- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Ama hiç durmadan dedi dokunma dokunma ben rahatsız olunca kızımı uyardımDokunma diyorlar dokunuyorsun diyerek kiziniz üzerinden pasif agresif bir tavir sergilemissiniz.
Gorumce guzelce uyarmis bence, aciklama yapmis ama siz benim kizim oyle sevmiyor diyorsunuz hala, görümce ufacik cocuga iftira atacak biri ise haklisiniz o zaman:)
Açıklamayı çok sonradan yaptıAma hiç durmadan dedi dokunma dokunma ben rahatsız olunca kızımı uyardım
Dokunma diyorlar dokunuyorsun diyerek kiziniz üzerinden pasif agresif bir tavir sergilemissiniz.
Gorumce guzelce uyarmis bence, aciklama yapmis ama siz benim kizim oyle sevmiyor diyorsunuz hala, görümce ufacik cocuga iftira atacak biri ise haklisiniz o zaman:)
Valla ben normal bulmadım görmemişin bir çocuğu olmuş resmen.Ama hiç durmadan dedi dokunma dokunma ben rahatsız olunca kızımı uyardım
İste daha once de olmus madem. Oncesinde cocugunuza ogreteceksiniz. Bebege ellemek yok. Bebegi sevmek yok. Milletin agzina laf vermeyeceksiniz. Ayrica cocuklardan bebeklere gecebilecek yuz tane hastalik var. Gorumce haksiz degil.Ama hiç durmadan dedi dokunma dokunma ben rahatsız olunca kızımı uyardım
Dokunma dokunma diye israrla demesi belkide siz müdehale edip alin cocugu diyedir.Ama hiç durmadan dedi dokunma dokunma ben rahatsız olunca kızımı uyardım
Benimde bebeğim aylikken eltimin kizida 3 yasa yakındı , bebeğin parmaklaryla oynuyordu ,daha çok küçük parmaklarına dokunma diyordum çünkü bilmeden bastırıyordu kirilcak gibi parmaklar minicik ödüm kopuyordu oda benim gibi telaş yapmış demek kiKızlar slm
Kızım görümcemin çocuğunu seviyordu bugün. Görümcemde sürekli ayağına dokunma eline dokunma diyip durdu. Bende kızıma bağırdım gel dokunma diyorlar dokunuyorsun diye o da ağlamaya başladı. Yanıma aldım. Eşimde bakıyor öyle. (Eşim bana alındı) neyse sonra görümcem kızıma dedi ki sen beline bastırdın ondan dedim dedi. Halbuki kızım hiç öyle yapmadı. Sürekli böyle yapıyor ki kızım çok narin seviyor. Bebekte 8 aylık.
Eşim bana alındı bunda alınacak ne var sizce
Tüm anlattıklarınız içinde tek önemli şey kızınıza bağırmanız.Kızlar slm
Kızım görümcemin çocuğunu seviyordu bugün. Görümcemde sürekli ayağına dokunma eline dokunma diyip durdu. Bende kızıma bağırdım gel dokunma diyorlar dokunuyorsun diye o da ağlamaya başladı. Yanıma aldım. Eşimde bakıyor öyle. (Eşim bana alındı) neyse sonra görümcem kızıma dedi ki sen beline bastırdın ondan dedim dedi. Halbuki kızım hiç öyle yapmadı. Sürekli böyle yapıyor ki kızım çok narin seviyor. Bebekte 8 aylık.
Eşim bana alındı bunda alınacak ne var sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?