Ne düşünmem gerek bilmiyorum...

O kiz malesef herzaman hayatinizda olucak , cunku en basindan sizde tavoz vermissiniz ..
bundan sonraki hayatinizdada mutlaka heryerden cikicak.

en tuhafida erkek arkadasin o kiz icin , kiz arkadaslarindan ayrilmis ve sen bunu biliyosun.
endisende haklisin ama yapacak pek birseyde yok.
 
Bence ikisini de kendi haline bırak. Müdahale etme, gözlemle.
Ikisini de kontrol ederek ömür geçmez. Bırak bir şey olacağı varsa olsun, yoksa olmasın yoluna devam et. Ama böyle kıskançlığını sevgiline söylemen, onun da kıza yansıtması yarın bir gün bir şey olduğunda seni suçlamak için kullanabilecekleri bir şey. Sen hiç bir şey deme. Bırak samimi olsunlar. Olacakları önceden görmüş olursun.
 
adı ustunde arkadas,dost
bence gereksız kıskanclık kı zaten evlı .. zaten senden once o vardı gereksızce bıuldum
 

o kız için seni bırakacaksa, ondan bi nane olmaz..
bırakması daha hayırlı olur hatta...
 
o kız için seni bırakacaksa, ondan bi nane olmaz..
bırakması daha hayırlı olur hatta...

Bencede... Yok dostmusturda bilmem ne... Tabiiki arkadas olabilir kadin ve erkek ama herseyin bi siniri vardir, eger bi arkadasini bana tercih ediyorsa zaten beni yeterince sevmiyordur, yol veririm gitsin... Sevgiliniz dengeyi saglamasi lazim... Ben arkadasini silsin demiyorum simdi saldiranlar olur ama sevgilisini seviyorsa saygi duymasi lazim ve arkadasina mesafeli olmasi lazim... Kadin hisseder!!! Demek ki o kisinin arkadasligi konusahibine arkadaslik gibi gelmiyor, yoksa oda bukadar abartmaz... Eger biri beni seviyorsa ilk sirada olmam lazim eger bi baskasi (arkadas) onun icin ilk siradaysa, beni yeterince sevmiyordur...
 
sizi korkutmak istemm Ama ayrılınca muhtemelen sevgilinizi ayartmaya çaliscak
neden karsı cınsten arkadas olmaz
nedn yanlıs yerlere cekılır
bı kızla bı erkegın dostlugunu daha samımı bulmusumdur ben
en azından kıskanclık yoktur
hemen ayartma vs vs yahu bunlar tanısıyolar onceden berı o zaman hayatlarına baskalarını almazlardı dmı
o bayana hemen ıftıra bence boyle bence şöyle
kadın evlı barklı
dostca yaklasıyo adama
sızde kocanızın arkadaslarıyla konusun arkadas olun bu onyargılarınız kırıp
 
ve sıra ılk sıra benım son sıra şu kısı tavrını anlamıyorum.
aılenın ,sevgılının ,akrabaların,meslegınızın,colugun cocugun sırası farklıdır.
sızı ıhmal edıyosa o ayrı her kadın ılgı bekler.
ama ılk sıra ben olcam dmeyle olmuyo dırdır yapan eş mı
gulup eglendıgın dost mu
 
Aman burda herkes ne kadar modern anacım ben hakkaten geri kafalıyım. Sevgilime kız arkadaşlarından biri saat 11den sonra bir şey sormak için bile mesaj atsa ya da arasa bizde kıyamet kopuyor kızları da tanıyorum yani. Ama hoş değil sabahı var bunun sabah atın ya sabah sorun ne sorucaksanız. Bende en başta senin gibiydim bizimki kızların evine yemeğe gidiyordu falan bir dedim iki dedim üçüncüde en iyisi yol yakınken ayrılalım ben bunları kaldıramam dedim o gün bugündür kızları toplasan 3 kere görmedik. Benim ondan başkasına onun da benden başkasına ihtiyacı yok. Herkesin derdi kendisi benim kadar düşünemezler, benim kadar yanında olmaya çalışamazlar. Yani arkadaşın olur ama fazla samimeytin afedersin şeyi çıkar gerek yok.
Sende tavrını koy yok o taraf derse en azından yol yakınken dönersin evlenipte böyle huzursuzluk ve düşünceyle ömür geçmez.
 
En yakın arkadaşım ilkokul birinci sınıftan bu yana çoğu şeyi paylaştığımız arkadaşım. Şuan 24 yaşında kazık kadar insanlar olduk.

Hiç o gözle bakmadığım halde ne zaman sevgilisi olsa mesaj ve aramalarımı azaltırdım. Çünkü ben bi'kızdım ve karşımdaki kızın ben sürekli mesaj attığımda nasıl huzursuz olacağını, ne derece bi'samimiyetten çok sevdiğim arkadaşıma surat asıp gününü mahvedeceğini tahmin edebilirdim.

