Ne diyeceğimi bilemedim

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.708
13.954
248
29
Ayrıntılı olacak okuyanlara teşekkür ederim. Birkac haftalığına üniversite okuduğum şehire geldim. Bir arkadaşın evinde kalıyorum. Erkek arkadaşımdan haklı sebeplerle ayrılmıştım ama kendimi çok yalnız ve boşlukta hissettiğim için kendisine geri dönmüş bulundum. Neyse arkadaşımın evine bir gece geldiğimde erkek bir misafiri vardı. Yakın arkadaşlarmış. Terasta masada oturuyorlardı ben normalde odama geçecektim direk ama gidip bi selam vereyim dedim sonra bir baktım muhabbet sarıyor oturdum kaldım. Arkadaşım benden çok daha güzel olmasına rağmen çocuk kızı tamamen bırakıp benimle çok ilgilendi havadan sudan muhabbet açtı bir sürü ortak noktamızı,tanıdıklarımızı,işlerimizi hatta kpssyi bile aralıksız konuştuk. Normalde hayvanlardan çok korkmasına ve köpeğim cok büyük olmasına rağmen köpeğimle bile çok ilgilendi, açıkcası hem benimle hem köpeğimle bu kadar çok ilgilenmesi hoşuma gitti. Ama arkadaşça sohbet ettik ne o bana yürüdü ne de ben ona farklı bir imaj cizdim laf arasında sevgilimi detaylarına girmeden anlattım. Aslında farklı bir şeyler olabileceğini sezdim ama ihtimal vermedim. Tüm arkadaşlarım şu an şehir dışındalar, erkek arkadaşım her gün buluşmaktan hoşlanmıyor. Su an tek arkadaşım ev arkadaşım beni de sadece bu arkadaşıyla tanıştırdı. Bugün dışarı çıkacaktık dedim ki arkadaşını çağır o da gelsin. Birkac tane de kız arkadaşını cağırmasını söyledim ama sehir dışındalar dedi.Neyse arkadaşı geldi dışarı çıkıcaz hep beraber dedim ki köpeğimi sen tutar mısın çünkü başka köpek görünce beni sürüklüyor gücüm yetmiyor bugün 2 defa düştüm onlara da anlattım zaten. Kendisi sporcu kaslı güçlü kısaca. Sen güçlüsün bizi sürüklüyor diye söyledim, kendi de şahit oldu zaten. Esprisi bile oldu.Ciktik fotoğraf çektim instagramdan eklemistik birbirimizi fotoğrafları attım tesekkür etti rica ederim dedim.
Köpeğimle ilgilenmekten çok mutlu olduğunu güzel bir gün geçirdiğini söyledi. Ben de bizim icin de öyleydi teşekkür ederiz dedim. Bana çok güzelsiniz köpeğin ve sen yazmış cevap veremedim ne diyeceğimi de bilemedim. Daha önceden de benimle ilgilenen bircok erkek oldu çoğu da yakışıklıydı fakat mükemmel olmasam da sıradan erkek arkadaş seçiminde bile kimseyi beğenmem hemen kusurlarını görürüm,çok seçiciyimdir(keske ayni seciciligi kız arkadaslarımda da gösterebilsem) .Bu arkadaşın efendiliği,kibarlığı benim çok hoşuma gitti. Bir de ilk defa bir erkekle aynı dili konuştuğumu hissettim. Sürekli erkeklerle ortak nokta ortak muhabbet arar bulamazdım sıkıcı gelirdi. Cocuk bana göre benim iki üst segmentim, yakışıklı birinin ilgisi mi hoşuma gitti bundan da emin değilim. Ama icten içe suçluluk duyuyorum. Erkek arkadaşımdan ayrılmaya niyetim yok fakat çocuk için ruh ikizim de ben mi kaçırıyorum diye endişe de ediyorum. Çocuğu engelleyip kezban triplerine girmek istemiyorum. Reddetsem pişman olur muyum diyorum. Havada bırakmak adil olmaz. Yedekte tutacak biri zaten değilim. Kafamda deli sorular.

Ayrilma sebebimde hakliydim demissiniz. Hakliysaniz devam etmesin. Yeni asklar deneyin ne kaybedersiniz ki?

Engellemek mi? Durup dururken.
Red edersen pişman olacak gibisin.
Sevgilinle durumları bilmiyorum ama ikinci şans vermişsin sanırım.
Yıpranmış bir ilişkiyi yürütme çabasindaysan bir daha düşün derim.

