ne diyeyim bilemedim.

bencede söyle kesinlikle. benim başıma buna benzer bi durum geldi. bak ben ne yaptım;

biriyle tanıştım. çocuk benle konuşurken her ne kadar henüz çıkmasak da arada muazzam bir elektrik vardı, ikimiz de kur yapıyorduk birbirimize tabiri caizse :) ikimzde istiyorduk sadece doğru zamanı bekliyorduk yani ben onun bana açılmasını bekliyordum. çünkü 7/24 birlikteydik.telefonda vs. sürekli haberdardık birbirimizden.
ama bir gün bi kızı yolda görüp çok beğendiğini kızı takip edip nerde çalıştığını öğrendiğini duydum.. ve beni hergün arayan gün içinde mesaj atan, saatlerce konuşan adam bir anda ortadan kayboldu.ve o zaman hastaydı. hasta olduğunu bildiğim için mesaj attım cevap vermedi. aradım teli açmadı, geri de dönmedi. benim tepem attı.
kızın adını öğrendim. kız öğretmendi. çalıştığı okulu buldum. sonra kızı face'den buldum.

hakan'la nasıl gidiyor? bana söylediği yalanları sana da söylüyor mu dedim.

bak bu cümlem bile yetti.. kız bana geri yazmadı bile direk çocuğa söylemiş. tabi ben o an öğrendim meğer kıza ilanı aşk etmiş. kızdan bunun ne terbiyesizliğini bırakmış, ne adiliğini.
ben sevgilim dahi olmayan bi adama yaptım bunu. çünkü arada adı konulmamış dahi olsa çok fazla paylaşım vardı. o da bunun farkındaydı. bunu bana yapmaya hakkı yoktu.

şimdi sence o pislik herifin karısına ve sana bunu yapmaya hakkı var mı? kesinlikle söyle. senden vebal çıksın. gerisi onların arasındaki iş.

Eskiden olsa ben de söyle derdim ama kadınlar kulübünde bu zaman kadar okuduğum bu aldatma olaylarında bile konu sahibi konu açıyor biri kocasına bir laf söylese hemen onu aldatmış olan kocasını savunmaya geçiyor ve suçlu hep kadın oluyor kocişleri birer melake akılları başlarından gitmiş kandırılmaya müsait birer sabi sübyan muamelesi görüyorlar. Gerekten kocasını bu yönünün görüp hemen ayrılan da az bence eninde sonunda affediliyor fatura diğer kadına kesiliyor sadece. Hiç bulaşma zaten bu adam bu kadar pislikse eninde sonunda yakalanır senden sonra vazgeçeceğini ben hiç sanmıyorum belki de karısı da bu tip bir adam olduğunu biliyor ama yine de seviyorum falan filan diye evlendi çok var yani böyle kadınlar da o yüzden dertsiz başına dert alma bence.

ya kıyamam ben onun karısına yaa
off ne kötü, ne acı gerçekten..
arkadaşım ben senin yerinde olsam onun eşine durumu anlatırdım
inanıp inanmamak ona kalmıştır, ama ben o kadının yerinde olsam böyle bişeyi acı da olsa bilmek isterdim
yani bunun her türlü hali var, zor ama yol yakınken de dönmek en iyisi, pislik nasıl da oynuyo kim bilir karısına, yarın öbürgün çocukları vs. olur ve bu adam daha ilk aylarda bunu yapıyosa sonraki zamanlarda neler neler yapar, olan çocuğa da olur, bu kez de kadının ondan bi parçası olduğu için unutması da daha zor olur.. çok daha acı şeyler olur..
bir an önce bilmeli
senin açından da çok zor anlatmak ama bir an önce topla cesaretini ve gerçeği tüm çıplaklığıyla paylaş onunla
belki sana kızıcak bağırıcak, belki eşini savunucak. kolay değil güvenip ömür boyu evet dediği insan hakkında hiç tanımadığı birinden bunları duymak
ama sen üstüne düşen görevi yaptığın için gönlün rahat olsun

Öncelikle büyük geçmiş olsun demek istiyorum,zira senin duyguların anlam kazanmaya başladığında evli olduğunu öğrenip daha üzücü bir süreç yaşayabilirdin, böyle bir ahlaksızdan seni Allah kurtarmış :18: Bir diğer konu da o zavallı kadının ki henüz 3 aylık evli ve eşinden uzak bir kadın , mutluluklarının devamını sağlamak için eşinden ayrı kalmayı göze almış,evini geçindirmeye çalışan bir kadın , şu an bol bol hasret çekip; ''beklenen günler gelecekse çekilen çile kutsaldır'' modunda şafak sayıyordur bu karaktersize kavuşmak için Evet yuva yıkmak ya da vesile olmak doğru değil belki ama empati yaptığımda kesinlikle haberdar olup, tek taraflı sanal hasretler çekmemeyi ve bu pislik için çalışıp çabalayıp para biriktirmemeyi tercih ederdim ve ben de diğer hanımlar gibi söylemenden yanayım. Kanıtlama konusuna gelince ; eğer adamın evine gittiysen ispat için evini tarif edebilirsin ve baştan sona neler yaşadığını, sizi kimin tanıştırdığına kadar detayıyla anlatıp ikna edebilirsin diye düşünüyorum. Hiç tanımadığım bir kadın bana evimi tarif etse,benim tayin için uzakta olduğumu , kaç aylık evli olduğumu bilse ve ortak arkadaşımı bilse ben kesinlikle inanırdım. Bunu yapmak için de facebook gibi kendini uzun uzun ifade edebileceğin bir ortam da varken ben bu kızı kurtarmanın kesinlikle en doğru hareket olacağına inanıyorum.

belkide.. henüz daha 3 aylık evli olduğundan keşke hiç bilmeseydim diyecek.. boşanmayacak yıllarca da aklına takılacak. her günü zehir zemberek olacak. hatta bazı kadınlar var ben görmediğim sürece bana hissettirmediği sürece sorun yok diyen.. ben de bilmek isterdim açıkçası böyle bir durum olduğunda ama acab bilmemesi daha mı iyi olur diyorum içimden... daha 3 aylık evliler acaba kaç kere yanyana geldiler... senin söyleyeceğin laflara inanmayacaktır veya inanmak istemeyecektir.. ama hep içinde bir yerlerde var olacaktır ve acı verecektir...

bilmiyorum.. bende burda kendi kendime muhakeme yapıyorum işte... gerçekten çok zor bir karar...

