Ne hamilelik miş arkadaş?

3 çocuğum var ve ilk 2 hamileliğim bu aserme yüzünden kabusa döndü.Beni hamilelikte en çok ne zorladı derseniz aserme derim.onceden olsa ben de aynı sizin gibi düşünürdüm ama malesef sizin düşündüğünüz gibi naz ya da rol degildi.ya da en azından benim için değildi.Demek siz şanslı hamilelik gecirmişsiniz.

Şunu da belirteyim belki dediğiniz gibi olanlar vardır eşinden ilgi görmediği için yapan ama şuan bile canim şunu istiyor desem 100 km uzaklıkta da olsa esim gider alır.yasamayan bilmez ama gerçekten aşerme bi hamile için çok zor.
Haa ben de naz yapanları sadece dogurmanin kendine özgü oldugunu zannedip ortalıklarda prenses gibi gezenleri komik buluyorum.3 hamileligimde de son anıma kadar herseyi kendim yapmis,lohusaliklarimi bile hep yanliz geçirmiş bi insanım.

Azonce bi arkadaşa da yazdım.3 çocuğum var ilk 2 hamileligimde aserme yüzünden kabusa dondu hamileligim.Beni en çok zorlayan şey aserme oldu.oyle deme inanmıyorum falan.yasamayan bilmez.bi sonraki hamileliginde yaşarsın falan mazallah

Gereksiz bir arkadasmis zaten. Ve saygısız. Gruptan atmak trip atmak falan ne ya böyle hiç sevmem.
İyi yapmışsınız

Canı istemiş asermis olabilir belki o konuda bisey söyleyemem ama tabağı önünüzden çekip ben hamileyim demek nedir ya.simarikliktan başka bisey degil.Ayrica duzgun bi dille istese sizin böyle bi tepki vereceğinizi de zannetmiyorum.

Haa ben de naz yapanları sadece dogurmanin kendine özgü oldugunu zannedip ortalıklarda prenses gibi gezenleri komik buluyorum
3 çocuğum var ilk 2 hamileligimde aserme yüzünden kabusa dondu hamileligim.Beni en çok zorlayan şey aserme oldu.
Herkesin hamileliği aynı olmuyor, aşermeyi evde yemek yapmamayı hatta 1 ekmeği dahi taşımamak için naz yapıp hamileliği öne süren de var, ben tansiyon düşüklüğüm hariç çok rahat bir hamilelik geçirdim aşerme bulantı vs olmadı, bunun rahatlığıyla olsa gerek kendimi hiç sakınmadım da karnım olmasa kız tekmelemese hamile miyim değil miyim ben bile anlamıyordum, bir arkadaşım çok zorlandı yemek dahi yapamıyordu doğurana kadar mide bulantıları bitmedi ama bir arkadaşım vardı ki oscarlık oyuncuydu, tüm gün bizimle şen şakrak takılırken, adamın iş çıkışına yakın bir telefon eder şunu aşerdim sancım var, ayaklarım şişti gelince ayaklarımı ov derdi, niye böyle yapıyorsun yazık değil mi adama dediğimizde onun çocuğunu taşıyorum biraz yorulsun derdi:)

Aynen mune abla çok haklısın.Her hamilelik aynı olmuyo .Ama arkadaşın cidden iyi oyuncuymus bravo valla .Yazık olmus adama bunun lohusaligini falan hiç dusunemiyorum

Çok acımasızca.. Sana nazlanacak kadar samimi birine bu şekilde davranman bana göre çok itici.

Aşerme olayini merak edip biraz arastirmiştim hormonla vs alakasi olmadigini yani kesin kanitlanmis bir durum olmadigini daha cok psikolojik oldugunu okumuştum.
İnsan hamile degilken de bir seyler cani cekiyor sonuçta benim canim cekiyor yani ve aklima dustugunde mutlaka ulaşmaya calisiyorum ama gece vakti yollara vurmuyorum ya da belli bir donem bir meyveye takiyorum kafayi ve devamli onu yiyorum sonra bir daha agzima suresim gelmiyor.

