- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Kız kendini uyanıklık yapıp yamamış işte bence zenginler.
Teyzenin yerinde olsam tek kuruş vermem böyle bir para avcısına. Kuzen de ayrıca salak galiba ya neyse. Ben olsam kızdan önce 70- IQ oğluma yüklenirim.
Bu kadar paraya düşkün birinin yalan söylemediği ne malum . Ya çocuk senin kuzenden değilse ?
Kuzen bizim biraz rahat yani para araba takildi hep. Mesela simdi bile takiliyordur dışarda arkadaslariyla. Gamsiz Baykuş ya anne babasini yikti hala umru degil gibi. O kiz dursun bakalim diyor gecen bizde annesine dursun biraz daha diyor. Teyzem bak kizin niyeti ortada yapma etme diyor ailesi öğrensin diyor ugrasamam ben sen zaten kaçırırsin o kizi bu evden merak etme diyor. Dediğinden bir sey anlamiyoruz.
Valla aynı kuzenden bende de var, aynı yengeden de. Bizimki de baba parası laylaylom takılırdı , sorumsuzdu.
Çocuğa sebep evlendiler, dayım da kızı istemedi. Sonuç olarak kuzenim hala sorumsuz, hala bekar arkadaşlarıyşa takılıyor gece geziyor, başka kızlarla mesajlaşıyor, kafası bekar. Geçimleri de dayımdan geliyor. Yengem berbat evliliğinde çok mutsuz sizin kızın geleceği de böyle gibi.
Bizim enistem babam kendi islerinden dolayi para mevzulari yuksek kuzenimin ayri isi var ama yine bolluk icinde buyuduk. Valla kiz hamile olmasaydi is kolaydi ama hamile. Benimde Teyzem istemiyor ama sirf hamile diye kizi tutuyor o kadarda vicdanli. Oglanin umrunda degil doguruyom dese haberi olmicak artik bilmiyom ama evlilik olmaz kuzenim nikah yapmam diyor.
Kızın hamileliği gerçek mi peki
E kuzen nİkah yapmam diyorsa nasıl olacak?
Dursun evde hevesini alsin gider zaten bu gidisle durmaz sizden kaçar diyor geri zekali kafasini sulamis sinir ediyor bizi
Vallahi canımcım kız uyanık bak ne güzel senin üstünden ne diyecekse diyor. Senok karışma bence bu gidişle kabak sana patlayacak gibi.
HIc Karışma bence. Bi yerde ipler kopar kalbini kirarlar..Merhaba kizlar..
Benim anne yarisi bildigim hep beraber oldugum teyzem var onunda 27 yasinda oglu var..
Teyzemin oglunun 2 seneye yakin sevgilisi vardi ben kizi gordum bir kac defa oturduk konustuk taniyorum yani. Kiz buraya okumaya gelmis ailesi memlekette. Gecen hafta ortalik karisti. Teyzemin oglu kizi eve getirmis evlencez biz demis bir anda kimse bir sey anlamadi. Meger ki kiz hamileymisAilesi ogrense cok kotu seyler olurmuş evlense gizlice bir sekilde yine aciklarlarmis. Herkes şok icinde hala. Kiz teyzemin 2 katli evi ust kat misafir icin orda kaliyor teyzem cok kizgin istemiyorum yuzunu gormek diyor. Baska daireleri var oglu icin yapti ama onu gelini icin duzeltmek istemiyor ona ev felan yapmam gitsin diyor kiz her gun agliyor.
Beni ilgilendiren şey şurası teyzem kizla konusmuyor kizda benim sayemde iletisim kuruyor . Bana ne olursa olsun dugunum olsun evimi esyami alayim istiyorum diyor. Teyzeme soruyorum ben defolsun ona bir sey yapmicam diyor. Ben hamile kiza bunu nasil soylicem surekli bana konustun mu diye soruyor .
Kiz biraz paragoz. Yani bir kurus katmadan neler neler istiyor. Sizi rezil ederim sikayet edderim hamileyim diyor. Teyzem git naparsan yap basta ailene soyle sen bir diyor.
Siz olsaniz bunu kiza nasil derdiniz.
Teyzemde napayim ben bu kizi diyor akil ariyormus.
Bende buray yazayim dedim cok kötü bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?