Ne dersiniz

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Kızlar slm

Kızım görümcemin çocuğunu seviyordu bugün. Görümcemde sürekli ayağına dokunma eline dokunma diyip durdu. Bende kızıma bağırdım gel dokunma diyorlar dokunuyorsun diye o da ağlamaya başladı. Yanıma aldım. Eşimde bakıyor öyle. (Eşim bana alındı) neyse sonra görümcem kızıma dedi ki sen beline bastırdın ondan dedim dedi. Halbuki kızım hiç öyle yapmadı. Sürekli böyle yapıyor ki kızım çok narin seviyor. Bebekte 8 aylık.

Eşim bana alındı bunda alınacak ne var sizce

Dokunma diyorlar dokunuyorsun diyerek kiziniz üzerinden pasif agresif bir tavir sergilemissiniz.
Gorumce guzelce uyarmis bence, aciklama yapmis ama siz benim kizim oyle sevmiyor diyorsunuz hala, görümce ufacik cocuga iftira atacak biri ise haklisiniz o zaman:)

Ama hiç durmadan dedi dokunma dokunma ben rahatsız olunca kızımı uyardım

Açıklamayı çok sonradan yaptı

İste daha once de olmus madem. Oncesinde cocugunuza ogreteceksiniz. Bebege ellemek yok. Bebegi sevmek yok. Milletin agzina laf vermeyeceksiniz. Ayrica cocuklardan bebeklere gecebilecek yuz tane hastalik var. Gorumce haksiz degil.

Cocugunuzun sucu yok kabak ona patlamis. Bebeklere dokunulmaz, uzaktan sevip sarki söyleyebilirsin seklinde egitin cocugunuzu.
Esinizin alınacağı bisey yok ama tepki gosterecegi bir durum var. Oda ablasina göstermek istediginiz tepkiyi cocuga bagirarak gosterdiginiz icin.

Ne kendi ailemle ne eşimin ailesiyle iç içe değilim. Böylece bir çok problemi daha çıkmadan engellemiş oluyorum.
Kızınıza bağıracağınıza keşke bebekten uzaklaştırıp açıklama yapsaydınız. Evet her zaman böyle ideal davranmak kolay değil. Baya söz dinlemeyen bir oğlum var. Hariçten gazel okumuyorum. O yüzden bir araya gelmeleri azaltmak en mantıklısı. Özellikle sizin çocuğunuz kreş/okul çağında ise diğer bebek de aynı yaşlara gelene kadar mümkün mertebe uzak durun. Kreş çocukları bebekler için riskli malesef.

Cocuklar bazen orantisiz guc kullanabilirler anne tedirgin olmus olabilir siz kural koyup sadece ayak kismini sev diyebilirsiniz. Benimde küçük çocugim var kendinden daha kucugu görünce uzaktan bak diyorum seversede ayagini sevdiriyorum sadece o yanimda beraber seviyoruz

Eşinizin boş verin de kızınıza kizmasaydiniz, ilgisini başka yere çekseydiniz keşke.

Ben artık kimsenin bebeğinin yüzüne bile bakmıyorum açıkçası, çocuklarıma da bebekli evde söylüyorum dokunmayın diye. Bebekli aileler geriyor hatta beni

Dokunma dokunma diye israrla demesi belkide siz müdehale edip alin cocugu diyedir.
Acikcasi bende bebegime cocuklar yaklasinca tedirgin oluyorum.
Cocuk sonucta bebek sevmekten ne anlar gitsin oyuncaklariyla oynasin

Yenidoğan bebek değil ki bu 8 aylık olmuş.Bazilari gerçekten bı değişik oluyor.Ben kimsenin çocuğunu sevmem,karşıdaki alabilirsin sevebilirsin demeden.Ki öyle bile kucağıma almam.Uzaktan severim.Cocuklarima da tembih ederim ellemeyin uzaktan bakın diye.Cunku böyle tipler oluyor her zaman.Kiziniza evde tembih edin gitmeden ,hatta bence gitmeyin bile

Benimde bebeğim aylikken eltimin kizida 3 yasa yakındı , bebeğin parmaklaryla oynuyordu ,daha çok küçük parmaklarına dokunma diyordum çünkü bilmeden bastırıyordu kirilcak gibi parmaklar minicik ödüm kopuyordu oda benim gibi telaş yapmış demek ki

Tüm anlattıklarınız içinde tek önemli şey kızınıza bağırmanız.
Çocuklarınıza bağırmayın. Yanına gidip güzelce anlatmak çok mu zordu?

Bende bebegime dokunulmasindan hic hoslanmiyorum. Gorumcenizin yaptiginda hicbirsey yok. Sorun sizin kendi cocugunuzla iletisim sekliniz. Cocugunuza guzelce anlatinca dinlemiyor mu. Neden bagirdiniz. Yazik cocuga. Her yapmamasi gereken birsey olup, baskasi tarafından uyarildiginda bağıracak misiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…