Bunlar zaten normalde de olan şeyler ama hamile degilken gece yarisi canim şunu cekti diyip adami yollara dokemeyecegini bilen kadinlar hamileyken acilleen yemesi lazimmis yemezse bir sey olacakmis gibi tavirlara giriyor ustune kendini de inandiriyor bu duruma. Olay bu

Mutlulukla saglikla kucaginiza alin bebeginizi
Siz de hormonların etkisiyle okuldaki hocaya biraz tahammülsüz davranmışsınız. O kadar bozmanızı gerektirecek bişey yokmuş aslında ortada.

Kesinlikle doğum şekline gore karar verenler var. Ben sezaryenle doğurdum çocuklarımı gorumcem normal doğum. Sürekli bana normal doğum yapanlar daha iyi anne daha merhametli sezaryenle doğum yapanlar çocuklarıyla bağ kuramıyor vs vs sallıyordu hatta benim eşim çocuklarla çok güzel ilgilenir o yüzden çok rahat çocuklarla tek bırakıp kuaför market nereye gideceksem gidebiliyordum kendi eşi bakamıyor her yalnız bıraktığında adam uyumuş çocuklar hep tehlikeli şeyler yapmış buna rağmen bana dedi ki ben asla kimseye bırakamam normal doğurdum çünkü sezaryenle doğuranlar terketmeye meyilli en sonunda patladım valla tv de gördüğümüz çöpe, tuvaletlere atılan apartman boşluğuna atılan canice ortada bırakılan çocukların hepsi normal doğumlu ona bakarsan dedim heralde kimse tenhada kendi kendine sezaryen yapıp çocuğu atıp gitmiyor dedim o günden sonra biraz sustu bari

Amin inşallah dileyen, isteyen herkese nasip olur

Aslında insanlar tahammülsüz değil, bende değilim gerçekten ama artık bazı hamileler o kadar abartıyor ki...İnsan bir yerde patlıyor işte..Yoksa okul ortamında bile birinin hamile olduğu bilindiğinden gerçekten özenli davranıyor insanlar..Bende de durumlar üst üste geldi anlık patlama oldu gibi, ama zaten düşündüğümde onun da tavrı çok yanlıştı, insan kendini kötü hissediyor sanki bir anda tüm turşuyu ağzıma Atacam da ona kalmayacak gibi

Hamileyim hiç hamile nazım olmadı. Ama başkalarının yanında bana çemkiren bir öğretmen arkadaşım olsa ben x2 çemkirirdim orası kesin.

Haklısınız şımarıklıkmı yapmış desem totosumu kalkmış desem bilemedim
Hamile olupta millete şımaranı ilk defa duyuyorum
Değişik bi kafa olmalı
Önünden turşu çekmeler falan
Bende olsam bende garipserim
Hamilelerin aşermesinide anlamıyorum zaten
Tamam can çekerde o derece abartmak anlamsız 1 gün sonra ye 2 gün sonra ye yani
Eskiden kıtlık varmış ona rağmen sağlıklı bebekler dünyaya gelebiliyormuş

Ben de hastalanmasam hep 3 ayı beklemek istemiştim ama mecbur kalmıştım.

Ahahah bu benim kesinlikle..
Benim iki gebeliğim de okbnin tavan yaptığı zamana denk gelmişti. Nerde piremses gibi yatacaksin. İkinci gebeliğimde zaten işyerini eve taşıdım nerdeyse. Toplantıları falan evde yapıyordum. Hiç öyle ah hamileyim diyip yatamadım, hoş yatmasam da erken geleceklermis kuzular. Aktif hareket edenle yatan kesinlikle bir değil. Kendini yormadan hareket etmek gerekiyor. Doktorlar da bunu söylüyor. Homini gırtlak yiyip malak gibi yatmak sakıncalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…