Ne Dusunurdunuz

Benim Her Paylaştığımı Beğenmek Zorunda da Değil..
Ben Üzülmeyeyim Diye Bir Kaç Gün İdare Etmiş..
Vee Sonrasında Silmiş.. Diye Düşünürüm..

Eğer Facebook Gibi Sosyal Paylaşım Siteleri İlişkiye Zarar Veriyorsa da;
Hesapların Kapatılması Taraftarıyım..

ben direkt olumsuz dusundum umarım oda bu mantıkla yaklasmıdır olaya

ben direkt olumsuz dusundum umarım oda bu mantıkla yaklasmıdır olaya

Kadın Milleti Olarak; Genlerimizde Var Yangına Körükle Gitmek..
Sürekli Olumsuz Düşünüp, Her Güzel Şeyi Sürpriz Bilmek..

Aslında Kendimize Ne Kadar Kötülük Yapıyoruz Farkında mısınız ?
Şu An Sevgilin Uyuyor Hiç Bir Şeyden Haberi Yok.. Doğal Olarak..
Ama Senin Canın Sıkıldı Bu Olaya..
Kendi Kendimize Kurup Oynamayı Çook Seviyoruz..

Olumlu Düşün Biraz, Her Öküzün Altında Buzağı Arama..

Hadi Sende Uyu ve Unut Bunları..
Hayırlı Geceler..

Son düzenleme:

suan uyuduguna adım gibi eminim hatta yarın buyuk ihtimalle hic birsey olmamıs gibi konusacak erkekler kendilerinin kırılmadıgı seylere bizimde kırılmadıgımızı sanıyorlar..bende sakinlesirim umarım yarına kdr..tskr ederriimm

hahahah sorardım sordum sahsen gerçi sevgi sözcüklerimi sarkılarımı kaldırmaz ama :d bir keresinde ama bana sorarak kalmıştı geyik bişiy atmıştım aman beyimizin clası sarsılmasınnn hahahah kLDIRMIŞTI UZGUNUM ASKIM fln dedi ama tirp atmıştımm 4 saat boyuuu yanı sen paylaşmıosun sonucta ben paylaşmısın elalem den bizene

aslında inadına abuk sabuk seyler paylasmak lazım sana yine kaldırıyorum demis bana onuda demedi

aynennnn deli oluyorum erkeklerin o huyunaa bizimgibi deiller sen ne paylaşmıştın kı bebeğim ? bazen arkdsalrın dediği giibi gitti gibi gözükuo ama gitmiuıor videolarr :S

aynennnn deli oluyorum erkeklerin o huyunaa bizimgibi deiller sen ne paylaşmıştın kı bebeğim ? bazen arkdsalrın dediği giibi gitti gibi gözükuo ama gitmiuıor videolarr :S

bitane kalpcik sadece..yok o gizledi ben biliyorum yok ben yapmadım diyor ama kendi kendine olmaz cunku ben yaptıklarımın dokumunden baktım bende gozukuyor onda yok

bitane kalpcik sadece..yok o gizledi ben biliyorum yok ben yapmadım diyor ama kendi kendine olmaz cunku ben yaptıklarımın dokumunden baktım bende gozukuyor onda yok

kalpide gizlemisse yuh yani okudum kostum geldim yorum yapmaya

Bu kadar takacagini tahmin etmemistir. Takilacak birsey de degil bence. Bos yere kavga etmene degmez ama baska seylerden supheleniyorsan o baska.

vallah hic iyi seyler düsünmem.

sende benim gibisin

Bu kadar takacagini tahmin etmemistir. Takilacak birsey de degil bence. Bos yere kavga etmene degmez ama baska seylerden supheleniyorsan o baska.

doluydum bide dun patladım valla ozmn ben daha uzatmıyım bu konuyu madem oyle :44: takmıyım daha fazla..insanın aklına acaba birseymi varda gizlemek istiyor diye geliyor..neyse birsey olsa bile eninde sonunda cıkar benim kendimi yormama gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…