Ne evlenmesi , iiş ciddiye binecek diye korkuyorum.Yine de bir uyarı.Geldiğinde e devletten medeni durumunu göstermesini isteyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne evlenmesi , iiş ciddiye binecek diye korkuyorum.Yine de bir uyarı.Geldiğinde e devletten medeni durumunu göstermesini isteyin.
Yaşınız 30 olduğu için bir kaç yaş büyük erkekle yaş farkı olmaz artık.Hanımlar, ilişkiler konusunda tecrübelisiniz diye bir şey sormak istiyorum. Pek tecrübeli değilim açıkcası. Deprem dolayısıyla içim kan ağlıyor ama bir yandan da özel yaşamım devam ediyor. Bu arada yanlış bölüme açtıysam bilmediğimdendir.
Şu anda yazıştığım biri var. Bir iki resmimi gördü ve ısrarla arkadaş olmak istiyor. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Eğitimli ve neyin ne olduğunu bilen biriyim. Kendimle de barışığım. Güzel bir kadın değilim, fiziğim falan neyse de yüzüm güzel değil. Otuz yaşını geçtim yalan söyleyemem. Değilsem değilim güzel. Ne yapalımArtık üzülecek değilim. Fakat kendine ait bir tarzı, ağırlığı olan bir kadınım ve güler yüzlüyüm. Fakat bu benden birkaç yaş büyük erkeğin bana neden bu kadar ısrarla takıldığını anlamıyorum.
yakın arkadaş olmak istiyorum diyor. Git kendine güzel bir kız bul demek geliyor içimden. Ki istese bulur, iyi bir işi vs var.
öyle çok aile insanı da değilim. Öyle yemek yapayım, çocuk doğrayım, eşim kocam modunda hiç yaşamadım. Bunu da dedim, kapalı olmasam da namazında niyazında biriyim. Bunu da söyledim. Öyle tek gecelik ilişki yaşayacağı biri de değilim, anlamıştır artık.
Neyse ne, neye yorumlasam ben bunu? Israrla yaşadığım şehre gelmek istiyor. Gel demem, gelme de demedim.
Öyle bir düşüncem kesinlikle yok. Daha önceki tecrübelerime dayanarak iyi insanlar çıkmaz benim karşıma.kime göre güzel değilsiniz? Demek ki sizden hoşlanmış ve flört etmeye çalışıyor sevmek sevilmek ilgi görmek bunları sadece çok güzel kadınlar mı hak ediyor sizin için
işte diğer ilişkilerin faturasını karşınızdakine kestiğiniz sürece böyle olacak. elbette kötü niyeti olabilir kötü olabilir bilemeyiz ama bunu bilmeden de kestirip atmak doğru mu? siz hoşlanıyor musunuz pekiÖyle bir düşüncem kesinlikle yok. Daha önceki tecrübelerime dayanarak iyi insanlar çıkmaz benim karşıma.
Öyle bir düşüncem kesinlikle yok. Daha önceki tecrübelerime dayanarak iyi insanlar çıkmaz benim karşıma.
toplumda güzellik önemli değil diyemem güzel bir insan görünce herkesin sağı solu ayrı oynuyor ama bu şekilciliğe giriyor bence,güzellik bir özellik ama sırf bu yüzden bir insan sevilirmi sanmam yada şöyle söylim iyi bir telefon,iyi bir araba,iyi bir makam,mevki,iyi bir fizik yada surat için insan sevilmez sadece bu özelliklerinden dolayı hayran kalınır,kullanılır.gercek birşey ariyorsanız bunların otesinde bir his uyandırır,sonuç itibariyle mükemmel olanı,güzel olanı,kusursuz olanı, herkes sever önemli olan bir insanı kusurlarıylada sevebilmek bence gerçek olanda bu.tabi size söylemiyorum bunları genelleme yapıyorum.bence tanışın,konuşun kendinize karşı önyargılısınız,her ne kadar özgüvenim var desenizde kendinizi pek beğenmiyor gibisiniz bence abartıyorsunuz.bir kadına erkek gözüyle,bir erkegede kadın gozüyle bakmak lazım bunu anlamak için...Hanımlar, ilişkiler konusunda tecrübelisiniz diye bir şey sormak istiyorum. Pek tecrübeli değilim açıkcası. Deprem dolayısıyla içim kan ağlıyor ama bir yandan da özel yaşamım devam ediyor. Bu arada yanlış bölüme açtıysam bilmediğimdendir.
