Bu durumu yaratan halk degil, bizi yonetenlerdir. Resmen ülkede örtülü-ortusuz ayrımı yapılıyor. Örtünmeden kadınların neye benzetildiğini hepiniz duymuşsunuzdur. Ayrıca bu bas örtüsü seklinin eskilerin örtünme şekliyle hic alakası yoktur. Ama yeni usul ortunenlerinde bunun bilincinde olduğunu zannetmiyorum. Bundan 15-20 sene önce insanlar oruçluyum demezdi ya da namaz kılıyorum demezdi. Çünkü o zaman kabahatte gizli yapılırdı ibadette. Ben anneannemin namaz kılmaya gideyim dediğini hic duymadım. Namaz vakti gelince kalkar namazını kılar gelirdi. Şimdi insanların ağzında sakız gibi dolaşıyor namazında niyazında diye. Şimdi herkes birbirine niyetlimisin diye sorar. Oruç tutmayana suçlayan gözlerle bakılır. Sanane kardesim demek gelir içimden.Ne bu ortamda nede başka ortamlarda kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktur. İster evlenmeden önce birseyler yasar isterse evlendikten sonra. Her koyun kendi bacağından asılır. Asla, asla deme diye bir soz vardir. Bugun burada sırf fikirleri uyuşmuyor diye insanlara beddua edenlerin, yarın kendi ailesinin veya cocuğunun aynı seyleri yaşanmayacağının garantisi yoktur. Dinimiz hoşgörü dini ama bunu artık kimse hatırlamıyor galiba.
kürtajla uyusturucu bır mı sımdı anlayamadım benUyuşturucu kullanmayı da serbest bırakalım..Nasılsa kullanan kendisine kullanıyor onun bedeni bizi ilgilendirmiyor.. Sonuçta uyuşturucuyu kullanacak da o , uyuşturucunun iyi veya kötü etkisini görecekte o..Bize ne oluyor da yasaklıyoruz değil mi ?
Uyuşturucu kullanmayı da serbest bırakalım..Nasılsa kullanan kendisine kullanıyor onun bedeni bizi ilgilendirmiyor.. Sonuçta uyuşturucuyu kullanacak da o , uyuşturucunun iyi veya kötü etkisini görecekte o..Bize ne oluyor da yasaklıyoruz değil mi ?
uyuşturucunun zararlarını bir okuyun isterseniz..kullanan sadece kendinemi kullanıyor
yoksa diğer insanlara ne gibi zararları oluyor
sigara için bile bunca yasak varken siz uyuşturucu diyorsunuz..
ya uyuşturucu için kendini satan körpecik genç kızlar,okul önlerinde
acaba kızım -oğlum bulaşırmı diye bekleyen anneler babalar
hiç adaletli bir kıyaslama olmamış..:26:
Uyuşturucu kullanmayı da serbest bırakalım..Nasılsa kullanan kendisine kullanıyor onun bedeni bizi ilgilendirmiyor.. Sonuçta uyuşturucuyu kullanacak da o , uyuşturucunun iyi veya kötü etkisini görecekte o..Bize ne oluyor da yasaklıyoruz değil mi ?
hayır zararlı eeee?Bir dakika aşama aşama gidelim, çok güzel yakalamışsınız..Uyuşturucu zararlı , sigara yararlı mı peki ?
Yok ben değildim..Düz mantık Hayriye , o başkasıydı..
Ben hukukçuyum .. Hiç birşey için yasaklanmıyorsa , tecavüzcülerin ortaya çıkartılması için bu yasaklanmalı diye savunması gereken feminist gruplar iş kendi keyiflerine gelince çıkılmadık sokak atılmadık slogan bırakmazlar , ama adliye köşelerinde hakları gasp edilen belki de daha o aşamaya kadar gelemeyen binlercesi bu ülkede kadın değil hiç bir hakları yok..Siz biliyor musunuz ensest ilişkilerden ya da tecavüz yoluyla hamile kalıp kürtaj yapmak zorunda kalanları..Utançlarından kimseye söyleyemedikleri tek çarelerinin kürtaj olduğunu bi anda oldu bittiye getirilen hayvanlıkları niye hiç aklınıza getirmiyorsunuz..Ama tabi , sizler 10 ar cm topuklu giyip sokaklarda sloganlar atarak , bir nevi kendi keyfiyetinizin yasaklanmasını eleştireceksiniz. Sonuçta bir canlıyı öldürmeniz , nasıl kendi kararınız olabilir ?
hayır zararlı eeee?
ha kurtaj yasagı tecavuzculerı mı ortaya cıkaracak otekı turlu saklıyor kız utanıp soylemıyor ama cocugu dogurunca ortaya cıkacak nasılsa cocukta artık cahıl bır anne tecavuzcu bır baba elınde ne olur bılemem.mantık bu mu yanı.Yok ben değildim..Düz mantık Hayriye , o başkasıydı..
Ben hukukçuyum .. Hiç birşey için yasaklanmıyorsa , tecavüzcülerin ortaya çıkartılması için bu yasaklanmalı diye savunması gereken feminist gruplar iş kendi keyiflerine gelince çıkılmadık sokak atılmadık slogan bırakmazlar , ama adliye köşelerinde hakları gasp edilen belki de daha o aşamaya kadar gelemeyen binlercesi bu ülkede kadın değil hiç bir hakları yok..Siz biliyor musunuz ensest ilişkilerden ya da tecavüz yoluyla hamile kalıp kürtaj yapmak zorunda kalanları..Utançlarından kimseye söyleyemedikleri tek çarelerinin kürtaj olduğunu bi anda oldu bittiye getirilen hayvanlıkları niye hiç aklınıza getirmiyorsunuz..Ama tabi , sizler 10 ar cm topuklu giyip sokaklarda sloganlar atarak , bir nevi kendi keyfiyetinizin yasaklanmasını eleştireceksiniz. Sonuçta bir canlıyı öldürmeniz , nasıl kendi kararınız olabilir ?
alkol yasagı sıgara yasagı felan bıldıgın 4. murat gıbı bır padısah ıstıyorsunuz anlasılan.merak etmeyın sızın ıstedıgınız gıbı olacak...kurtajda yasaklanacak kadın ölümlerı artacak,bır suru doğan gunahsız bebenın hayatı da mahvolacak anne benı neden dogurdun dıye ısyan edecek bır suru psıkopat yetısecekO zaman sigarayı da yasaklayalım o niye serbest ?Sigara içenleride yargılayıp hapis cezası verelim. Madem zararlı .. Kimse yararını kabul etmiyor ..Hem içen kişi sadece kendi bedenini değil bizleri de etkileyebiliyor sonuçta açık havada da olsa..
Madem sizin mantıktan , uyuşturucu kullananın zararı sadece kendisine olmadığını savunuyorsunuz.. Bunun üzerine bizim derhal alkolü yasaklamamız lazım.. Çünkü alkollü araç kullanmaktan meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısı uyuşturucu nedeniyle zarar görenlerin sayısından en az 5 kat daha fazla ülkemizde..O halde bugünden tezi yok alkolüde yasaklıyoruz.. Bana düz mantık diyeceğinize biraz sorgulama yapın , ağda mı yapıyonuz da kendi bedenim kendi kararım diyorsunuz.. Aldırdığınız tüyünüz değil bildiğiniz embriyo aşamasında bir canlı be.. Bir canlının yaşamının iki dudağınızın arasında olması , nasıl bir özgürlük ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?