• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler ne giymeliyim ben ? yardım :(

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
istanbul sheraton otel de kuzenimin düğünü var ve ben ne giyeceğimi bilmiyorum..
zayıf olduğum için karar veremiyorum..beni olduğumdan kilolu ve basenli göstericek birşeyler istiyorum..elbise düşünüyorum ama nasıl bir model bana uygun olur bilemiyorum..çok az vaktim kaldı lütfen bi akıl verin ..mafoldumben

A687C84C9B3267A8F6958F2B32.jpg
imperiaflex000.jpg
195877ddca866767711c735.jpg

bu tarz balon etekli elbiseler olabilir

Son düzenleme:
balon etekler zayıflarda çok güzel duruyor, altı lastikli olduğı için boyunuda istediğin gibi ayarlayabilirisin

bende düşündüm balon elbise ama genelde onlar çok kısa oluyorlar..
çok kısa elbise düşünmüyorum balonlar genelde kısa olduğu için vazgeçtim
bacaklarım ince zaten :(
kumaş pantolon mu giysem diyorum yeni modeller var üzeri bol gibi ve yüksek bel aşağı doğru darlaşıyorlar..
bu arada canavar fotolar için çok sağol canım bu balonların haif diz üstü olanları nasıl olur ki acaba?
yenihayat yorumun için teşekkür ederim tatlım

bende düşündüm balon elbise ama genelde onlar çok kısa oluyorlar..
çok kısa elbise düşünmüyorum balonlar genelde kısa olduğu için vazgeçtim
bacaklarım ince zaten :(
kumaş pantolon mu giysem diyorum yeni modeller var üzeri bol gibi ve yüksek bel aşağı doğru darlaşıyorlar..
bu arada canavar fotolar için çok sağol canım bu balonların haif diz üstü olanları nasıl olur ki acaba?
yenihayat yorumun için teşekkür ederim tatlım

Diz üstünden ziyate tam diz hizasında tutarsan ve kırmızı modeldeki gibi boğumlu durursa çok hoş durur.
Düğün akrabanın olmasaydı pantalon olurdu ama kuzenin sonuçta bence elbiseden şaşma.
Bir kaç tane daha model ekleyeceğim son modeldeki gibi altı tüllerle kabartılmış bir elbisede çok şık olur.

dogrugiyinme.jpg
abiye3.jpg
ilk3.jpg
33655281.jpg

canım şu gry elbisede çok zarifmiş yaa
kırmızı elbisenin alt kısmı çok hoş ,
kalçamı olduğundan büyük göstereceği kesin :))
birde yüksek bel model elbiseler varya diz altı onlar nasıl sizce..

gece-elbiseleri-2010.jpg

veyada straplez olabilir kadın gayet zayıf ve çok hoş duruyo üstünde sizdede güzel olur eminim yerimseniben

istanbul sheraton otel de kuzenimin düğünü var ve ben ne giyeceğimi bilmiyorum..
zayıf olduğum için karar veremiyorum..beni olduğumdan kilolu ve basenli göstericek birşeyler istiyorum..elbise düşünüyorum ama nasıl bir model bana uygun olur bilemiyorum..çok az vaktim kaldı lütfen bi akıl verin ..mafoldumben

canım basenli görünmek istiyorsan silikonlu kilot var alabilirsin uygun sanırım fiyatı

57532.jpg

bu çok güzelll bencee düğün için de uygun

yakası çok hoş bu elbisenin
dekolte modelleri çok beğeniyorum
straplez pek düşünmüyorum dekolte straplezden daha çekici geliyor bana..

çok teşekkür ederim kıslar fotolar için
genelde en çok beğenilen tarzlar hakkında bilgi sahibi oldum en azından
yarın akşama kadar elbise arıcam

masalcım o dediğin üründen var canım bende :1:
arada kullanıyorum :))
ama basemli göstermiyor sadece arkaya doğru popon büyüyor
ama ben basen istiyorum yaa :(

kızlar dün kotondan bi elb,se aldım şimdi ayakkabım ve çantam kaldı ekliyorum elbisemi birazdan

Foto dan bişey anlaşılmıyor canım.. Üzerinde foto çeksen daha iyi olur bence.

öylede denedim cnm ama kameram kötü hemde evde yalnız olduğumdan çekemşyorum bit türlü
düğünden sonra foto koyarım artık herşey tam birşekilde :)

Back
X