Böyle bi erkek arkadaşınız vardı yani ?Canım hala ısrar ediyorum sana sağlığıyla ilgili bir şüphen yoksa ki ben birşey olduğunu sanmıyorum face nasıl giriyor o zaman
Sakın arama artık bende yaşadım böyle şeyler tecrübeyle sabit sana ulaşmak isteyen adam zaten ulaşır kaldı ki bir erkek istiyorsa şayet önünde sonunda arar aramazsada istemiyor demektir sonuçta seninle iletişime geçmek için bir engeli yok
sen aradıkça o havaya girecek istemiyorsada bunu anladığında keşke o kadar üstüne düşüp kendimi rencide etmeseydim diye üzülürsün sabır her zaman iyidir sabret tatlım..
Onun sevgisinden o kadar emindim ki hayal kırıklığı yaşıyorum. Kalbim çok kırık çok kızıyorum ama gene de dayanamıyorum , onunla konuşmak sesini duymak istiyorum .İlişkiyi biraz dinlendirmek istiyor olabilir,çünkü biz kadınlar kavgalardan sonra kolay kolay eski duruma dönemiyoruz.
Tanıştırdığı arkadaşları var olmasına da , onlara söyleyip konuşup da rezil olmak istemiyorum.canm üzülerek söylüyorum ama bu adam vazgeçmiş gibi duruyor yine de emin olmadan hareket etme hiç ortak arkadaşınız falan yok mu ona ulaşabilecek
Canım o aramıyorsa sen de arama,ararsan senin ona muhtaç olduğunu düşünür ve kullanma aşamasına geçer.Onun sevgisinden o kadar emindim ki hayal kırıklığı yaşıyorum. Kalbim çok kırık çok kızıyorum ama gene de dayanamıyorum , onunla konuşmak sesini duymak istiyorum .
Eski durumuna dönemeyen o ya..
yoo kızacagını sanmıyorum kızsa da en ezından bi haber almş olursun için rahatlar[/QUOTE]Tanıştırdığı arkadaşları var olmasına da , onlara söyleyip konuşup da rezil olmak istemiyorum.
Üstelik daha mı çok kızar diye korkuyorum.
Ya o böyle biri değildi sinirlensek de özür diler barışırdık ....Canım o aramıyorsa sen de arama,ararsan senin ona muhtaç olduğunu düşünür ve kullanma aşamasına geçer.
Belki bu sefer çok kızmıştır bilemeyiz.Ya o böyle biri değildi sinirlensek de özür diler barışırdık ....
Hadi ya üzüldüm.. Sonra arıyor muydu peki.Yapar. Ama iyi veya normal anlamda yazmadım bunu. Eski erkek arkadaşım böyleydi günlerce süründürürdü kavga edince. Evden cenaze çıkmış gibi olurdu ailem perişan ben perişan. Böyle bir damar yok. Böyle bencillik olmaz. Kendi bilir bırakın ne yaparsa yapsın.
Tam üç ay sabırla bekledim ve aradı canım hatta daha öncesinde de aradı ama ders olsun diye ben görüşmeyi üç ay kendim uzattım onun için diyorum sabırlı ol seni kolayda sanmasına izin verme sakın.Böyle bi erkek arkadaşınız vardı yani ?
Peki aramış mıydı sonra sizi ?
Çok kızdı zaten kendi de söyledi . Ama bitiyosa insan faceinden siler ne biliym skype da adını değiştirir.Belki bu sefer çok kızmıştır bilemeyiz.
Evet o , benim anlayışsız olduğumu düşündü oysa ben onu rahatlatmaya çalışmıştım.Ablasının taburcu ettiği hasta ölen değil mi bu erkek arkadaş ? Zor günler geçiriyor olabilir.
Evet o , benim anlayışsız olduğumu düşündü oysa ben onu rahatlatmaya çalışmıştım.
Zor günler yaşıyor , yaşatıyor .
Soğudukça daha kötü olursa diye de korkuyorum ama ....Dediğim gibi siz üstüne düşmeyin iş biraz soğusun.
Gerektiği kadr aradın üzerıne dusenı yaptın sen bundan sonrası ona kalmıs bişe .Bakıyokı sen sureklı arıyorsun cvb vermıyor cnkı tekrr arıcagını bılıyor ..Şuan sen sessızleş bakalım tepkı vercekmı
Arar mı sence peki ?Üstüne gitmeyin kendinizi harap etmeyin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?