Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

Böyle bi erkek arkadaşınız vardı yani ?
Peki aramış mıydı sonra sizi ?

İlişkiyi biraz dinlendirmek istiyor olabilir,çünkü biz kadınlar kavgalardan sonra kolay kolay eski duruma dönemiyoruz.

İlişkiyi biraz dinlendirmek istiyor olabilir,çünkü biz kadınlar kavgalardan sonra kolay kolay eski duruma dönemiyoruz.
Onun sevgisinden o kadar emindim ki hayal kırıklığı yaşıyorum. Kalbim çok kırık çok kızıyorum ama gene de dayanamıyorum , onunla konuşmak sesini duymak istiyorum .
Eski durumuna dönemeyen o ya..

canm üzülerek söylüyorum ama bu adam vazgeçmiş gibi duruyor yine de emin olmadan hareket etme hiç ortak arkadaşınız falan yok mu ona ulaşabilecek
Tanıştırdığı arkadaşları var olmasına da , onlara söyleyip konuşup da rezil olmak istemiyorum.
Üstelik daha mı çok kızar diye korkuyorum.[/QUOTE]
yoo kızacagını sanmıyorum kızsa da en ezından bi haber almş olursun için rahatlar

Onun sevgisinden o kadar emindim ki hayal kırıklığı yaşıyorum. Kalbim çok kırık çok kızıyorum ama gene de dayanamıyorum , onunla konuşmak sesini duymak istiyorum .
Eski durumuna dönemeyen o ya..
Canım o aramıyorsa sen de arama,ararsan senin ona muhtaç olduğunu düşünür ve kullanma aşamasına geçer.

Tanıştırdığı arkadaşları var olmasına da , onlara söyleyip konuşup da rezil olmak istemiyorum.
Üstelik daha mı çok kızar diye korkuyorum.
yoo kızacagını sanmıyorum kızsa da en ezından bi haber almş olursun için rahatlar[/QUOTE]
Yazarım akşam arkadaşına o zaman en azından haberini almış olurum.
Zaten bu noktadan sonra rezil olsam ne olacak ki , yürmicek bu iş .
Adam istemiyor beni sanırım .

Yapar. Ama iyi veya normal anlamda yazmadım bunu. Eski erkek arkadaşım böyleydi günlerce süründürürdü kavga edince. Evden cenaze çıkmış gibi olurdu ailem perişan ben perişan. Böyle bir damar yok. Böyle bencillik olmaz. Kendi bilir bırakın ne yaparsa yapsın.

Canım o aramıyorsa sen de arama,ararsan senin ona muhtaç olduğunu düşünür ve kullanma aşamasına geçer.
Ya o böyle biri değildi sinirlensek de özür diler barışırdık ....

Hadi ya üzüldüm.. Sonra arıyor muydu peki.
Tek bilmek istediğim amacı ne yani ne düşündü neye kızdı. Btiyosa bile bunları bilmek isterim ben. Benim hakkım bu

Böyle bi erkek arkadaşınız vardı yani ?
Peki aramış mıydı sonra sizi ?
Tam üç ay sabırla bekledim ve aradı canım hatta daha öncesinde de aradı ama ders olsun diye ben görüşmeyi üç ay kendim uzattım onun için diyorum sabırlı ol seni kolayda sanmasına izin verme sakın.

Gerektiği kadr aradın üzerıne dusenı yaptın sen bundan sonrası ona kalmıs bişe .Bakıyokı sen sureklı arıyorsun cvb vermıyor cnkı tekrr arıcagını bılıyor ..Şuan sen sessızleş bakalım tepkı vercekmı

Ablasının taburcu ettiği hasta ölen değil mi bu erkek arkadaş ? Zor günler geçiriyor olabilir.

Belki bu sefer çok kızmıştır bilemeyiz.
Çok kızdı zaten kendi de söyledi . Ama bitiyosa insan faceinden siler ne biliym skype da adını değiştirir.
Bunları da yapmıyo

Ablasının taburcu ettiği hasta ölen değil mi bu erkek arkadaş ? Zor günler geçiriyor olabilir.
Evet o , benim anlayışsız olduğumu düşündü oysa ben onu rahatlatmaya çalışmıştım.
Zor günler yaşıyor , yaşatıyor .

Daha fazlası gurursuzluk olur değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…