sorarım iyi olduğunu öğrenirim.
Olmadı arkadaşlarla filan mı buluşsam kafam dağılır belki.

aramicam artık , mesaj da atmicam . Nasıl olucak bilmiyorum ama tutucam kendimi. Arkadaşına sorarım iyi olduğunu öğrenirim.
Olmadı arkadaşlarla filan mı buluşsam kafam dağılır belki.

Suan ihtiyacın olan tek şey özgüven ..Derın bır nefes al ,içini huzurla doldur ..Herşeyın yoluna gırcegını düşün .Sonucta o ınsan senı sevdı bı kavgada bitcek bır olay degıldır elbette biraz küs kalırsınız sonra barısırsınız .Bi komedı filmi aç cekırdegını cipsini kolanı al otur karsına bayılana kadr gül .

Bak sorunu varmış seninle ilgili değil muhtemelen bu durum ama bazı erkekler kendi sıkıntılarını etraflarındaki en yakın kişiye yansıtabliyolar kendim de yaşıyorum şu an ondan biliyorum biraz üsteleme istersen bikaç gün daha bekle biraz da şımarmış gibi. Biz çıkarıyoruz bu adamları tepemize biraz da

Denerim ama çok zor çok zoruma gidiyor. Haketmedim bunu

Umarım dediğin gibi olur içimi soğutu yorumun biraz canım çok sağol

Evet şu an bildiğin tepeme çıkarıyorum . Çok özledim napayım . Bir de yargısız infaz yapıyor bana

Canım bunu hakedecek birşey yapmadığın ortada belli ki çok seviyorsun ve bu kadar üstüne düşüyorsun ama bırakta artık o senin üstüne düşsün bence gönlü bu kadar çok sevebilen bir kadın daha iyisini hakediyor:)

Aramayin kendinizi biraz tutup aramazsaniz bakın nasıl kuzu kuzu dönüp ariyo sizi.biraz sabredip deneyin bunu.siz sorunu çözmek için aramissiniz zaten daha ne bırakın biraz da o uğraşsın.demesi kolay diyeceksiniz belki ama hiç öyle değil bende benzer bi durumdayım iki gündür konuşmuyoruz tartismaliyiz bizde

Soruyorum ama kendisinden bi cevap alamıyorum sorun bu. Faceden çıkarmıyo , giriyo ama mesajlarıma bakmıyo bile. Arıyorum meşgule bile atmıyo çalıyo çalıyo susuyo , Mesaj atıyorum cvp yok .
Deliricem yani.

aramayı bırak hiç bir yerde çevrim içi olma birkaç gün sana ulaşamasın merak eder döner illa ki.

3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen seni 2 kuruşa satar demektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…