- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
merhaba kızlar bugün başıma birşey geldi o kadar sinir oldum ki anlatamam hemen anlatmaya başlayayım. Aralıkta nişanlandım nişan döneminde iş yerimiz kapanıyordu ve bazı çalışanlar aynı şehirde diğer şubeye geçecektik . Kapanma süreci çok sancılı geçti sabah 10 akşam 10 çalıştık filan . Nişanlım yurt dışından yeni dönmüştü çok kısa sürede nişan yaptık ki hem iş yerim kapanıyordu çok yoğun çalıştım hem çok yorgundum vs . Nişanımda menüde ara sıcak ve meyve filan vardı kızlar yani sadece içecek ve kuru yemiş değildi. Kişi başı servis açıldı anlayacağınız . Her şeyin bu kadar hızlı olması ve kişi başı servis yüzünden herkesi davet edemedik . Bende iş yerime davetiye bırakmadım açıkcası. Çünkü kendi akrabalarımdan bile çağırmadıklarımız vardı en yakınlar nişandaydı.Neyse bugün mağazada birlikte çalıştığım arkadaşım X le konuşuyorduk .Bana dediki ben birkaç kişiye demişim ki ben düğünüme mağazadan kimseyi davet etmeyeceğim
Ben o an çok şaşırdım ve böyle bir şey söylemediğimi kimden duyduğunu sordum 3-5 kişiden duydum filan dedi bana
kimden dedim söylemedi konu kapandı. Aradan zaman geçti bölüm arkadaşım Y vardiyaya geldi ona anlattım ( ona anlatmamın sebebi o çok dedikodu yapar acaba o mu böyle birşey söyledi onu anlamaktı) . O da biz 3 arkadaş konuşuyorduk tuce nişana kimseyi davet etmedi dedik herhalde X sen kimseyi davet etmeyince düğünede çağırmazsın diye düşünüp sana öyle söylemiştir dedi. Kız resmen kendi düşüncelerini başkalarından duymuş gibi bana söylemiş öyle gıcık oldum ki size anlatamam. Ayrıca düğünden sonra başka bir şehirde yaşayacağımız için ben istifa edicem . Düğün tarihimi şuan mağazada kimse bilmiyor . Bir tek arkadaşım x in haberi var tarihten . Ben bu olaydan sonra öyle pişman oldum ki ondan fikir almak adına durumdan bahsetmiştim . Ama kendi kendine dedikodu uydurma çabasına düştü resmen kızlar sizce bu kız neden böyle abuk subuk birşey yaptı.