Evet işte tam da konu acmamin nedeni bu,normal de asla sorusu sorulacak konu bile degil ama o kadar esrarengiz birisi ki o kadar merak ediyorum ki ne yaptığını artık kendimi burada konu açarken buldum fikir almak için. Evet ben Turkiyedeyim,gerçekte işte pek bir fikrim yok beni delirten şey de o sadece bir kaç fotoğrafını gördüm,medeni halinin bekar olduğunu söylüyor fakat şöyle bir ayrıntı var ablasini yurtdisina getirdiğini (depremden kurtarmis ve kafalari dağılsın diye getirmis söyledigine gore ablasi evli ve cocuklari var) gecen bana yeğenim diye ablasindan olduğunu söylediği bir çocuğu atti. 21 yasinda kendisi,fakat bana artık yasa disi iş yapıyor gibi geliyor bir takım anlattığı seylere dayanarak ama bu işler 5-6 gün hiç gelmemeksizin sürer mi bilemiyorum. Evli olduğunu da düşünüyorum kafam çok karışık acaba diyorum ingiltereye gidiyorum deyipte eşinin yanına mı gidecek. Geçen konusurken akşam 7den diğer sabaha kadar yoktu ve ben hiç ne yazdım ne sordum kendisi sadece sabaha kadar ofisteydim diye yorum yaptı