Ne hamilelik miş arkadaş?

He bu yaptığınız çok normal yani?
Birincisi aşermeye inanıyorsunuz çünkü canınız mevsimi bile olmayan görmediğiniz bir meyve çekmiş, pahalı diye almamışsınız. Almayışınız aşermenin doğru olmadığını göstermez
2. Ne demek abiniz hamileliğinizi doğumdan 1 gün önce öğrendi ya? Hayret vallahi. Çok güzel bir şey değil bu. Kopuk ilişkiler.

Çok teşekkür ederim Sizde sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi

Yaşlılıkta hastalık değildir. Can taşıyan biri ya. Yorumlara inanamıyorum. Yer de veririm, önüme de geç derim. İnsanlığımdan bir şey kaybetmem. Zaten sokaktan geçene ben hamileyim gel derdimi dinle demiyor değil mi? Kaç senedir yakın arkadaşı. "Ay ben zaten arkadaşlarımı aramam kiiğğ" ne biçim arkadaşlık anlayışınız var.

saygılı eleştirin insanları.ne biçim arkadaşlığınız var ne biçim aileniz var diyemezsiniz üyeye.yaşlılık hastalık değildir ama hastalıktan beterdir hanımefendi.çoğu yalnız ya da yaşlı eşiyle yaşıyor onların.muhtaçlar genç insanların yardımlarına.memnuniyetle de yardım ediyorum.komşuma her gün ekmeğini alırım market eczane işini hallederim yıllardır.ama hamile komşuma yapmam.işe gidebiliyorsa markete de gidebilir

Hanımefendi, o meyve şu an da o civarlardadır. Dilersem aylık gelirimin yarısıyla tonla alabilirim.
1- Riskli gebeyim diye belirtmişim. Doğal beslenme taraftarıyım. Mevsiminde olmayan şeyi neden yiyeyim? Üstelik gebelik takibimi yapan profesör doktor perinatolog meyveyi komple yasaklamışken?
2- Yav he, he.

hamıle kadına yerı hepımız verırız o baska
ama hamıle dıye ıstedıgı gıbı konusamaz . otursun dıye yer vermekle agzına gelenı ıstedıgı gıbı soylesın demek bambaska
ınsanlar durduk yere trıp cekmek zorunda mı? konu sahıbının kendısı de hamıle ? orada bende hamıleyım dese mort edebılırdı etmemıs bıle eger derdı rencıde etmek olsaydı

Senin maaşının yarısını yesinler Hey Allah'ım. Kendiniz yazmışsınız 300tl diye
Arkadaşlık bilmediğiniz gibi kardeşlikte bilememişsiniz; üzücü.

Valla o bana o dönemler trip atmaya başladı ama ben ne olduğunu bile anlamadım .. Çünkü bana göre eskiden nasılsa öyle ilerliyordu..Bir kaç kere aradım sürekli ağladığından, hamilelikten, hormonlarından filan bahsetti..Arada mesaj attım iyimisin şimdi diye "ay hamilelik işte hormonların tavan " dedi hep..Sonra beni ortak bulunduğumuz WhatsApp grubundan attı ve sebebini sorunca sen benle hamileyken hiç ilgilenmedin ben sana küstüm dedi, e ben napaydım zaten başka şehirdeyim normal görüşme rutinimizde aramışım. Her gün mü aramalıydım.
O dönemde ona hiç kocandan ilgi bekle filan demedim,şimdi benim hamile olduğumu duydu,sende ilgi beklicen şu olacak bu olacak diyor. Bekliyeceksem de ondan beklemiycem ya. Zaten benim için bir yıldır ortada arkadaşlık kalmamıştı.

Az bile demişsiniz bence. Hamile diye insanlara saygısızlık yapma hakkı yok.

7.7 milyarlık dünya nüfusuna +1 kişi ekleyecek diye mi naz yapıyor acaba djsjskka

Şaka bir yana öğretmen olması beni üzdü. Sınıfta da ben hamileyim ders anlatamam demiyordur inşallah

bende hem kendı aıleme hemde esımın aılesıne 3 ay sonrasında soylemıstım hamıle oldugumu
o da cok hasta olmustum da ondan soylemıstım
kı babam bana asırı duskundur torunu olacagını ogrenınce ıhtıyac sahıplerını sevındırdı oyle de mutlu olur bagım babamla cok kuvvetlıdır ona da sonra soylemıs oldum

Merak ettiğim tek şey ; turşudan tattınız mı? Tadacakken önümden çekti yazmışsınız ya , çok sinir oldum Ay tattım deyin lütfen, yoksa şimdi sizin tatmamış olmanıza ağlayacağım Hormonlar

Senin maaşının yarısını yesinler Hey Allah'ım. Kendiniz yazmışsınız 300tl diye
Arkadaşlık bilmediğiniz gibi kardeşlikte bilememişsiniz; üzücü.
Tonla da dedim, ve bu ironi degildi. Yapin hesabinizi.

Diger yorumunuza cevap bile vermiyorum dikkat edersiniz. Zira kardesligimizin arasina yorumunuz dahi giremez.

İyi forumlar.

Evet arkadaşlarımı her gün her gün arayan biri değilim. Bu yüzden arkadaşlığını benle devam ettirmeyen insan da var ki saygı duyarım,ama benim gibi olup haftada bir, ayda bir konuştuğumuz da aynı ilişki de devam eden arkadaşım da var. Ne biçim derken siz istediğiniz seviye de devam ettirinde, sizene benim arkadaşlık anlayışımdan..Bu insan sekiz yıldır rahatsız olmamış ta hamileyken mi her gün atamadığım gözüne battı ki .

Hayır yiyemedim çekiştirdi önüne sonra da kimseye yar olmadı turşu..

Ağzına sağlık

Cok enteresan yorumlar var. Ya hu kadın eline tabağı uzatmisken çekip alması çok saygısızca ve herkesin içinde rencide edici değil de konu sahibinin cevap vermesi mi kırıcı?
Saygısızlık yapan kişi hamile diye ayy alttan alsaydın diyorsunuz e bu kadın da hamile? durum eşit yani, tepkisini neden fazla görüyorsunuz

hamileyi geç kuzum 75 yaşındaki insanlar bile istedikleri gibi konuşamazlar saygısızca.anca alzaymırsa akli dengesi bozuksa hoş karşılarım.onun dışında yaşlı komşularım kızım alabilir misin şunu şunu diye rica ettikleri için severek alıyorum.emir verseler hakaretvari konuşsalar onlara da almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…