Şu anda yazıştığım biri var. Bir iki resmimi gördü ve ısrarla arkadaş olmak istiyor. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Eğitimli ve neyin ne olduğunu bilen biriyim. Kendimle de barışığım. Güzel bir kadın değilim, fiziğim falan neyse de yüzüm güzel değil. Otuz yaşını geçtim yalan söyleyemem. Değilsem değilim güzel. Ne yapalımArtık üzülecek değilim. Fakat kendine ait bir tarzı, ağırlığı olan bir kadınım ve güler yüzlüyüm. Fakat bu benden birkaç yaş büyük erkeğin bana neden bu kadar ısrarla takıldığını anlamıyorum.
yakın arkadaş olmak istiyorum diyor. Git kendine güzel bir kız bul demek geliyor içimden. Ki istese bulur, iyi bir işi vs var.
öyle çok aile insanı da değilim. Öyle yemek yapayım, çocuk doğrayım, eşim kocam modunda hiç yaşamadım. Bunu da dedim, kapalı olmasam da namazında niyazında biriyim. Bunu da söyledim. Öyle tek gecelik ilişki yaşayacağı biri de değilim, anlamıştır artık.
Neyse ne, neye yorumlasam ben bunu? Israrla yaşadığım şehre gelmek istiyor. Gel demem, gelme de demedim.
Spiritüel mevzulara inanır mısın bilmiyorumÖyle bir düşüncem kesinlikle yok. Daha önceki tecrübelerime dayanarak iyi insanlar çıkmaz benim karşıma.
Sorun da bu, ben hiçbir beklenti içinde değilim. Sevgili olalım, kendi hakkında yalan söylemiş çok da umurumda değil.Ben anlamadım sizi. Kesin düşünceniz bu şekildeyse adama net bir şekilde görüşmek istemediğinizi söyleyin. Israr ederse engelleyin.
Çok iyi yorum, teşekkürler. Kendime güvenim var ama kendimi erkeklere beğendirme çabasını yıllar önce bıraktım. Bir aile kurmak istemiyorum. Bir beklenti için de değilim. Bu, metaforik anlatmam gerekirse, bir garsonun sipariş etmediğin bir yemeği kendiliğinden masaya koyması gibi bir şey.toplumda güzellik önemli değil diyemem güzel bir insan görünce herkesin sağı solu ayrı oynuyor ama bu şekilciliğe giriyor bence,güzellik bir özellik ama sırf bu yüzden bir insan sevilirmi sanmam yada şöyle söylim iyi bir telefon,iyi bir araba,iyi bir makam,mevki,iyi bir fizik yada surat için insan sevilmez sadece bu özelliklerinden dolayı hayran kalınır,kullanılır.gercek birşey ariyorsanız bunların otesinde bir his uyandırır,sonuç itibariyle mükemmel olanı,güzel olanı,kusursuz olanı, herkes sever önemli olan bir insanı kusurlarıylada sevebilmek bence gerçek olanda bu.tabi size söylemiyorum bunları genelleme yapıyorum.bence tanışın,konuşun kendinize karşı önyargılısınız,her ne kadar özgüvenim var desenizde kendinizi pek beğenmiyor gibisiniz bence abartıyorsunuz.bir kadına erkek gözüyle,bir erkegede kadın gozüyle bakmak lazım bunu anlamak için...
Sorun da bu, ben hiçbir beklenti içinde değilim. Sevgili olalım, kendi hakkında yalan söylemiş çok da umurumda değil.
Beni zorla bir şeyin ( adı yok) içine çektiğini hissediyorum. Anladığıma göre yalnız bir insan, çok kimi kimsesi yok. Ailesi boşanmış kardeşi yok dedi. Var yok çok ilgilenmiyorum. Gelmiş gelmemiş o da umurumda değil. Ama ona karşı bir şeyler hissetmeye başlarsam işler değişir. İnan çok dürüstçe yazdım bu cevabı.
ben de bundan korkuyorum. Yıllardır online çalıştım, freelance. Pek çevrem yok bu şehirde.Güzelsinizdir değilsinizdir bilemem. Göreceli bir kavram sonuçta ama bazı erkeklerin özellikle hedefi “güzel olmayan” kadınlar. Kimse ilgi göstermezken ben gösterirsem maddi, manevi, duygusal, fiziksel her şekilde faydalanırım diye bakıyorlar.
Görüntünüzü vs geçin. Kaç yaşında, belli bir standartta olan bir kadın olarak erkek mi kalmadı da internetten görmediğim biriyle konuşuyorum diye kendinize sorun. Mesela sizin motivasyonunuz nedir?
Ailemle yaşıyorum, kiralara zam gelince yanlarına taşındım geçen yaz. Çok iyi oldu açıkçası. Annem halen elma soyup veriyor bana. Kendi evimde yarı açyaşıyordum. Dünya varmış bir daha da ayrı eve çıkmam buraya yazıyorum.Güzellik göreceli bir kavram. Sizin kendinizde beğenmediğiniz şeyleri başkası çok güzel bulabilir. Herkesin kafasındaki güzellik algısı farklıdır.
