- 1 Ekim 2008
- 347
- 3
- 116
bence çok aceleci davranmışsın tamam daha önce arkadaşından msj attıysa elbette yine atabilir ama imkan bulamamış olabilir yada arkadaşının yanında olmayabilir her türlü şey olabilir biraz bekle bence hemen fevri davranma
Bence SinirLenmeden Önce Bir Kere Onu dinLe Tabi ARarSa Eğer AramazSada Boşver saLLa Gitsin.. Sen Arama Bekle onun Aramasını bakaLım Arayacak mı Ararsada Umursamaz Sanki Hiç bekLememiş Gibi Davran. Herkese oLduğu Kadar Değer ver FazLa Değer Verme..
işte benim gibisin sendeklava:
bende çok aceleci ve sabırsızımdr gerçi benmki şu şeklde 2.5 yıllk ilşkım var kavga ederiz
bende hiç bekleme olmaz ard arda mslar yollarm sakinleşene kadr agzzma gelenı sölerm
sonra nolur pişman olurum ahh azcık beklesem sabretsem bşe olmucakklava:
canım bu huyuna çare bulabılıosan banada söle bende denicem valla
ay aynen canım aynı bende böleyim işte :) yok gecmiyo bu huyum durduramıyorum kendimi sinir oluyorum ya :) bi dur bi sakin ol...yok zaten ondan olmuyo benm ilşkilerm heralde bastan görüyolar böyle sonra aramıyolar işte
cuma oldu ve hala aramadı artık umudu kestim...kendi kaybetti.....
terbiyesiz işte bence resmen kaçmış. ama istersen gizli numaradan bi ara bakalım hala çalıyomu bozukmu eğerki sesi falan ii geliyosa ben açardım ağzımı yumardım gözümü kötükedihüso
Bence böyle birşeye kalkışması mantıksız.. Telefonu bozuk ya da değil.. Aramayı isteseydi bir şekilde arardı zaten. Bunu öğrenip çocuğa ağzına geleni saymasının hiçbir anlamı yoklmaz:
ayy ne kadar ayıp cuma olmş hala aramıo terbıesiz
bundan sonra arasa bile görüşme canım
gerçi başına bi iş gelmş olabilirmi dıorum ama bilmıorum oda
ne kadar mümkün sen sakin ol sakın aceleci davranma biliosun bu huyumuzda vazgeçmeliyiz
:) aynen canım sakin olmaya calısıyorum bugün benm doğumgünüm tabi o bilmiyo sölemedm ama buruk geciyo birazda olsa...evet gercekten terbiyesz hala aramadı..:
salla gitsin kuzu doğum gününde kutlu olsunn
benm erkk arkadşm da bulşmayı bi hafta öncesnden belrledi sonra o gün akşama kadr uyudu uyannca da ben gelemem seni bekletrm dedi üstelk gezme planı bile yapmştk nereye gitceimizi:/ ama sallamadı ben sinrlendm cuma görüşlm dedi cuma gününe kadr hiç msj atmadı akşm oldu msj attm artk.dedm hani bugn görüşecktk ve cvp: pardon ben şehr dışındaym yol heyecanyla unutmşm dedi şimdi gel de sinr olmaaaa.erkeklr okadr umursamz ki yani bazn diorm ayrıl gitsn ama olmuo.
seninki de bayaaa bi sallamıyormuşş..ayrıl gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?