çok üzücü bir durum gerçekten.en başta sana üzüldüm.arkadaş hatrına tanışıp sonradan bunları yaşadığın için.ikincisi adamın eşine üzüldüm.herşeyden habersiz ve yeni evli olduğu için.adama ise zavallı.karısına söyleyip söylememek sana kalmış ancak bence unut ve söyleme.çünkü adam karısını kandırdı ise o zaman kadın sana hakaret edebilir,kötü sözler söyleyebilir.bunları yaşamanı hiç istemem.zaten yeteri kadar güvenin sarsılmış,yıpranmışsın.ikincisi eğer kadın sana inanırsa ve boşanmaya çalışırsa adam başına bela olabilir.en iyi ihtimalle bile kadın sana inandı boşandı adam da bela olmadı diyelim o zaman boşanma davasında seni tanık yapmak isteyebilir vss.yani bir ton iş alıyorsun başına.dürüstlük en güzel meziyettir bende farkındayım ama bazı kadınlar kocalarına inanmayı tercih ediyor.o yüzden tekrar tekrar o adamla ve karısıyla muhattap olmamak için uzak durman en güzeli.ama yine de hazmedemiyorsan söyle.hangisi seni mutlu edecek? olayı kapatmak mı üstüne gitmek mi karar senin.sevgiler.

Bence de söyle. Seven adam bunu yapmaz. Sevmiyorsa veya bunu rutine bağlamışsa o kadına yazık. Kadın bilmek istese de istemese de. Bence Biraz zaman geçsin. Sen kadının iletişim bilgilerini kaybetme, sakla. Face falan ne varsa artık. Bir süre sonra kocan seni aldatmaya teşebbüs etti veya aldattı diye bir mesaj yolla. Kadının aklı başındaysa ve kocası bu işlere devam ederse elbet bir gün kadın ortaya çıkarır. Ya da sana inanmayıp güvenmeyi tercih edebilir. Gerisi ona kalmış. Ama mutlaka bir mesajla bundan bahset. Kimse böyle bir duruma düşmek istemez. Yaptığın şey kötülük olmaz inan.

Bence de söylemelisin daha yolun başındayken iyi düşünsün...
Terbiyesiz adam ya çok kızdım...
Kusura bakma da arkadaşın daha terbiyesizmiş...

Şaka gibi yaa. Ne nefsi Allah aşkına adam baya baya arkadaşlarına haber salmış bana sevgili bulun diye. Sadece onunla değil diğerleriyle de irtatı kesin bence, bunun adı sır saklama değil iğrençlik.

Ben sizin yerinizde olsaydım, isim vermeden sahte bir profille söylerdim, kadın bilsin kocasının ne mal olduğunu.

Terbiyesiz şey
Sanki sadece yaşını ya da memleketini yanlış söylemiş gibi
Pardon sana bi konuda yalan söyledim ' ben evliyim ' diyebiliyo

Ahlak fukarası...
O arkadaşında farksız..
Bence ikisiyle de selamı sabahı kesmelisin..
Bozacı ve şıracı bunlar..

Karısına kesinlikle söylemelisin, bir öküzle evli oldugunu anlamalı ve kendini kurtarmalı.

Sana bir konuda dürüst olmadım deyince adı sahte, işi sahte falan diye düşündüm. Adamlara bak yaaa su içer gibi yalan söylüyolar.

O kadına söyleyin bunu. Herşeyi anlatın ki yol yakınken bıraksın. Ne umutlarla ne hayallerle eşini bekliyordur kadıncağız. Allah hayırlısı ile karşılaştırsın sizi de inşallah.

Esine soylesene arkadasim ,
niye soylemiyorsun?

En azindan daha 3 aylik evlilikte esinin nasil bir pislik oldugunu ogrenmis olur!!!

karaktersiz!!!!!
kesinlikle söyle karısına, daha yolun başındayken ne mal olduğunu anlasın.
huylu huyundan vazgeçmez,ilerde yine yapar hayvan herif.

neyse ki söylemiş, ya bağlansaydınız.. yazık kadına söylemeyin bence, kendisi öğrensin devam ederse öğrenir zaten

Sana bir konuda dürüst olmadım deyince adı sahte, işi sahte falan diye düşündüm. Adamlara bak yaaa su içer gibi yalan söylüyolar.

Bende yaşı daha büyük filan sandım
Bizde mi bi problem var onlarda mı anlamadım
Sadece 'evli olduğunu saklamış' mış..

Bu ne rahatlık be

Bende yaşı daha büyük filan sandım
Bizde mi bi problem var onlarda mı anlamadım
Sadece 'evli olduğunu saklamış' mış..

Bu ne rahatlık be

Demek ki adamların medeni halleri şerefsizlik üzerine kurulu, bunu da basit birşey olarak gördükleri için sesleri çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…