- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Teyzenizin tavri ne icin anlayamadim.
Evlenmeden hamilelik konusuna ise; ya ogluna da tavir yapsin ya da ikisine de yapmasin. Kizcagza yuklenmesin.
Kiz silah dogrultmadi heralde kuzeninize. Ama her sey istiyor sikayet ederim falan demesi de sacmalamis baya.. yine ayni kapiya cikiyor, sanki silah dogultmus. Etsin bakalim kendisi de zararli cikar. Cahil cahil isler. Ne diyecegim bilemedim.
Teyzen hakli, kızın önce biraz burnu surtunsun yoksa iyice azar.hiç evlenilecek tıp degilMerhaba kizlar..
Benim anne yarisi bildigim hep beraber oldugum teyzem var onunda 27 yasinda oglu var..
Teyzemin oglunun 2 seneye yakin sevgilisi vardi ben kizi gordum bir kac defa oturduk konustuk taniyorum yani. Kiz buraya okumaya gelmis ailesi memlekette. Gecen hafta ortalik karisti. Teyzemin oglu kizi eve getirmis evlencez biz demis bir anda kimse bir sey anlamadi. Meger ki kiz hamileymisAilesi ogrense cok kotu seyler olurmuş evlense gizlice bir sekilde yine aciklarlarmis. Herkes şok icinde hala. Kiz teyzemin 2 katli evi ust kat misafir icin orda kaliyor teyzem cok kizgin istemiyorum yuzunu gormek diyor. Baska daireleri var oglu icin yapti ama onu gelini icin duzeltmek istemiyor ona ev felan yapmam gitsin diyor kiz her gun agliyor.
Beni ilgilendiren şey şurası teyzem kizla konusmuyor kizda benim sayemde iletisim kuruyor . Bana ne olursa olsun dugunum olsun evimi esyami alayim istiyorum diyor. Teyzeme soruyorum ben defolsun ona bir sey yapmicam diyor. Ben hamile kiza bunu nasil soylicem surekli bana konustun mu diye soruyor .
Kiz biraz paragoz. Yani bir kurus katmadan neler neler istiyor. Sizi rezil ederim sikayet edderim hamileyim diyor. Teyzem git naparsan yap basta ailene soyle sen bir diyor.
Siz olsaniz bunu kiza nasil derdiniz.
Teyzemde napayim ben bu kizi diyor akil ariyormus.
Bende buray yazayim dedim cok kötü bir durum
Anladim canim. Karismasan bu ise daha iyi ama gelin kiz da biraz alttan alip sakin kalaymis iyiymis.Teyzemin tavri kizin davranışları surekli ben hamileyim esya ev olcak bilmem ne diye konusmasi soguttu ilk gunden.
Teyzemin tavri kizin davranışları surekli ben hamileyim esya ev olcak bilmem ne diye konusmasi soguttu ilk gunden.
Kızın ailesinin de ondan farklı olduğunu sanmıyorum.eğer söyleyecek biri varsa o da kizlaridir. Artik ogrenince artık hep beraber. NE koparirsak derdine duserler.bence teyzen ben katılmıyorum kiyin nikahinizi başınızın çaresine bakın desinTeyzenin oğlu bir şekilde kızın ailesiyle iletişime geçsin.
Sizi arada bırakmaları çok yanlış. Sonuçta siz esas oğlanın kuzenisiniz. Sizin abiniz, kardeşiniz olsa neyse.
Teyzeniz istememekte haklı. Koskoca insanlar, korunarak seks yapabilirlerdi. Teyzen de kendi açısından üzgündür. O da oğluna anlı şanlı bir düğün yapmayı hayal etmiştir. Şimdi kızgın, biraz zaman geçerse sakinleşecek elbet, sonuçta torunu olacak.
Ailesi öğrense bir şey olmaz bence. Gerçekten olacak olsa korunurlardı. Bence ailesine haberdar edin. Tüm yükü siz üstlenmeyin. Siz derken sizin aileniz.
Kuzen olarak size yüklenmeleri ve sizi zor durumda bırakmaları ise ayıp
Teyzen haklı.Teyzemin tavri kizin davranışları surekli ben hamileyim esya ev olcak bilmem ne diye konusmasi soguttu ilk gunden.
Bisey merak ettim, kuzen zenginmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?