Ne düşüneceğimi şaşırdım :(

glzclli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
148
0
96
İzmir
mrb arkadslar..bnm derdm su..yeni biryle tanıstım...fakat daha tam anlamyla sevgili değiliz..yani adı konmadı...konuya değiniyim...telefonu bozulmuş..bende msj atmıstım pazartesi görüşelim diye..o da baska birinin telinden msj atmıs telefonum bozuldu msjlar gitmiyo salı aksam bulusalım yazmıs..bende tamam dedim..bugün gündüz mesaj attım nasıl haberleşicez telefnn bozukmuş nerde kacta bulusucaz diye..sonra ard arda bikaç tane daha attım bişeklde haber verirsen sevinirim sonra 2 saat oldu hala bekliyorum yazdım...ve hiçbişekilde haber vermedi..bu da benm canımı cok sıktı ..sonucta önceki gün nasıl attıysa baskasından haber verebilirdi sonucta bulusucaz diye konustuk...aksamda dayanamdım büyük ayıp yaptıgın seni yanlıs tanımısım falan die gene mesaj gönderdim...sizce haklımıyım haksızmı

Son düzenleme:
bence mutlaka seni arayacaktir bununla ilgili olarak.. acele ediyorsun karar vermek telaslanmak sinirlenmek icin..

yazdıklarıını anlamam zor oldu-tatlicadiarzu-
öncelikle dilimizi düzgün kullanyerimseniben
ee telefonu bozukmuş,işi yorucuymuş
belki işi çıkmıştır haber verememiştir
parası da olmayabilir insanlık hali sonuçta

:) haklsn cnm sinrlym ya sacma sapan karısık yazmıs olablrm doğru sölüosun ama sey diorum sonucta buluscaktk yani insan bi şeklde bulusamıcaz die faln habr veremzmi önceki gün nasıl baskandan attı

bence mutlaka seni arayacaktir bununla ilgili olarak.. acele ediyorsun karar vermek telaslanmak sinirlenmek icin..

bölemi düşünüosun bn pek erkklere güvenemedgm içn hemn kötü düşünyrm beni umursamıo faln diorum bi şeklde ulasrdı sölerdi diorum..babasından bile msj atar istese ama atmadı..

yazılar artık gitgide kötüleşiyor , şu türkçemiz anlaşılmaz bir dil halini alıyor. lütfen kelimeleri düzgün kullanın arkadaşlar.anlamak için uğraşıyoruz.
sorunun cevabına gelince boşuna panik yapıyorsun, bence de arıyacaktır mutlaka.

tamam sakin olmaya calısıcam ve düzgün yazmayda calısıcam :) tesekkürler fikirlerin için...

kızlar bide dayanamayıp bu yaptığın cok ayıp seni cok farklı düşünmüşüm falan diye bi mesaj cektim

çekme mesaj neden çekiyorsun, bekle sabırlı ol biraz. arar mutlaka.

Az önce bu mesajı baçka birine yazdım. Şimdi kopyalayıp sana da yazıyorum. Ayrıca bu şekilde yazan herkese de sinir oluyor. klava:

Yazdığın mesajı dönüp tekrar okuduğunda dilimizi ne kadar katletmiş olduğunun farkına varabiliyor musun merak ediyorum. Ama sanırım fark edebiliyor olsan düzeltirdin!

düzelttim...cok sinirliydim ve insanlar okurken sıkılmasın diye kısaltark yazmıstım...

düzelttim...cok sinirliydim ve insanlar okurken sıkılmasın diye kısaltark yazmıstım...

Dikkate aldığın için teşekkür ederim.

Konuya gelince:
Bence aceleci davranmışsın. Üst üste mesaj atman yersiz olmuş. Çok hevesli görünmüşsün. Eğer başına önemli bir şey gelmediyse senin kadar önemsememiş olabilir. Yoksa bir şekilde sana ulaşırdı. Sen de sürekli mesaj atarak fazla önemsediğini göstermişsin ve tabiri caizse k..ı kalkmış.
Bence bundan sonra sabırlı davranıp bekle, belki mantıklı bir açıklaması vardır.

bencede cok yanlıs oldu üstüste mesaj atmam sakinleşince farkettim...sence bu durumu düzeltmek için bişeyler yapabilirmiyim..yani üstüste mesaj atmam kötü oldu ya...bide en son kızarak bi tane mesaj attım uf ya uf...ben böyleyim bişeyler hemen hallolsun istiyorum hep bu aceleciliğim yüzünden kaybediyorum galiba..ama bu sefer kaybetmek istemiyorum

Bu durumu duzeltmek istiyorsan. Sana yazdigi zaman gec cevap ver.. ve hatta arkadasliginiz devam ederse.. Bir kac gun arama yada samimi olmakla beraber umusamaz ol. Fazla hevesli gorununce gizemi kalmiyor isin.. insanlar gizemi severler.

Bu durumu duzeltmek istiyorsan. Sana yazdigi zaman gec cevap ver.. ve hatta arkadasliginiz devam ederse.. Bir kac gun arama yada samimi olmakla beraber umusamaz ol. Fazla hevesli gorununce gizemi kalmiyor isin.. insanlar gizemi severler.

tamam tesekkür ederim bunu uyguluycam...cuma günüde doğumgünümdü onunda izin günüydü beraber bişeyler yapıcagımızı söylicektim ama olamıcak malesef..böle davranırsam yoluna girer dimi bugün gercekten o msjları atarak aptal gibi hissettim kendimi niye attım ya

bence bundan sonra sabret ve başka msj atma eğer seni önemsiyosa zaten kendini affettirmeye çalışır. eğer önemsemiyosa da baştan kurtarmış olursun kendini...

bence bundan sonra sabret ve başka msj atma eğer seni önemsiyosa zaten kendini affettirmeye çalışır. eğer önemsemiyosa da baştan kurtarmış olursun kendini...

saol cnm bakalım nolucak ..peki dielim mazaretini söledi ve sonra görüşelim dedi sence hemen evet dememem mi gerekir napmalıyım cünkü o herseyi yüzyüze konusmayı seven bi insan

bırak o peşnden koşsn msj atsn sen nie acele ettn ki bu kadr ne zmn görşcez ne die.

bırak o peşnden koşsn msj atsn sen nie acele ettn ki bu kadr ne zmn görşcez ne die.

yanlıs anlasılma oldu sanırım :) biz pazartesi günü konusmustuk salı bulusucaz diye fakat teli bozuk oldugu için baskasından mesaj atmıstı..bende bugün attım mesaj telefonun bozuk nasıl haberleşicez saat kacta bulusucaz diye...bana bişkelde haber ver yazdm sonrada bekliyorum 2 saaat oldu yazdım...aksam 9 dada sinirlenip 1 tane attım büyük ayıp yaptın diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…