yazdıklarıını anlamam zor oldu-tatlicadiarzu-
öncelikle dilimizi düzgün kullanyerimseniben
ee telefonu bozukmuş,işi yorucuymuş
belki işi çıkmıştır haber verememiştir
parası da olmayabilir insanlık hali sonuçta
bence mutlaka seni arayacaktir bununla ilgili olarak.. acele ediyorsun karar vermek telaslanmak sinirlenmek icin..
yazılar artık gitgide kötüleşiyor , şu türkçemiz anlaşılmaz bir dil halini alıyor. lütfen kelimeleri düzgün kullanın arkadaşlar.anlamak için uğraşıyoruz.
sorunun cevabına gelince boşuna panik yapıyorsun, bence de arıyacaktır mutlaka.
çekme mesaj neden çekiyorsun, bekle sabırlı ol biraz. arar mutlaka.
Az önce bu mesajı baçka birine yazdım. Şimdi kopyalayıp sana da yazıyorum. Ayrıca bu şekilde yazan herkese de sinir oluyor.klava:
Yazdığın mesajı dönüp tekrar okuduğunda dilimizi ne kadar katletmiş olduğunun farkına varabiliyor musun merak ediyorum. Ama sanırım fark edebiliyor olsan düzeltirdin!
düzelttim...cok sinirliydim ve insanlar okurken sıkılmasın diye kısaltark yazmıstım...
Dikkate aldığın için teşekkür ederim.
Konuya gelince:
Bence aceleci davranmışsın. Üst üste mesaj atman yersiz olmuş. Çok hevesli görünmüşsün. Eğer başına önemli bir şey gelmediyse senin kadar önemsememiş olabilir. Yoksa bir şekilde sana ulaşırdı. Sen de sürekli mesaj atarak fazla önemsediğini göstermişsin ve tabiri caizse k..ı kalkmış.
Bence bundan sonra sabırlı davranıp bekle, belki mantıklı bir açıklaması vardır.
Bu durumu duzeltmek istiyorsan. Sana yazdigi zaman gec cevap ver.. ve hatta arkadasliginiz devam ederse.. Bir kac gun arama yada samimi olmakla beraber umusamaz ol. Fazla hevesli gorununce gizemi kalmiyor isin.. insanlar gizemi severler.
bence bundan sonra sabret ve başka msj atma eğer seni önemsiyosa zaten kendini affettirmeye çalışır. eğer önemsemiyosa da baştan kurtarmış olursun kendini...
bırak o peşnden koşsn msj atsn sen nie acele ettn ki bu kadr ne zmn görşcez ne die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?