Ne Dicem Ben Şimdi Çaresiz Kaldım ?

teyzen akıllı kadın.kız gerçekten sağlam pabuç değil.çocuk bile olmayabilir olsa da başkasından da olabilir hersey olabilir gibi geliyor bana

oğluyla konuşup ailesinin telefonunu istesin kendi arasın teyzeniz.... Zaman kaybetmeyin... kız çok fazla çelişkili

İki ucu çoklu denklem cehaleti..
Arada siz yanacaksınız,karışmam deseniz,kendi aralarında halletseler ....

bebegi kendi kendine yaptıysa düğünüde nikahıda kendi kendine yapcak... hamile kalırken kime sorduda şimdi dünyayı istiyor..

kusura bakmayın ama ne alıkonulmasından bahsediosunuz esas polise ailesine haber vermezseniz suçlu olursunuz sakın kıza gore davranmayın ailesine ulaşmaya çalışın...

Bu tarz çirkefler çirkef dilinden anlar.
Ne demek doktora gitmem.Hamile bile değil belki.
Bdv'de okumuştum herifler kendi çocuklarını analarından habersiz dna testine götürüyormuş.Düşünün yani eşine güvenmiyor millet.Sizin kız siz bana güvenmiyor musunuz gibi saçma bir soru sormuş.Güvenmeyin tabiki.Hareketleri hep şüphe uyandırıcı.
Hem ne münasebet düğün filan de yapmayın size mi güvenmişler böyle bir şeyi yaparken?
Siz de olaya çok dahil olmayın.Arada kalırsınız sonra.
Bu arada kız para avcısının da önde gideni.

kimsenin özeli beni ilgilendirmez çok açık görüşlü bir insanım. yalnız konu oraya değindiği için bir şey yazıcam . ülkelerin gelişmişliğine bakılırken belli kriterler vardır . bunlar 3 yılda bir yayınlanır oran olarak . mesela bazıları anne ölüm hızı, bebek ölüm hızı , isteyerek düşük hızı, gibi . artık her yerde korunma yöntemleri anlatılırken neden bir canlı dünyaya sırf sen beynimi kullanmadın diye ortada kalarak gelmek zorunda ? tecavüz istismar dışındaki birlikteliklerden olup keyfi istenmeyen hiç bir bebeğin kürtaj olayına karışmadım bir doktor olarak .şimdi bu bebek doğmasın olayına gitmez inşallah aile içinde . artık kaçıncı yüzyıldayız tüm aile hekimleri doğum kontrol yöntemi dağıtıyor . eczaneye gitmiyorsan oraya git oraya da gitmiyorsan yapma . ben kürtajı sanki doğum kontrolmüş gibi kullanan kadın gördüm . 4. kürtaj olcak diye anlatıyordu. insaf . olan oldu diyip geçmeyelim de insanlar artık okusun bilsin . bence bu da bir suç . yavrucak şuan bir canlı ve şimdi sanki o suçlu gibi o ceza çekmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…