Kızanlar olacak ama bu kanka ayağı bilmem ne tırıvısı tam olarak kızlar için bence. Tamam bizler öyle olmadık ama çoook örneğini gördüm. "Senden önce ben vardım" olayını hayat felsefesi yapmış kızlar var ve bu lafı çok yanlış anlıyolar.

Bir önceki ilişkimde erkek arkadaşımın en yakın dostu kızdı. "X sevgilini annenle tanıştırırken ben de gelcemmm", "X çok korktum bugün ben de kal". Kızı tanıyorum sevgilimde gözü yoktu ama samimiyetinden feci rahatsız oluyodum. Hepsine de engel oldum. Annenle tanışırken 3.bi'kişiyi istemiyorum kusura bakmasın dedim. Birinci yılımızı kutlayacakken gelmek istedi bizim özelimiz sen bi'dur hele dedim.

Denge önemli şey yoksa ömrünün sonuna kadar görüşsün umurum olmaz.
 

Bence olması gereken de budur sizi kutluyorum. Bir erkeğin hayatındaki özel kadın eştir arkadaşlar, anne arkadaş hala teyze falan değil. Çocuk ciddi olduklarını belli etmek için yüzük almış, ailesiyle bir araya getirmiş, peki bu iyi bir eş olabileceği anlamına gelir mi? Bence gelmez ki zaten ileride eşi ve en yakını olacak kadının huzursuz olmasına bile imkan vermemeliydi bu erkek. İsteseler beraber olurlardı diyorsunuz madem beraberlik gibi bir dertleri yok, bu tarz mesajlar ve özel ilgiler neden sevgiliye harcanmıyor ve arkadaş da yerini bilmiyor? Benim gördüğüm tabloda erkek kişi arkadaşını artık namusu gibi görmeye başlamış ve laf edeni def ediyor. Yakın arkadaş ise belli ki bu durumdan haz alıyor ki kaç seferdir arkadaşının kendisi yüzünden ayrılıklar yaşamış olmasına rağmen bundan gocunmuyor ve tavırlarına çeki düzen vermiyor. Biz de arkadaş olduk diyen hanımlara sormak istiyorum dost dediginiz insanın sizin sebep olduğunuz bir ayrılık yaşaması zorunuza gitmez miydi/gitmedi mi? Arkadaşlığın sınırlarını burada birbirimize anlatacak değiliz tabii ve her ilişki kendi içinde dinamiklere sahiptir şöyle olmalı diye birşey yoktur. Mesele insanların hayatlarında kimi nereye koydukları ve kimin hayatında nerede olmak istedikleridir.
Son olarak konu sahibi arkadaşım, sana istedigin yeri vaat etmeyen bir erkeğin ve onun egoist arkadaşının yükü altında ezilme derim. Bu kişiyle evlenecek olursan sorunların biteceğini sanma. Erkek arkadaşının kafasına saksı düşmedikçe bu durumun düzeleceğini hiç zannetmiyorum.
 

Sorduğunuz için cevap veriyorum, yoksa bu konularda iki tarafın da fikirleri değişmediği için sonuçsuz bir tartışmaya girmeye gerek yok bence.

"Arkadaşın yeri" herhalde herkes için ayrı anlam taşıyor. Benim 'can' dediğim arkadaşlarımın yeri hayatımda ön sıralardır, "kalan vaktimi harcadığım" insanlar değil "vakit ayırdığım" insanlardır. Ben uzun süre görüşemediğim ve çok sevdiğim bir (erkek) arkadaşıma sabah 9da "çok özledim" diye mesaj atarım, "akşam senin evin o tarafa geleceğim, görüşelim" diye cevap gelir. Sevgilisiyle gelir, hep beraber görüşürüz.
Bizim için de bu gayet normal, 8-9 senedir hayatımda olan, annesini tanıdığım, annemi tanıyan, birbirimizin evine girip çıktığımız hatta birbirimizde kaldığımız insanın ben nasıl sevgilisine saygı duyuyorsam, sevgilisinin de bana saygı duyması gerekiyor. Kapris veya "üstünde hak iddia etme" nedeniyle kaç yıllık arkadaşımdan vazgeçecek değilim. İstiyorsa arkadaşım çıkarır beni hayatından.

Arkadaşım benim yüzümden sevgilisiyle tartıştı ama buna ben sebep olmadım. Benim evimde 15 kişi, gırgır şamata geçirilen bir gecede kız (ortamdaki diğer herkesin de fark ettiği üzere) durduk yere bana laf sokmaya uğraşıyor, ertesi gün arkadaşıma benimle ilgili çatıyor ve arkadaşım beni koruyorsa ben sebep olduğumu düşünmüyorum açıkçası. İkimizin de arkadaşımın gözünde yeri ayrı, ben sevgilisi olmaya çalışmıyorum, sevgilisi de ben olmaya çalışmamalı.

