İki yıldır biriyle beraberim. Birlikteliğimiz fazlasıyla iyi gidiyor. Fakat artık yaşımızı başımızı da aldık. 30'a doğru yol almaya başladık. Her kadının hissettiği şeyleri ben de yaşıyorum, yaşamıyorum değil. Bazen hormonlarım azıyor ve anne olmak istiyorum. Geçenlerde sevgilim askere gidersem beni bekler misin diye sordu ben de bir amacı olmalı seni beklememin dedim. O da haa evlilik mi dedi? Ben hiç kimseyle düşünmedim düşünmüyorum evlenmeyi dedi. Benim kafa karıştı tabii. Korkuları ne olabilir ki bu adamın diye düşünmeye başladım. Sonra bir gün mesajlaşırken senin isteklerin farklı benimkiler farklı demeye başladı ama seninle güzel zaman geçiriyorum seni seviyorum dedi ben de neden evliliği istediğimden belki istediğimden bile değil ülkemde başka seçeneğim olmadığımdan yıkılmaz adetlere olan bağlılıklardan falan bahsettim ama bunlar sorun değil ben de seni seviyorum ve nereye gider diye düşünmeden yaşamamız lazım diye noktaladım konuşmayı. Neyse üzerinden 6-7 ay geçti biz devam ediyoruz hala ilişkimize fakat bu sefer o evliliği anımsatacak şeyler söylüyor. Bense senin bu işlerde bezin yok demeye getiriyorum. Şimdi sizce bu adam ne düşünüyor? Neden bu konuları açıyor, fikirleri mi değişiyor yoksa hala benim düşüncelerimin değişip değişmediğine mi bakmak istiyor?