Ne hamilelik miş arkadaş?

kesınlıkle oyle

bırde anlamadıgım kadın hamıleymıs nıye oyle cıkıstın dıyenler konu sahıbıne yapılan tavıra neden sessız kalıyor
sanırım konu sahıbıyle kısısel problemı var
o hamıleyse konu sahıbı de hamıle enteresan yanı...

Hayır yiyemedim çekiştirdi önüne sonra da kimseye yar olmadı turşu..
Allah onun da elinden turşular alsın inşallah Bir arkadaşım hamile olduğumu duyunca “bak Ece sana ne verilirse al tat, o an istemiyor olabilirsin ama sonrasında, almadığın için, hep o yiyeceği düşünürken bulacaksın kendini” demişti… Yarın mutlaka turşu tadın
Düzenleme: cevabınızı çok beğendim. Asla üzülmeyin.

Amin, inşallah.
Sizde etrafınızı bi yoklayın, hamile rahim olabilir. Sizin rahim kıskanmış olabilir. Onunla güzel güzel konuşun, kıskançlık kötü birşey lütfen kendine gel, sen rahimsin aklını başına topla diyin
Umarım istemediğiniz bir gebellik yoktur, geciken regl kadar sinir bozan birşey yok gerçekten.

İlk gebeligimde 3 aylikken kaybetmistim. Her iki ailem en az benim kadar cok uzulmustu. Abimin gozyaslarini unutamam. İkincisinde oyle cok risk faktorum vardi ki perinatolog “Bu bebek dogarsa ozverinden dogar” demisti. 67 kg gebe kaldim. 1 gr bile kilo alman yasak dedi. 36. Haftaya kadar kg almadim. 5 ay kadar yattim. Yemegi dahi yatarak yedirdi esim. Banyo oturarak yaptim. Nihayetinde “bebegi kurtardik, artik dogsa da hazirlikliyiz, karbonhidrat ve makarna ye ve kilo al” dedi. Toplam gebelik kg’m 3,5 kg idi. Buradan konustugumuz dostlarim var, surecimi cok iyi bilirler...

Kaldi ki; bir cok sehirde -bana pek dogru gelmese de- abi, baba gibi ailenin beyleriyle paylasilmayabiliyor. Bu da olabilir yani, neyin israri bazi yorumlar?

Neyse, 2. Gebeligin bir kismi pandemiye denk gelince biz de 18. Haftaya kadar ailelere soylemedik. Cinsiyet belli olunca annelerim ve ablam ile paylastik. O da binir tembihle ve umitlenmemelerini belirterek.

Dogumda da yogun kanama riskinden dolayi stoklar yeterli olmadigi icin 3 unite kani da benim temin etmem istendi.

Sonra birileri cikip re-re, ro-ro diye yorum yapsin. Peki

Gule gule buyutun kizinizi. Omrune bereket, bahti acik olsun.

Hayır yiyemedim çekiştirdi önüne sonra da kimseye yar olmadı turşu..
Göz hakkı denen bir şey var. Diğer insanların da hakkını yemiş hamileyim diye.
Bir de 6haftalık hamilelik daha oluşma asamasinda belli bile değil kalp atışlarını bile duymamistir neyin nazi niyazi bu
Off bu konu bana dert oldu valla

Çok teşekkür ederim Bugün biraz kendime dert edinmekten düşünmedim ama yarın gidip alıcam mutlaka

ahh yaa cok zor bırsey yasamıssınız, ınsan konusurken bu yuzden dusunerek konusmalı
evlatlarımızın saglıgı yerınde omurlerı guzel olsun ınsallah

Çok üzüldüm kaybınıza, sizde güle güle büyütün inşallah

ahh yaa cok zor bırsey yasamıssınız, ınsan konusurken bu yuzden dusunerek konusmalı
kötü insan kötü arkadaş oluverdik bu konuda.en ağır hastalıkları geçirdim eşim ve görümcem dışında bir kişiden yardım istemedim.çocuğumu kimseye bırakmadım hastanelere yanımda götürdüm hep.doğumu yapamadım vakumla aldılar .aylarca acaba beyninde sorun oluştu mu diye düşündüm.ama kendim düşündüm kimseye yansıtmadım.misafir de ağırladım ev işlerimi de yaptım her iki dönemde de.fazla nazlı insanları ben samimi bulmuyorummm üzgünümmm

Hayırlı olsun öncelikle

Bende anlamıyorum ne var bu kadar
Bunun bir de çocuğu olunca “ senin çocuğun yok canım sen anlamazsın “ versiyonu var.
Neyse ki sizin de çocuğunuz olacağı için o versiyona denk gelmeyeceksiniz.

Amiiiiin, insallah.

Allah dileyem herkese en sagliklisindan gebelik nasip etsin, gebelerin saglicakla kucaklarina almak nasip olsun.

