Ne düşüneceğimi şaşırdım :(

:) canım ya tekrar tesekkür ederim valla gercek hayatta bu kadar samimi ve güzel arkadaşlıklarım olamıyo hep bi kıskançlık kötülük...ama burası gercekten çok güzel ve insanın ufkunu açan biyer.. bu arada senin gibi birini tanığım içinde çok sevindim canımopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğindendir yerimseniben inanıyorum ki burada ki butun arkadaşlar benm gibidir ve hepimizin her derdine burada yardımcı olacak arkadaşlar vardıryerimseniben

beklemek artık o kadar sıktıki ne düşünüceğimi gerçekten şaşırdım.bu kadar süre gecti artık beni umursamadıgını düşünüyorum ama en son görüşelim diyende oydu..kafam karısık..

Şimdiden bu kadar üstüne düşme,olayları akışına bırak.Kendisi bilir aramazsa aramasın,ama geçerli bir nedeni varsa bırakta önce bir izah etsin.telafi etmeye gönlü yoksa zaten ilgilenme ama bekle o adım atsın.başkada msj yazma.engelle kendini.keşke o yazdıklarınıda yazmasaydın.neyse şimdi biraz sessiz kal bakalım.

senin yerinde olsam hiç birşey yapmazdım... zamanında senin yerinde de oldum zaten... :)
anlaşılan günde randevüye gelememe ; benim uğraşlarım sonucu gerçekleştirilebilen 1-2 süper buluşma ama aralarda ilgisizlik ; telefonlara cevap verilmeyişi; arayacağım deyip aramamalar... ben de senin gibi ağır mesajlar da atmıştım... onun üzerine özürler filan...

hatta birinde akşam görüşmeye karar vermiştik... sonra benim şehir dışından bir arkadaşım geldi ve arayıp demiştim ki ; programda bir değişiklik olmaz değil mi ; çünkü arkadaşım da görüşmek istiyor ama ben ona ertesi gün görüşelim dedim diye de açıklama yapmıştım... yok olmaz; akşam görüşür saati konuşuruz dedi... ama ne oldu biliyor musun o akşam telefonum hiç çalmadı... tabii ben 2-3 kere aradım ; cevap veren de olmadı... sonra da sildim telefonunu... ve rahatladım bayanssulusmile
o da beni bir ne aradı ne de msj attı...

tek sinir olduğum nokta onu o kadar önemsememdi... :1closedeyes:

Halen ses yok ise, sakın mesaj felan çekme aramada. Bunların üstüne düştükçe kendilerini bişey sanıyorlar. Dİyelim ki seni aradı bütün gün ondan tel beklediğini sakın belli etme, sen olmazsanda olur farketmez havalarında ol, sana abla tavsiyesi, bunlara ilgi pek yaramaz da a.s.

:)saol canım.bayaga benziyo gercekten hikayemiz...aramıcak heralde...cünkü bugünde aramadı...e acıklama yapıcaksa bile bukadar gün gecti..hevesim kactı gercekten...

öyle yapıyorum dediğin gibi beklemedeyim kesinliklede aramam ...salı günü görüşücektik ve hala ses yok düşün...istediği kadar teli bozuk olsun haberleşmek bu kadar zor değil...

sğol ablacım :) doğru sölüyosun ben hep iyi niyetimle davranyorum bunlara umursamaz olucaksın...arasa bile umursamıycam....kendi bilir...ilk günlerde daha cok mesaj cekiyodu falan...sonraki günlerde ben napıosun dedikce mesaj atmaya basladı...ki bunlar 1 ay içerisinde oldu yakınındaykende inanlımaz ilgili bu erkekleri anlamak cok zor be ablacım...napıcağımı şaşırdım ama kesinlikle aramam ister arasın ister aramasın....işin kötüsü ondan gerçekten hoşlanmam neyse tabiki zorla güzellik olmaz...

sana karşı bu kadar saygısız olan birine karşı hoşlanma duygun çok uzun sürmez merak etme :teselli:

öyle yapıyorum dediğin gibi beklemedeyim kesinliklede aramam ...salı günü görüşücektik ve hala ses yok düşün...istediği kadar teli bozuk olsun haberleşmek bu kadar zor değil...

canım erkek dediğin kibar ve anlıyışlı olması lazım karşısındaki bi bayan böyle halen haber vermemesi çok ama çok ayıp. ben bırak karşı cinsten biri bana böle yapmasını hemcinsim bile olsa oyarım gözünü kötükedihüso-tatlicadiarzu- davete zamanında gitmemek ve haber vermemek terbiyesizlikdir başka bişi değil Çok üzgünüm çoook elime geçmesin o senin yerine döverim heee süprizzzzz :sm_cool:

:)haklısın canım gercekten artık hala aramadıgıma göre onu unutucam ...kalkıp bu saatten sonra arıyp mazaret sunsa bile gercekten cok kırıldım...

ama ben bitirmeden evvel ağzıma geleni söyler rahatlar öle çeker giderdim içimde durup beni boğucağına o boğulsunalsanaalsanasmile

:)haklısın canım gercekten artık hala aramadıgıma göre onu unutucam ...kalkıp bu saatten sonra arıyp mazaret sunsa bile gercekten cok kırıldım...

onun mazeretini anca hastalık kaza vs kurtarır. guclubacismile ama allah yinede kötü bişi vermesin kaydirigubbakcemile2

Bence SinirLenmeden Önce Bir Kere Onu dinLe Tabi ARarSa Eğer AramazSada Boşver saLLa Gitsin.. Sen Arama Bekle onun Aramasını bakaLım Arayacak mı Ararsada Umursamaz Sanki Hiç bekLememiş Gibi Davran. Herkese oLduğu Kadar Değer ver FazLa Değer Verme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…