evlenmeyi düşünüyor ama daha nişan bile yapmadan baban para versin diyor.hala gerçekten evlenmeyi düşünüyor musun?Merhaba ablalarım kardeşlerim sözlüyüm nişanlamak üzereyim Sevgilimle konuşuyoruz aramız çok iyi ama takildigim konu şu para konusu geçince
Ben çalışmıyorum babam durumunu aylık 1000 tl haçlık veriyor konu paradan ne zaman geçse baban o para vermeye devam etse diyor bozuluyorum ne yapmalıyım nasıl rahatsız oldum belli edeyim yardım edin lütfen
Senin yerinde olsam zaten ayaklarimin üzerinde durmaya calisirdim,meslegin nedir bilmiyorum Ama bir is bulur calisirdim ne babama ne ileride kocama muhtac olmazdim.ki Ben öyle yaptim 17 yasinda calismaya basladim,yasim 30 evliyim hala calisiyorum cokta memnunum kimseye muhtac olmadigim icin.Merhaba ablalarım kardeşlerim sözlüyüm nişanlamak üzereyim Sevgilimle konuşuyoruz aramız çok iyi ama takildigim konu şu para konusu geçince
Ben çalışmıyorum babam durumunu aylık 1000 tl haçlık veriyor konu paradan ne zaman geçse baban o para vermeye devam etse diyor bozuluyorum ne yapmalıyım nasıl rahatsız oldum belli edeyim yardım edin lütfen
Çalışmam istemiyor hep söyledim bir senedir sevgiliydikSenin yerinde olsam zaten ayaklarimin üzerinde durmaya calisirdim,meslegin nedir bilmiyorum Ama bir is bulur calisirdim ne babama ne ileride kocama muhtac olmazdim.ki Ben öyle yaptim 17 yasinda calismaya basladim,yasim 30 evliyim hala calisiyorum cokta memnunum kimseye muhtac olmadigim icin.
Calismani istememesi icin sebeb?sen nicin kabul ediyorsun bu istegini? Maddi anlamda ona bagli kal istedigi gibi at kosturmak icin istemiyordur calismani.C
Çalışmam istemiyor hep söyledim bir senedir sevgiliydik
Baban mecbur mu sen evlenince sana para vermeyeMerhaba ablalarım kardeşlerim sözlüyüm nişanlamak üzereyim Sevgilimle konuşuyoruz aramız çok iyi ama takildigim konu şu para konusu geçince
Yahu şu genç kadınları anlamıyorum. Hiç mi kafanız çalışmıyor? Ben yazmayayım en iyisi banlanicamİyi kazanan biri ama bunu söylemesi düşündürüyor
Hem çalışmanı istemiyor hem de maaşın olsun istiyor:)C
Çalışmam istemiyor hep söyledim bir senedir sevgiliydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?