Adam sizi beğenmiş belli ki. Bir görüşün öyle karar verin samimi olup olmadığına. Ama dikkatli olun maalesef kötü niyetli insanlar da var. Dışarıda buluşun eve falan davet etmeyin.
Tecrübeli biri olarak fikrini paylaştığın için teşekkürler. Kimseyi kırmak istemiyorum hayatımda.Bütün güzel kadınların sevgilisi var yada evli hmm öyle mi sanıyorsun.
Erkekler güzelliğe bakar yalan dolan işler.
Başta güzellik dikkat çekici geliyor ama uzun vadeli işiikilerde öyle değil.
Güzellik takıntısı olan erkekler de var ama öyle sanıldığı gibi çok değil.
Kadın da tercih edildim diye dünya güzeli sanıyor mesela kendini sonra işte erkekler güzelliğe bakar bıdı bıdı yapar hiç alakası yok.
Bunu dış görünüş olarak her zaman genç kızlığından beri dikkat çeken bir kadın olarak yazıyorum özel hayatım berbat geçti ve her zaman güzellik olarak benden daha düşük kadınlara tercih edildim.
Buna çok şaşırırdım eskiden ama yaş geçtikçe anlıyor insan demek ki o kadınları daha uyumlu gördüler kendilerine diye düşünüyorum zaten bence de öyleydi.
Eğer uzun uzun sohbetleriniz olduysa kişiliğinize vurulmuş olamaz mı? Kaldı ki benim şahsi fikrim hiç bir kadın çirkin değildir. Zaten güzellik göreceli bir kavram mesela ben Angelina Jolie kadının vucud bulmuş hali derken eşim beğenmez. O yüzden sizin güzelliğiniz de karşınızdakinin gördüğü kadardır. Tescilli dünya güzeli olsanız beğenmeyen çıkabilir sonuçta.Hanımlar, ilişkiler konusunda tecrübelisiniz diye bir şey sormak istiyorum. Pek tecrübeli değilim açıkcası. Deprem dolayısıyla içim kan ağlıyor ama bir yandan da özel yaşamım devam ediyor. Bu arada yanlış bölüme açtıysam bilmediğimdendir.
Şu anda yazıştığım biri var. Bir iki resmimi gördü ve ısrarla arkadaş olmak istiyor. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Eğitimli ve neyin ne olduğunu bilen biriyim. Kendimle de barışığım. Güzel bir kadın değilim, fiziğim falan neyse de yüzüm güzel değil. Otuz yaşını geçtim yalan söyleyemem. Değilsem değilim güzel. Ne yapalımArtık üzülecek değilim.
Fakat kendine ait bir tarzı, ağırlığı olan bir kadınım ve güler yüzlüyüm. Tek başıma yaşıyordum geçen yıl ev kiram altı bin lira olunca ailemin yanına geçtim. Şimdi anlamadığım bu benden birkaç yaş büyük erkeğin bana neden bu kadar ısrarla takıldığı? kıskançlık bile yapıyor. Ne oluyoruz diyorum?
O zaman sohbetinize gelmiştir. Ama erkek zekası ne kadar basit de çalışsa cebinde parası olmayan kadından bile maddi çıkarım yapacak şekilde düşünebiliyor. Kullanmak isteyen için söylüyorum bunu.ben de bundan korkuyorum. Yıllardır online çalıştım, freelance. Pek çevrem yok bu şehirde.
Motivasyon: Kendimi tanımlamam gerekirse entelektüel bir kadın olarak tanımlarım. Öyle saf, hanım hanım bir karakterim yok. Savaşcı biriyim. benden nasıl yararlanır diye düşündüm sizin dediğiniz gibi. Maddi ( Zar zor geçiniyorum, ay sonunu getiremiyorum.) Manevi Pek duygusal sayılmam. Fiziksel (müslümanım ben, zinaya yaklaşmam Allah korusun.) Çıkmaz sokak, bunların çoğunu anladı zaten bence. Bu arada bir dil öğrenme sitesinde tanıştık. Mısırlı, byük bir moda şirketi için Araplarla çalışıyor.
Erkekler işte. Duygusal olarak benden zayıfsa muhtemelen beklentileri karşılanmayınca canı yanacak. ne yapayım yanı, en kibar şekliyle ben buyum dedim.O zaman sohbetinize gelmiştir. Ama erkek zekası ne kadar basit de çalışsa cebinde parası olmayan kadından bile maddi çıkarım yapacak şekilde düşünebiliyor. Kullanmak isteyen için söylüyorum bunu.
Çok şanslısınız. Allah ailenize uzun ömürler versin.Ailemle yaşıyorum, kiralara zam gelince yanlarına taşındım geçen yaz. Çok iyi oldu açıkçası. Annem halen elma soyup veriyor bana. Kendi evimde yarı açyaşıyordum. Dünya varmış bir daha da ayrı eve çıkmam buraya yazıyorum.