Ne Dusunurdunuz

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
facebook olayları yuzunden cok fazla tartısma yasanıyor ciftler arasında benimde soracagım soru bu konuyla ilgili..sevdiginiz insanın profilinde paylastıgınız birseyi birkac gun sonra goremeseniz yani bunu profilinde gizlemis olsa ne dusunurdunuz..buyuk bir sorun degil belki ama merak ettim tepkiniz ne olurdu..

Arkadaşlarının görmesinden rahatsız oldu heralde diye düşünürüm ve sebebini sorarım.
Çok ciddi bir sorun değil ama merak ederdim.

ne dusundugunu sorun ki ayni hatayi bir daha yapmayasaniz.. belli ki onunla paylasmak istediginiz seyi o sizinle paylasmak istememis..

hmmm bozulurdum ama ne paylastıgına baglı....
bir aşk sarkısı mı yoksa guncel bır haber gıbı mı yada komık bır şey

bence öncelikle en iyisi facebook kullanmaması çiftlerin. sonrasında ben olsam sinir olurdum neden milletten gizliyoki aklıma 3 şey gelirdi. 1. ya senden utanıyo 2. ya başkalarında gözü var 3. utangaç biri aşkını herkesin ortasında yaşamayı sevmiyo. bence kesin sormalısın ama sorun yaparak değil güzelce sor ki güzelce cevap al

direk facebook denen illetten kurtulmanın yollarını arardım mesela çalındı süsü verebilirdim .yeni açma olasılığına karşı cıngar çıkarabilirdim. tabi bunlar sadece sözde. benim nişanlımın faceside var ama ondan çok ben varım genelde.ama ya benden utanıyo yada ilişkisini ulu orta yerde yaşamak istemiyo gibisinden düşünmeye başlardım

sordum ben gizlemedim dedi..ya cevresindeki hersey bizi biliyor annesi babasına kadar sinirimi bozan ne diye gizleme geregi duyuyorsun boyle birseyi sinirlendim bende rahatsızlık veriyorsam silersin beni olur biter bu tarz seyler canımı sıkıyor icimden birsey yapmak gelmiyor sonrasında dedim tartıstık cok sinirimi bozdu bnm ben duygusalımdır hani birsey oldugunda aglarım bana cocuk olma vs vs gibi seyler soyledi sonra bende bu boyle olmaz dedim bu sekilde gitmiyor oda sinirliyim suan yarın konusalım dedi ama cok kızdım cok kırıldım

canım ama bence aklına kotu seyler getırme derım bazı erkekler ılıskısının alelade olmasından hoşlanmıyor.biz hiç facede aşk yasamıyoruz mesela

bence haksız değilsin canım bi çok kız bunu elbette sorcak. ayrıca biz kızlar duygusalız napalım kırılcağımız şeyler söylerlerse ağlayanımız olur elbette dahada üstüne çocuk falan die gitmiş. bence bi süre hiç konuşma değerini anlayana kadar. sonra konuşmaya çalıştığındada bu konuyu kapatma mutlaka sor geçiştirmesin

canım ama bence aklına kotu seyler getırme derım bazı erkekler ılıskısının alelade olmasından hoşlanmıyor.biz hiç facede aşk yasamıyoruz mesela

tatlım biz 7. senemizdeyiz artık hani normalde bende surekli birseyler gonderen biri degilimdir..en son bi ayrılık yasadık barısmamız cok uzun surdu istemedim soz verdi bircok sey icin simdi boyle yapması gercekten insanı delirtiyor

ben birtek senle konusurken geriliyorum bu kdr diyor bende kırıcı oluyorsun farkında degilsin dedim bu kdr nazik olma diyor

hmmm evet anlıyorum.7 yıla kolay kolay gelınmemiştir emınım hele kı ayrılıklardan sonra ınsan artık gulmek ozen gosterılmek ıstıyor
ama yıne onların dedıgı gıbı oluyor bırcok sey..can cıkmadan huy cıkmazmıs.
ben kendını yıpratma derim sen kırıldıgını soylemişsin kazanmak ıcın bir şey yapıyor mu bakalım onemlı olan o.çek kendını bakalım nasıl davranacak?
buarada burcu ney bir başak erkegi kokusu alıyorum sankı:)

yahu kaba mı olalım napalım tabi nazik olcaz. zaten böyle bi meseleyi büyütüp ayrılığa getirrse o olmuycak bi insanmış kendi kaybeder. bi erkek her ne olursa olsun nekadar sinirlenirse sinirlensin ertesi gün sevdiğine kıyamıycak özür diliycek bu gerginliği uzatmıycak bence en azından benim sevgilim öyle. sana adım atmasını bekle. sorcaksın tabi yaa kim sormaz bunu..

aman erkekler hep aynı onlar herşeyi yapar ama sorulan sorulara uyuz olurlar. facebook nedirki bunun için sevdiğini kırmamalı bence insan. ozaman sevginin ne anlamı kalır. sen haklısın canım burda sorucaksın cevabınıda alıcaksın.

zaten dedim barısmaya calısırken boyle degildin simdi noldu diye bide arada bir is arkadası kız icin patladım kızın dogum gununu kutlamıslar isyerinde resmini cekmis pastayı keserken face koymus kızı etiketleyip dedim bu kim is akadasımız dedi ne alaka resmini cekip koyuyorsun dedim telden cektim koyarmısın dedi koydum dedi beni ilgilendirmez nerden cıkıyor bunlar deyip kızdım ama bu konularda cok dertliyim ondan artık yoruldum biraz..kendimi cekicem sonunda hic sesimi duyamıycak bende ortası yok ya ilgi gosteriyorum yada hic takmam sevgimi yitirtcek sonunda zaten daha yeni yeni duzelttik birde bana yanımda olup destek olucakan devam edelim yoksa git gibisinden birsey dedi bende giderim dedim ses gelmedi bu sefer valla sıkılıyorum bazen cok doluyum...terazi burcu

icimde dert olan seyleri sormak zorundayım yoksa problem yapıyorum bunları..ona gore nazik olmıycakmısım sert davranırım sana bir haller oldu der aglarım cocukmusun der cinnet gecircem en sonunda o olcak..yarınki tavırı ne olacak bakalım

zaten bundan sonra ne karısırım nede sorarım birsey naparsa yapsın iyi davranıyoruz olmuyor demekki vurdumduymaz olmak lazım

ya ben anladım zor erkek tıpınden ömür törpüsünden eyvallah etmeyenınden ....
işin çok zor canım
benımde basımda var bır tane
atsan atılmaz satsan satılmaz
hem ilişkiye ozen gostermezler hem ıtıraz edınce cok dırdırcısın deyıp bırde uste cıkarlar
boylesıne yapılacak sey bellı de kıyamıyoruz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…