Size yazarken yasadiklarim sanki isik yili kadar uzak geldi. Omzumdan optum kendimi.

Evet ben daha bu kısım da elendim, onu yaşasam hiç kaldıramazdım galiba

bir arkadaşım vardı hamile kaldığında kocası çok ilgili olduğu için, üçüncüye hamile kaldığında isteyeceği şeyleri sıralıyordu sohbet ederken.. normal zamanda yalvarsa yapmayacağı şeyler. bazılarında süreç böyle işliyor demek ki bende bu kadar naz niyazı anlamıyorum gerçekten. hadi eşten bekliyorsun eyvallah ama çevreden neden bekliyorsun? şu an uzakta yaşayan en yakın arkadaşım hamile. normalde ne kadar konuşuyorsak o kadar konuşuyoruz. sadece çoğu zaman konular bebek üzerinden dönebiliyor. ona da hak veriyorum, şu an düşündüğü tek şey o. ama niye benimle daha fazla ilgilenmiyorsun dese ben de kavga ederim..
konuya gelince dediklerinize katılıyorum, bu durumda söylenmesi içimin yağlarını bile eritti ama evet çıkışınız ortamdan dolayı biraz sert olmuş. aman canım size de bir şey denirse, hormonlardan der geçersiniz arada böyle çıkışlarımız olabilir..
umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız, bize de nasip olsun inşallah

İki çocuğum var kızıma hamile iken hiç problem yaşamadım gayet dinç ve hareketli idim ama oğluma hamile kaldığımda sanki karnımda bir gülle taşıyor gibiydim ağırdım merdiven çıkmak yürümek kalkmak hep zor geliyordu resmen çaba sarf ediyordum gayet basit hareketler için ben buna Naz demiyordum dedirtmiyordum çünkü ilk defa yaşamadım hamilelik hormonal ağırlıkta çok fazlaydı ağlama krizlerine giriyordum hiç yoktan elimdeki su düşse ağlamaya başlıyordum neden ben diye. Ha bunu eşimde dahil kimseye koz(naZ) olarak kullanmadım, hep birilerinden bişey istemek itici gelmiştir bana kendi arzusuyla yardım etmek isteyenlere ses etmedim ama, demem o ki gerçekten hamilelik kişiden kişiye değil hamilelikten hamileliğe bile değişiyor, kimsenin nazını çekmem demem de ben, hamilelerin yardıma ilgiye ihtiyacı var kim ne derse desin bir nasılsın bile hormonal dengeleri oluşturabiliyor bana kalırsa

Arkadaşınız abartmış zaten. Whatsapp grubundan çıkarma falan nedir ya.
Şunu söyleyebilirim; ben 3 kez hamile kaldım çok şükür 2 çocuğum var. Tüm hamileliklerim birbirinden farklıydı. 42 hafta boyunca hamileydim 2 çocuğumda da ve güzel geçti. Ama bazı günler insan o kadar kötü hissediyor ki. O kadar duygusallaşıyor ki. Bi arkadaşın nasılsın diye aradığında insan mutlu oluyor. Ben kimseye niye aramadın diyebilen biri değilim ama arkadaşınız yakın görmüş söylemiş. Bence arkadaşınızdan uzaklaşmayın.
O öğretmen zaten hamileliğiyle alakalı değil tamamen terbiyesizliğinden önünüzden almış turşuyu. Belki de canı çok çekti bilemiyorum.
Ben sizden ziyade yorumlara çok şaşırdım. Hamile olmak tabi ki kişiyi ilgilendiriyor Ama bu kadar mı tahammülsüz olduk?

Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin öncelikle...

32.haftama giricem kimseye naz niyaz çekmedim cidden

Hatta çoğu kişi bilmiyordu çevremde eşim 6.ayda söyledi çalıştığı yerde bazılarına. Kadin ameliyat olmuş bana trip attı, hem hamile olduğunu soylemedin hem de aramadın diye yanımızda bir abla vardı çok severim. AselKassandra kimseyi aramıyor ki derdi başından aşkın kızın seni mi arayacak dedi

İkili tarama sonucumuz sıkıntılı çıkmıştı biraz da. Kimseye de anlatamıyorsun derdini ama işte herkes bir şey bekliyor.
En güzelini yapmışsınız, haketmis. Ben mecbur muyum senin nazını niyazini çekmeye... Git kocana, annene, babana yap.

Hayırlı olsun öncelikle.. hormonlar bir garip oluyor hamileyken.
Ben de tam aksi oldu iki hamileliğimde de. Ilgi beklemek bir tarafa, kendimden bile bunalıyordum.. dinlenme, uzanma, uyuma.. insanlardan uzaklaşıp kafa dinleme ihtiyacım çok oluyordu ikisinde de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…