Ne düşüneceğimi şaşırdım :(

Dünyanın onların etrafında döndüğü hissi veriyoruz onlara.. Buda bizleri böyle sallamamalarına sebep oluyor.
Kendinizi çekin bir süre. İlgilenmeyin, eğer sizi önemsiyorsa bunu fark edip hatasını düzeltmeye çalışacaktır mutlaka.
Baktınız olmuyor bir süre sonra yine aynısı.. O zaman onu böyle kabullenip yola devam edecek ya da kendinizden prim vermeyip bu ilişkiyi noktalayacaksınız.
Tek tarafın değil iki tarafında emek harcamasıdır önemli olan..
Her zaman taviz veren affeden siz olmayın!

kılzar son gelişmeden bahsediyim...bygün kuzenlerimle onun calıstıgı suparkına gittim...zaten hep giderdim evimiz cok yakın diye...neyse bugün ordaydı ama kafamı bile döndürüp bakmadım...onun durdugu oyuncaklara inmedim...o ise gözüyle hep beni takip etti...vebeni bi arkadasına gösterdi uzaktan...yani hem kendi mesaj atmadı hem utanmadan bakıyo falan napmaya calısıyo anlamadım ya mesaj atmamak için cok zor tutuyorum lütfen bana bi akıl verin atmayı düşündüğüm mesaj söyle...:ya biz birbirimize slm vermicek veya kafamızı ceviricek bişeymi yasadık...senin böyle biri olduguna hala inanmak istemiyorum...seni tanımıstım ben..sen böyle biri olamazsın.sana inanmayı secmstm..sana güveneblcegimi düşünmstüm...bi anda bu değişimin inanlıcak gibi değil.....beni sinirlendiren sessizlik...sen bana düşünce ve duygularını söleyemicek kadar cocukmusun...güliz sennle konusmak istemyrmda demelydn bunu istedysen...bunu beklerdm...hiç yakısık almadı bugün...en azından iki arkads gibi konusablmeliydik...ama bunun sorumlusu tamamen sensin..(kızlar bu onu bugün gördgmde böle iki yabancı gbibi olmamız koydu yumusadıgmdan deil ama hiç hos deildi hiç mesaj atma mı deersnz yokda atablcegm mesaj önerilerinz varmı).

atmaaa.. sakin ne mesaj at ne birsey soyle... uzak dur ya uzak dur.. sen boyle dedikten sonra yeniden hicbirsey soylemezse nasil hissediceksin kendini bir fikrin var mi?

atmaaa.. sakin ne mesaj at ne birsey soyle... uzak dur ya uzak dur.. sen boyle dedikten sonra yeniden hicbirsey soylemezse nasil hissediceksin kendini bir fikrin var mi?

doğru sölüyosun sanırım bugün arkdslaryla geldiler bzm uzandgmz yere hemen kalktm o da gördü bozuldu..bunlarn üstüne bde mesaj off ya brden bu deişim ne ben bunu haketmedm hayatıma grmek için binbr cambazlık yatı brden kesti ya bulusalm dedi tmm dedm cvp yok resmn o günden beri inanamyrm cok koydu bana yapılan içimde kaldı...

kızlar nolur bana bi fikir verin acayip taktım ya sizcede garip deilmi daha 3 haftalık bi ilkişkide bi günde keslmesi bişeylern hiçbişey olmadan...

ay kızım kafayı mı yedin? adam üstüne gülmüştür.yani ben onun yerinde olsam niyetim varsa da vazgeçerim. çocuk gibi trip atmışsın.ilkokulda mısın sen? valla senin yaptığını ben ilkokulda aşık olduğum çocuğa yapmıştım:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…