Ne Dicem Ben Şimdi Çaresiz Kaldım ?

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Merhaba kizlar..

Benim anne yarisi bildigim hep beraber oldugum teyzem var onunda 27 yasinda oglu var..

Teyzemin oglunun 2 seneye yakin sevgilisi vardi ben kizi gordum bir kac defa oturduk konustuk taniyorum yani. Kiz buraya okumaya gelmis ailesi memlekette. Gecen hafta ortalik karisti. Teyzemin oglu kizi eve getirmis evlencez biz demis bir anda kimse bir sey anlamadi. Meger ki kiz hamileymis Ailesi ogrense cok kotu seyler olurmuş evlense gizlice bir sekilde yine aciklarlarmis. Herkes şok icinde hala. Kiz teyzemin 2 katli evi ust kat misafir icin orda kaliyor teyzem cok kizgin istemiyorum yuzunu gormek diyor. Baska daireleri var oglu icin yapti ama onu gelini icin duzeltmek istemiyor ona ev felan yapmam gitsin diyor kiz her gun agliyor.
Beni ilgilendiren şey şurası teyzem kizla konusmuyor kizda benim sayemde iletisim kuruyor . Bana ne olursa olsun dugunum olsun evimi esyami alayim istiyorum diyor. Teyzeme soruyorum ben defolsun ona bir sey yapmicam diyor. Ben hamile kiza bunu nasil soylicem surekli bana konustun mu diye soruyor .
Kiz biraz paragoz. Yani bir kurus katmadan neler neler istiyor. Sizi rezil ederim sikayet edderim hamileyim diyor. Teyzem git naparsan yap basta ailene soyle sen bir diyor.
Siz olsaniz bunu kiza nasil derdiniz.
Teyzemde napayim ben bu kizi diyor akil ariyormus.
Bende buray yazayim dedim cok kötü bir durum

Teyzenizin tavri ne icin anlayamadim.
Evlenmeden hamilelik konusuna ise; ya ogluna da tavir yapsin ya da ikisine de yapmasin. Kizcagza yuklenmesin.

Kiz silah dogrultmadi heralde kuzeninize. Ama her sey istiyor sikayet ederim falan demesi de sacmalamis baya.. yine ayni kapiya cikiyor, sanki silah dogultmus. Etsin bakalim kendisi de zararli cikar. Cahil cahil isler. Ne diyecegim bilemedim.

Teyzenin oğlu bir şekilde kızın ailesiyle iletişime geçsin.
Sizi arada bırakmaları çok yanlış. Sonuçta siz esas oğlanın kuzenisiniz. Sizin abiniz, kardeşiniz olsa neyse.

Teyzeniz istememekte haklı. Koskoca insanlar, korunarak seks yapabilirlerdi. Teyzen de kendi açısından üzgündür. O da oğluna anlı şanlı bir düğün yapmayı hayal etmiştir. Şimdi kızgın, biraz zaman geçerse sakinleşecek elbet, sonuçta torunu olacak.

Ailesi öğrense bir şey olmaz bence. Gerçekten olacak olsa korunurlardı. Bence ailesine haberdar edin. Tüm yükü siz üstlenmeyin. Siz derken sizin aileniz.

Kuzen olarak size yüklenmeleri ve sizi zor durumda bırakmaları ise ayıp

Teyzemin tavri kizin davranışları surekli ben hamileyim esya ev olcak bilmem ne diye konusmasi soguttu ilk gunden.

Teyzen hakli, kızın önce biraz burnu surtunsun yoksa iyice azar.hiç evlenilecek tıp degil

Bunlar böyle tavır yaparak kovarak uzlasilacak şeyler değil.
Madem teyze istemiyor alacak karşısına oğlunu ve o kızı söyleyecek.

Eğer çocuk, kızı bırakmayıp çocuğu istiyorsa annesinin desteği olmadan yoluna bakacak.

Kızda bu kadar yüzsüzlük yapıp bir dünya şey istemeyecek. İkisi bütün ihtiyaçlarını kendileri karşılayacak. Sonuçta kizin ailesi duysa onlarda istemeyecek.

