- Konu Sahibi IMPOSIBLE NOTTING
-
O da olmuyor aslında. Erkek kişisinin 20 yaş kadında ne bulduğu, kadın kişisinin de 50 yaş adamda ne bulduğu aşağı yukarı belli. Erkek kişisine 20 yaşında karısı çocuksu gelecek, o da sohbeti için daha olgun kadın arayacak, kadın kişisine de 50 yaşında kocası cinsel olarak yeterli gelmeyecek bir yerden sonra, daha genç bedenleri özleyecek.50 yaşında bir erkek kişisi ile 20 yaşında bir kadın oluyor da, 40 yaşında bir kadınla 29 yaşında bir erkek neden olmasın? Sevgi, saygı, anlayış ve aynı kafa yapısı olduktan sonra bal gibi de olur, ama sırt sırta verip çevre baskısına dayanabilirseniz!
Kesinlikle haklısın, ben de senin gibi düşündüğüm için verdim o örneği. O oluyorsa, diğeri daha güzel olur anlamında, neticede kadın anatomisi erkeğe göre daha dayanıklı, hiç yoktan belli bir yaştan sonra cinsel yönden yetmeme gibi bir sorunumuz yokO da olmuyor aslında. Erkek kişisinin 20 yaş kadında ne bulduğu, kadın kişisinin de 50 yaş adamda ne bulduğu aşağı yukarı belli. Erkek kişisine 20 yaşında karısı çocuksu gelecek, o da sohbeti için daha olgun kadın arayacak, kadın kişisine de 50 yaşında kocası cinsel olarak yeterli gelmeyecek bir yerden sonra, daha genç bedenleri özleyecek.
Evlilik çok yönlü bir olay, cinsellik iyi bile olsa yetmeyecek.Kesinlikle haklısın, ben de senin gibi düşündüğüm için verdim o örneği. O oluyorsa, diğeri daha güzel olur anlamında, neticede kadın anatomisi erkeğe göre daha dayanıklı, hiç yoktan belli bir yaştan sonra cinsel yönden yetmeme gibi bir sorunumuz yok
Az önce başkasından aradı bende çalışıyorum ya normal firma sandım açtım. görürsün ben çok güzel kızlarla olcam deyip kapattı ergen s.lakAy bu adam takıntılı hasta manyak.
Lütfen arkadaş olarak bile kalmayın
valla cinselliğe gücüm yok haftada 2 belki. fazlası beni yorar .uyku ve dinlenmek daha ön planda hayatımda.Evlilik çok yönlü bir olay, cinsellik iyi bile olsa yetmeyecek.
Bence olmaz.Ben de eşimden 3 4 yaş büyüğüm ama şimdi ki aklım olsa benden en az 5 yaş büyük biriyle olurdum.İnanin bir yerden sonra sinirleriniz oynuyor.Görunüs olarak eşim benden büyük görünse de hayat, tecrübe yönünden gerçekler ortadaMerhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce 40 yaşında bir kadınla 29 yaşında bir erkeğin sağlıklı ilişkisi olur mu?
İlişkiye başlarsam ne gibi şeyler bekliyor beni. Bu arada dış görünüş olarak yaşımdan gencim fakat bir çok hastalığım var . Yorumlarınızı bekliyorum. Ne dersiniz bizden olur mu?
bende hep öyle teselli ettim kendimi ama ne bileyim erkek işlerine de ben koşuyorum sağlık berbat kızımın eğitimi iş hayatı sinir stres falan insan istiyorki hayatını kolaylaştıracak biri olsun .ama kader kısmet galiba henüz çıkamadı karşıma16 yaşında kızınız varsa buraya soracak kadar bile kafanızı kurcalamaması gerekirdi bu konunun.
Bence yaşınıza daha uygun, bu saatten sonra size mutluluk verecek insanla olmalısınız.
Ve öyle biri mutlaka çıkacaktır
iyiki buraya yazmışım ohh beee haftalardır kimseye dökemedim içimi.Mahvolacağının farkındasınız bu iyi bir şey.
aradı başka numaradan işteyim firma sandım açtım. çok güzel kızlarla olcam deyip kapattı. ergen yahuuu.Bence olmaz.Ben de eşimden 3 4 yaş büyüğüm ama şimdi ki aklım olsa benden en az 5 yaş büyük biriyle olurdum.İnanin bir yerden sonra sinirleriniz oynuyor.Görunüs olarak eşim benden büyük görünse de hayat, tecrübe yönünden gerçekler ortada
Güzel kızlar kollarını açmış onu bekliyorAz önce başkasından aradı bende çalışıyorum ya normal firma sandım açtım. görürsün ben çok güzel kızlarla olcam deyip kapattı ergen s.lak
Karısı onu boşamıştırAz önce başkasından aradı bende çalışıyorum ya normal firma sandım açtım. görürsün ben çok güzel kızlarla olcam deyip kapattı ergen s.lak
Bu adam çok, sıkıntılı takıntılı bir şey ha.aradı başka numaradan işteyim firma sandım açtım. çok güzel kızlarla olcam deyip kapattı. ergen yahuuu.
Böyle uzun süre kısıtlanan, kıskançlık krizine maruz kalan kadınlardan bazıları aldatıyor cidden en sonunda, kafalarında bari gerçekten aldatayım da işlediğim suçun cezasını çekeyim düşüncesi oluşuyor olabilir.Karısı onu boşamıştır
İnan aldatma olayı da hikaye bence.
Gerizekalı
Lütfen çok rica ediyorum, bir daha ararsa çok güzel kızlara ne oldu diye soraradı başka numaradan işteyim firma sandım açtım. çok güzel kızlarla olcam deyip kapattı. ergen yahuuu.
Bence de.Bu adam çok, sıkıntılı takıntılı bir şey ha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?