Hanımlar, ilişkiler konusunda tecrübelisiniz diye bir şey sormak istiyorum. Pek tecrübeli değilim açıkcası. Deprem dolayısıyla içim kan ağlıyor ama bir yandan da özel yaşamım devam ediyor. Bu arada yanlış bölüme açtıysam bilmediğimdendir.
Şu anda yazıştığım biri var. Bir iki resmimi gördü ve ısrarla arkadaş olmak istiyor. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Eğitimli ve neyin ne olduğunu bilen biriyim. Kendimle de barışığım. Güzel bir kadın değilim, fiziğim falan neyse de yüzüm güzel değil. Otuz yaşını geçtim yalan söyleyemem. Değilsem değilim güzel. Ne yapalım

Artık üzülecek değilim.
Fakat kendine ait bir tarzı, ağırlığı olan bir kadınım ve güler yüzlüyüm. Tek başıma yaşıyordum geçen yıl ev kiram altı bin lira olunca ailemin yanına geçtim. Şimdi anlamadığım bu benden birkaç yaş büyük erkeğin bana neden bu kadar ısrarla takıldığı? kıskançlık bile yapıyor. Ne oluyoruz diyorum?
yakın arkadaş olmak istiyorum diyor. Git kendine güzel bir kız bul demek geliyor içimden. Ki istese bulur, iyi bir işi vs var.
öyle çok aile insanı da değilim. Öyle yemek yapayım, çocuk doğrayım, eşim kocam modunda hiç yaşamadım. Bunu da dedim, kapalı olmasam da namazında niyazında biriyim. Bunu da söyledim. Öyle tek gecelik ilişki yaşayacağı biri de değilim, anlamıştır artık.
Neyse ne, neye yorumlasam ben bunu? Israrla yaşadığım şehre gelmek istiyor. Gel demem, gelme de demedim.