Siz de dogruyu söyleyin. Teyzem seni istemiyor diye.
Şikayet etsede bir sey çıkmaz.
Kendi rızasıyla hamile kaldı heralde çocuk silah zoruyla yapmadı ya.

Ayrıca ne tuhaf insanlar yahu madem ilişkiye giriyorsun korun yani böyle herkesi çaresizliğe sürüklemek gençlerin yeni heyecan kapısı oldu.

Bence kızın ailesi de öğrenmeli.

Kızın ailesinin de ondan farklı olduğunu sanmıyorum.eğer söyleyecek biri varsa o da kizlaridir. Artik ogrenince artık hep beraber. NE koparirsak derdine duserler.bence teyzen ben katılmıyorum kiyin nikahinizi başınızın çaresine bakın desin

Bence de teyzen bişey karışmasın. Ne haliniz varsa görün deyip evden de çıkarsın. Bu ne ya. Hem hamile kalsın hem de o da olsun bu da olsun burnundan kıl aldırma. Var mı öyle dünya. .

Teyzemin tavri kizin davranışları surekli ben hamileyim esya ev olcak bilmem ne diye konusmasi soguttu ilk gunden.
Teyzen haklı.

Sanki kendini garantiye almış, karnımda çocuk var yapmak zorundalar diye yüzsüzlük yapmayacak o da.
İkisinin de ailesi istemese haklıdır.
Sonuçta bunun sorumluluğunu almıyorlarsa yapmayacaklardı o çocuk kendiliğinden girmedi karnına.

Yazık sizin aile için yıkım olmuş bu. Belki öteki aile için de öyledir bilemeyiz.
Ama kız korksa dikkat ederdi.
Gelip de şu olacak bu olacak diyemezlerdi diye düşünüyorum.

Ve bence de diğer aile duymalı.

Bu arada kuzen ne diyor? Bilmiyor mu istenmediğini?

Kız tek başına hamile kalmamış oğlunun suçu yok mu sanki ? Kızda paragöz gibi sanki zenginse sizinkiler kapak attım düşüncesi var sanırım. Ailesi falan umrunda değil anlaşılan para onun umrunda olan

kız, çocuğu labratuar ortamında yapmadıysa teyze hanım kızdan önce oğluna tepki göstersin.
tabi ki kimse istemez böyle bir şeyi ama hamile diye kızı istemiyor da kendi oğlu sütten çıkmış ak kaşık mı

Bisey merak ettim, kuzen zenginmi?

Kız kendini uyanıklık yapıp yamamış işte bence zenginler.

Teyzenin yerinde olsam tek kuruş vermem böyle bir para avcısına. Kuzen de ayrıca salak galiba ya neyse. Ben olsam kızdan önce 70- IQ oğluma yüklenirim.

Kızlar biz daha duna kadar ayni evde yasiyorduk teyzemlerle. Babam ve enistemin yillardir isi ortak. Yani annem neyse teyzemde o. Biz bir aile gibiyiz. Teyzem sen benim kizimsin napicaz merve diyor.

Teyzem kacip gelse hamilede kalsa sorun degil diyor benim oglanin halt yemesi diyor zaten ogluna on bin kat daha beter kizgin tavrini koyuyor.
Ama gelin kiz masallah surekli ben hamileyim ailem bilmicek oglunuzu yasatmaz düğün olcak herkesi cagircaksiniz beni saklamayin evi duzeltcez esyalari her seyi ben secicem diyor. Dugune az kala ailemle konusup davet etcem diyor. Baska hic bir seye yanasmiyor şikayet ederim oglun hapse gider diyor.
Sanki tecavüz etti!
Boyle gelini oglani kim ister ki.
Ailesi kendi hic bir seye karismicak olan bizlere olcak.
Birde bir arkadas sormus evet zengin oglan.

O kadar ana babasindan korksa korunurdu dikkat ederdi hamile kalmazdi. Ben hic inanmadim korktuguna.
Karnindaki bebegi sermayesi gibi goruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…