Ne iş yaptığını söylemeyen erkek

Normal konuştuğunuz biri evli olsa ne, işinin ne önemi var, konuşun normal normal işte. :)

Peki siz neden bu adamla yazışıyorsunuz ?

Ya siz saf mısınız geçekten anlamıyorum.
Sen sanıyor musun o senin onunla sadece arkadaş olarak konuştuğunu düşündüğü
O nasıl dusunuyorsa dusunebilir ben normal konuşuyorum bana herhangi kötü bir yaklaşımı olmadı benim tek merak ettiğim şey neyi sakladigi ben bunun için konu actim aksi takdirde konusu açılacak bir konu bile degil sadece o kadar esrarengiz takılıyor ki merak duyguma yenik düşüyorum

Onu yalan mı söylüyor doğru mu diye tepkisini ölçmek için sordum tabiki de silmeyecegim. Ya anlamıyorsunuz zaten soruyorum fakat kendisi söylemiyor buraya konu acma sebebim de bu
E bu ıssız adam tiplemesi ile niye vakit kaybediyorsun salla tekmeyi dışarda adam mı yok. Yakınlarda bakın

Söylediği her şey yalan olabilir, kafasında kurguladığı bir hayatı yaşıyormuş gibi size anlatıyor olabilir ya da henüz ergenlikten çok uzaklaşmamış olmanın etkisiyle aklınca gizem yapıp sizi etkilemeye çalışıyor da olabilir. Ben olsam kesinlikle uzak dururdum.

Normal olarak baksan bunu merak etmezsin zaten ya da kaybedecek bir şeyin olmaz, çocuğu çok takmazsın direkt kendisine sorarsın.
Kendini mi kandırıyorsun napıyorsun anlayamadım.
Her ne kadar duyguların normal arkadaşlık ilişkisine benzemese de "normal" olarak konuşuyor olabilirsin ama erkeklerde salak değil yani, kim hangi arkadaşıyla sürekli konuşur? Çok az kesimdir.
Ki hadi diyelim sen hoşlanmıyorsun gerçekten arkadaş gözüyle bakıyorsun, onun sana öyle bakmadığı ne belli.
Yani bazı şeyleri bu kadar zorlsştırmayın ya gerçekten yorulmuyor musunuz böyle

Sadece arkadaş olarak görüşüyorsanız neden evli olması durumunda konuşmayı kesiyorsunuz?
Ben eşinin haberi olmadan kimseyle normal arkadaş olarak gorusmem hanimefendi. Öğrenmek istediğim bu ve zaten ne iş yaptığını bana artık yasa disi gibi gelmeye başladı anlattığı seylere dayanarak..

Bacım cidden İngilterede olduğuna inanıyor musun.? Adam şanlıurfa Viranşehirde soba dibinde uzanmış ayaklarını uzatarak yazıyor olabilir mesela. Seni buna inandıran motivasyonu kimden aldın

Ya siz beni anlamıyorsunuz ya maalesef ki ben anlatamıyorum,şöyle bir durum var kendisine soruyorum zaten fakat iş işte diyor ben böyle belirsiz şeylerden aşırı nefret eden insanım o kadar esrarengiz takılıyor ki merak duyguma yenik düşüyorum sadece hissettiğim tek duygu merak

Evet,fakat artık bana yasa disi işler yapıyormuş gibi gelmeye başladı soylemedikce anlattığı seylere dayanarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…