Ayrilma sebebimde hakliydim demissiniz. Hakliysaniz devam etmesin. Yeni asklar deneyin ne kaybedersiniz ki?
Bir başkası için terketmek ihanetmiş gibi geliyor.
Eğer teredüt ediyorsan ilişkin konusunda ayrıl
Bu hoş değil
Bayağı hoşlanmışsın adamdan
Açıkcası o böyle diyene kadar hiç oturup düşünmemiştim. Sıradan biriydi. Açık açık hoşlanıyorum diyemem ama kendimi değerli hissettiriyor. İlişkim konusunda da başkası icin ayrılmak yanlış geliyor. Kendime şunu soruyorum bu olmasa genede ayrılır mıydım, cevap veremiyorum.
Ben de hep öyle derdim. Sevgilisi varken birine yürümek karaktersizliktir diye fakat başıma gelince düşünemiyorum

Arkadaşım benden çok daha güzel olmasına rağmen çocuk kızı tamamen bırakıp benimle çok ilgilendi
Yani bu erkek, ev arkadaşınızla ilişkisi olabilecek birimiydi? Aralarında birşey varmıydı ki bu ayrıntıyı vermişsiniz "kızı tamamen bırakıp benimle ilgilendi" yazmışsınız.
Eğer ev arkadaşınızın buna bir ilgisi vardı da sizde şimdi bu düşüncelerdeyseniz.... çok ayıp etmişsiniz.

Sadece boşlukta olduğum için sevgilime döndüm demişsin. Sonra da ayrılmaya niyetim yok demişsin1. niye sevmediğin biriyle birliktesin? 2. Sevmediğin birinden niye ayrılamıyoruz? 3. Basbayağı hoşlandığın biri var, ruh eşim mi diye düşünüyorsun ama sevmediğin adamdan ayrılmayı hala düşünmüyorsun?? Bir acaip hikaye

Aman ne ihaneti canim, zaten yalniz kaldin diye barışmadın mi? O etken de kalkti artik yalniz degilsin.

Yok hayır bir ilgileri yok hatta ilk vakit gecirdigimizde arkadaşıma saçma sapan insanlarla flört edeceğine bu cocukla sevgili olsana demiştim. Yakın arkadaşlarmış. Ama erkekler genelde yakın kız arkadaslarına yürüme eğiliminde olur onun için dedim. 1-)Sevmiyorum diyemem ama çok fazla kırgınlığım var.
3-)Hoşlantı olduğunu düşünmüyorum ama ilk defa biriyle konuşacak konu sorunu çekmeyince ruh ikizim mi diye düşündüm. Normali mi bu bilmiyorum.

Bilemiyorum ama buradan pek doğru gelmiyor okuyana

Sevgilinle ilgili ozele kacmadan bahsettim demissin ama ayrilip baristigini veya sana nasil davrandigini falan bahsettin mi cocuga? Sahsen sevgilim oldugunu bile bile gayet ilgili davranan bi erkek guven vermezdi bana heralde. Ayrilip baristigin icin büyü bozulmus olabilir. Kırgınlığın gecmemistir belki sevgiline karsi. Bu cocugun enerjiside iyi hissettirmistir.

Bu cocuk teklif etti mi? Havada biraksam adil olmaz demissin de.
Bir de "Kopegin ve sen guzelsin" demis ama bunu yakisiyorsunuz anlaminda soylemis olamaz mi?
Bu arada sen bu cocuktan hoslanmissin belli. Eger baska birinden hoslanabiliyorsan sevgilini yeterince sevmiyorsun demektir. Sevgilinden ayrilmayi neden dusun muyorsun onu anlamadim.

Yok hayır bahsetmedim. Bahsetmem de. Sadece erkek arkadasımla nereye gidebiliriz tarzı bir sohbet oldu okudugu bölümü falan sordu. İliskim hakkında karşı cinse dedikodu yapmam. O da olabilir mantıklı geldi, teşekkür ederim.

Her ikisiyle de birlikte olmaman gerekiyor gibi yazdıklarına bakınca. Beraberliğin varken bi başkasını ruh ikizin gibi hissediyorsan o adamla bişiler eksik demektir. Diğeri ise hayatında biri olduğunu bilerek yakınlaşmış ve bence bu hiç hoş bi davranış değil.

Yok muhabbetin öncesi öyle değil yani bir insan durduk yere böyle demez veya bunu ifade etmenin başka yolları olabilir,ben zaten bana karşı ilgili olabileceğini sezmiştim ama yanılıyorumdur diyordum. Olumlu cevap versem muhabbet ilerleyecek. Cocuk bana bunu diyene kadar hiç düşünmemiştim. Bunu deyince düşündüm. Yani en başından beri düşüncelerim böyle değildi. Hoşlantım olsa en başından beri olurdu diye düşünüyorum. Her seyi uzunca konuşabileceğim biri olunca aklıma sadece olumlu özellikleri geliyor. Neden ayrılmıyorum inanın ben de bilmiyorum. Sadece ayrılamıyorum ayrılsam geri dönüyorum iliskimiz ne kadar kötüye de gitse iyiye de gitse benim icin orada olduğunu bilmek beni güvende hissettiriyor.

+1

once kiz arkadasinizin bu beye karsi ilgisi olup olmadigini ogrenin.. hem arkadasinizin elinden almis olursunuz hem kendi sevgilinizi aldatmis olursunuz.. bu beyle bir ihtimal varsa bile once sevgilinizden ayrilmalisiniz. bir de ben olsam sevgilim oldugunu bile bile bana yanasan adama pek guvenmem. yarin sizle sevgiliyken de o baskasina yanasabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…