- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Hamilelik gerçekse bile evlilik olmamalı bence
Ne kuzeniniz ne de sevgilisi evlilik yürütemez. Arada kaynayan çocuğa yazık.
Çocuğa sahip çıkarsınız, bu yapıda bir kız zaten istediğini alamayınca gelir çocuğu da size verir.
Teyzen esya degil de kurtaj parasini versin.
Ailesine de bir sekilde ulassin bilgilendirsin.
Evleneceklerse yine kendileri bilirler.
Evinde falan da barindirmasin.
İşleri cirkinlestirmeye kalkarsa kız teyzenin evinde kalmasi saglikli bir yol değil. Zorla alikoydular der sonra. Belki de şu noktada bir avukata danışmanızda fayda vardır izlenecek yol için. Sizin için başka magduriyetler doğmaması adınaErkeğin yaşı 27-28 kızda üniversite 3. sınıf kaç oluyorsa yaşı artık.
Zaten oğlanda evlenmem diyor.
Teyzem kızla konuştu dün akşam.
Ya ailen gelicek oturulcak konuşulcak usulune göre yapılcak dedi yada bu şekilde hiç bir yere varamazsın diye.
Doktora gidelim dedi hem bebeğin kontolü için hemde test için yani kız sağlam pabuç değil kimseye güven olmaz nasıl inancaz bir anda oğlanda ne biliyim diyor emin değil.
Ama kız hala olmaz etmez diyor.
Bu sefer teyzem sinirlendi yeter dedi 2 hafta süre sana dedi hala olmaz dersen ben polis+ailene haber vericem dedi.
Adam mı dolandırıyonuz siz felan diye konuştu indi aşağı.
Kızda siz görceksiniz o oğlunuzda görcek pişman etcem onu diyor. Bakalım ne olacak.
Doktora götürüp hem muayene hemde hamilemi bakın bakalım bence.
Hem kuzeninde nikah kıymıcaksa ne halt yemeye tutuyo kızı evde
Karşı geliyor. Kız hamile degil.Hamileyse ahada ben burdayımAynen kız 1 haftadır teyzemde. Ama kız hastaneye karşı geliyor teyzem kontol için bale git yazık günah diyor bebek varsa. Oğlanın umrunda değil ki annesi üstüne gidiyor çocugunun kızıyor oda merak etme gider o kız sen onu kaçırırsın çok durmaz diyor.
Karşı geliyor. Kız hamile degil.Hamileyse ahada ben burdayım
Ne diyor hanımefendi karşı cıkıo
Çocuk olmayan hareketler bunlar.Hayır gidilmicek siz beni ne sanıyorsunuz el kızıyım diye yalancımıyım ben git oğluna sor kimden çocuk diyor.
Teyzemde çok cin kadındır direk biz sana çocuk bizden değil demiyoruz bunu nerden çıkartıyon ???? diyor.
Lafı değiştiriyor.
Teyzemin tavri kizin davranışları surekli ben hamileyim esya ev olcak bilmem ne diye konusmasi soguttu ilk gunden.
aslında olan olmuş.. artık ah vah etmenin hiçbir mantığı yok.
zira ortada kötü de olsa hamile bir bayan ve masum bir bebek var.
oturup karşılıklı konuşacaklar. teyze, hata yaptıklarını henüz öğrenci halleriyle cesaretlerini yanlış bulduğunu ama elinden geleni yapmaya çalışacağını söyleyecek. sonuçta eşyayla , iki üç kuruş parayla ve elde bir bebekle neyini garantiye alabilir ki.
burda görüyoruz kaç tane çocuğu var, adamın evi parası var kadınlar perişan.
sonra bir büyük olarak ailesiyle konuşsun kızın. mütevazı bir düğünle evlendirsinler. benim başıma böyle bişey gelse elimden geldiğince yapıcı olurum evladıma.
ha kıymet bilmezlerse de zaten onlar kaybeder.
bu işler böyle arada laf götürüp getirmeyle çözülmez. o kızın doktora görünmesi gerek. stresten uzak kalması gerek. o bebeğin ihtiyaçlarının hazırlanması gerek, nikah gerek, kızın ailesinin güzelce öğrenmesi gerek.
Teyzen haklı falan değil. Kız tek başına hamile kalmadı. Ortada doğacak bir bebek var ve teyzenizin oğlu evlenmek istiyor. Ee sorun ne? Elbette her kız evlenecekse, ev kuralım eşya alalım düğün olsun ister. Sanki bekar olup evlenenler düğün öncesi birşey istemiyor. Gitsinler kızı istesinler, söylemesinler hamile olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?