Tamamen benim şahsi görüşümdür ama benim sevgilim benim lafımla hayatında en değer verdiği arkadaşlarını silse ben o adamı karaktersiz görürüm açıkçası, sevgili uğruna arkadaşını dostunu satan adamdan (benim için) hayır gelmez.
 
Bu konu cok derin,
Erkek arkadasin her zaman onu koruyacak senin de moralin bozulacak
Benim boyle bir konum olmustu kiz evli deil ama esimden hoslanmis biz sevgili iken. Biz cikmaya baslayinca da garip garip davranmisti oyle olunca erkek arkadasim sogudu ondan, sizinkinde de sizin bir etkiniz olmayacak maalesef ancak kendileri aralarinda bozusurlarsa siz rahat edersiniz. Yani iliskinize gore degerlendirin siz nasil bir insansiniz
Ben genelde basta iyi davranip o kisinin sucu ortaya ciktiginda cok hayal kirikligina ugradim moduna gecerim.
Birde bisey soyleyecegim evli olup mutsuz olmak yanliz olmak cok zor, ayni evde yanliz kalmak cok zor o yuzden o konu ile ilgili genc bir kiz oldugunuzdan yorum yapmayin basiniza gelmesin
 
Bazı insanlar çok fazla hak görüyor kendinde. Kız muhtemelen erkek arkadaşını sahiplenmiş. Bazı konularda kendini senden üstün görüyor olabilir, cep telefonunu alması vs. ne münasebet derim ben.
Şimdilik bir şey yapamazsanız gibi görünüyor, yani zaten konuşmuşsunuz durumu. Bir daha bir olay olursa belirtirsiniz rahatsızlığınızı. Daha geçerli bir önlem almasını isterseniz, bir daha görüşmemek gibi
 
bence içine boşuna dert etme,sürekli sevgilini takip edemezsinki?niyetleri bozuksa bırakta bi an önce renk versinler,en azından evlenmeden görmüş olursun.sevgilinde küçük çocuk değil,gereiyorsa o uzaklaştırır kendisinden kızı
 
Sen kıza soğuk davran hatta tersle.
Sevgilini kendi arkadaş çevrene dahil etmeye çalış.
Başka türlü o kızdan kurtulamazsın gibi.
 


Sanırım bu konuda yanlış anlaşılmışım. Tabi ki evli olan insanlarda kullanabilir bu tür şeyleri ama benim bildiğim evli kişilerin önceliği olan şeyler var eşi gibi evi gibi tüm vaktini bu tür platformlarda harcamasının garibime gittiğini anlatmaya çalışmıştım sadece.
 

Tek sorun biz gezdiğimizde kıskandım valla tarzındaki konuşması değil. Bu detay çokta önemli değil benim vurgulamak istediğim çoğu şeyini erkek arkadaşımla paylaşmaya çalışması. Yanı bana garip gelen şu; o an eşiyle yaptığı gezintiden, aktiviteden benim erkek arkadaşıma ne çokta ilgilendirmiyor. erkek arkadaşıma yazacağına o anın tadını çıkarsın dimi ama.Ben sevgilimken yaptıklarımı gidip bi başkasına anlatmıyorsam onun gelip te eşiyle yaptığı gezintileri vs. anlatması hoş değil bence.
 


Her insanın geçmişten gelen hayatında yer etmiş insanlar vardır ve bu çok doğal. Ama herkes yerini bilmeli bana göre. Benim erkek arkadaşım, o kız arkadaşının sevgilisinin, eşinin yanında olduğu yada olmadığı zamanlar onun hayatında artık biri var düşüncesiyle hareket edip ona göre davranıyorsa kızında öyle davranması gerekiyordu.

Amacım kıza hakaret etmek ya da onu küçük düşürmek değildi eğer bunu isteseydim tüm arkadaşlarının yanında yapardım zaten. Olayları anlamanız açısından kızın hayatıyla ilgili şeyleri ve bana garip gelen davranışlarından bahsettim. Ki 22 yaşında birinin evlenip boşanması gerçekten güzel bir durum değil bunun kimsenin başına gelmesini istemem.

Şuan o kız gerçekten ben arkadaşının hayatındayım dıye davranması gerektiği gibi davransaydı emin olun şuan gider o kıza destek olur elimden geleni yapardım. Kendi yaptığı yanlışlar yüzünden sadece kendi istiyor diye kafasına göre davranamaz yaş 22 evlenebiliyorsa nerde durması gerektiğini iyi bilmeli.[/QUOTE]
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…