Ne düşüneceğimi şaşırdım :(

ozman ayıp etmş gerçktn demek ki sallamıo ben olsam msj atmazdm kaçta bulşcz die o haber versn die beklerdm keşke sen de atmasaymşsın ona kızmkla onu önemsediğni gösterdn ama o sana gelmeyeceğine dair bile bi msj atmamş

sinirlendğim kadar yokmu ama haklıyım değilmi...sonta telefonu bozuk olablir ama bişeklde ulasabilirdi...iyi biri ama daha öncede böyle kaygısızlıkları olmustu oysa yüzyüzeyken cok farklı ve ilgili kafam cok karısıyo ufff

belkide attıgın mesajları bile okuyamıyordur tlf bozuk diyorsun

valla canm ben böle yazdm ama bnm erkek arkdşm günde 2 msj çekrse şükrediorm msj atmayı hiç sevmez telde de konşmayz hiç ama görüşünce çok ii.böle kaldırabiliosan bişi diyemem ben 3 ay oldu hala alışamadm cevpsz msjlarıma

ay canım baka demk sende benndensin o zamn beni cok ii anlamıssındır.. bende msj atılmayı aranmayı cok seven biriyim normalde...ama karsımdakinide kaybetmek istemiyorum cünkü yanındayken cok mutluyum ve ii vakit geciriyorum napıcam ben ufff

iliskinizin adi bile konmamis henüz neden bu telas neden bu acele yangindan malmi kaciriyorsun.. birak onun bir yerleri tutussun ulasamadim kiza diye , birazcik sakin ol kesinlikle yoksa herif 2 günde kacar vallahi

yok o demişti salı bulusalım diye telefonu bozuk oldugu içn msj atmıstı baskasından bugün ben attım nasıl haberlesicez die hiç cvp vermedi ve cok sinrlendm sinrli msj attım sonrada

tövbe tövbe senin attığın mesajları nasıl görecek arkadaşım. düşün adamın telefonu bozuk , başkasından mesaj gönderiyor sen de bozuk telefona mesaj çekiyorsun. üstelik konuşun mesaja vereceğiniz paraya telefonda konuşun iletişim duyarak konuşarak kurulur.

:) bozukmus ama mesajları görüyo...mesaj gtimiyomus kendi söyledi....onun hi arama huyu olmyınca bende arayamıyorum... herseyi yüzyüze konusmayı seviyomus...

çok haklısın bugün çarşamba ve salı buluşalım deyip bir haber vermekten bile aciz biri için kızmakta çok haklısın... ne gerekçesi varsa var ama bir haber vermek bu kadar zor olamaz... herşey cep telefonu mu yaaa...

ama msj atarak da çok üstüne düşmüşsün... kısa aralıklarla olmamış ama yine de sen de önemsediğini bu kadar belli etmeseydin daha iyiydi...

şimdi yapman gereken tek şey ; hiçbir şey yapmamak... haa ister arar mantıklı bir açıklama o zaman düşünürsün aklına yattıysa sana uygun olan bir günde buluşursunuz... baktın 2.buluşma da olamadı o zaman telefonunu sil gitsin...

saol canım beni ne güzel anladın...bak bugün çarsamba ve hala aramadı..tamam telefonu bozuk olablir ama insan istese bi şekilde haber vermezmi ayıp gercekten..ama yakınmımdayken o kadar ilgili ve anlayışlıki uzaktayken niye böyle oluyo anlamıyorum..

hala aramadı kızlar ertesi gün oldu...of ya..ama kesinlikle ne arıycam nede mesaj cekicem...

dayan canım arama gercekten. bırak aramak ıstiyosa senin de dediğin gibi arar aramazsa da ilerde daha çok üzüleceğine başlamadan bitmiş olur..

dayan canım arama gercekten. bırak aramak ıstiyosa senin de dediğin gibi arar aramazsa da ilerde daha çok üzüleceğine başlamadan bitmiş olur..

öyle yapıcam canım... aramıcam kesnlkle bana deger veriyosa kendi arar..ama aradıgında ne tepki vericem hiç bilemiyorum

öyle yapıcam canım... aramıcam kesnlkle bana deger veriyosa kendi arar..ama aradıgında ne tepki vericem hiç bilemiyorum

açıklama yapmak için arar heralde o zaman dinlersin onu eğer mantıksızgelirse söyledikleri tavrını koyarsın bundan sonra arkadaş olarak devam edersin..
yok eğer hiç birşey olmamış gibi ararsa o zaman sakın bağırıp çağırıp önemsediğini belli etme. sen de bişey yokmuş gibi konuş..ama her şekilde tavrını belli et ki ilerde ciddi bi ilişki yaşamaya başlarsanız bu durumu tekrar etmesın yoksa bu olaylar daha çok canını sıkar..

cok sağol canım dediklerini uyguluycam gercekten mantıklı...aslında iyi biri..ama işte kaygısız ve bende gelemiyorum buna...daha öncede mesaj atmıstım 2 gün cevap gelmedi sonra calıstıgı havuza gttim kardesimle konusmka istemişti hiç konusmamıstım..sonra izin alıp gelmişti yanıma...mesaj hakkım yok özürdilerim diye kackere sölemişti...iyi biri oldugunu düşünüyorum ama hep böle aksilikler cıkarabiliyo anlıcagın...

kaygısız insan gerçekten çok sıkıntı yaratır canım sana.. daha en başındasınız bi de hatta başlamamışsınız bile ileri de daha çok bağlanınca hep kendinden vermeye başlıyosun bu sefer.. umursamıyomuş gibi davranıyosun ama içten içe üzülüyosun falan.. kimse huyundan vazgeçmez onun için canım bekle bakalım zaman neler gösterecek. belki gerçekten önemli bi açıklaması vardır bilemeyiz kiyerimseniben az sabır canım tut kendini ondan gelecek adımı bekle..
bizi de merakta bırakma gelişme olursa paylaş mutlakayerimseniben

:) evet canım rtık gercekten bişeyleri zamana bırakmayı öğrenicem...cok saol tatlım valla olumlu yorumlarınla huzur verdinopuyorumnanaktan mutlaka paylasıcam emin ol :)

:) evet canım rtık gercekten bişeyleri zamana bırakmayı öğrenicem...cok saol tatlım valla olumlu yorumlarınla huzur verdinopuyorumnanaktan mutlaka paylasıcam emin ol :)

ne demek canım biz burda hepimiz birbirimize elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz.. ben KK daki tavsiyeleri dinlemem sayesinde 2 semelik ilişkimi ayrılık aşamasından kurtardımyerimseniben umarım senin için de mutlu ve hayırlı sonuç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…