Ne kadar safmışım offf

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.073
798
33
merhaba kızlar bugün başıma birşey geldi o kadar sinir oldum ki anlatamam hemen anlatmaya başlayayım. Aralıkta nişanlandım nişan döneminde iş yerimiz kapanıyordu ve bazı çalışanlar aynı şehirde diğer şubeye geçecektik . Kapanma süreci çok sancılı geçti sabah 10 akşam 10 çalıştık filan . Nişanlım yurt dışından yeni dönmüştü çok kısa sürede nişan yaptık ki hem iş yerim kapanıyordu çok yoğun çalıştım hem çok yorgundum vs . Nişanımda menüde ara sıcak ve meyve filan vardı kızlar yani sadece içecek ve kuru yemiş değildi. Kişi başı servis açıldı anlayacağınız . Her şeyin bu kadar hızlı olması ve kişi başı servis yüzünden herkesi davet edemedik . Bende iş yerime davetiye bırakmadım açıkcası. Çünkü kendi akrabalarımdan bile çağırmadıklarımız vardı en yakınlar nişandaydı.Neyse bugün mağazada birlikte çalıştığım arkadaşım X le konuşuyorduk .Bana dediki ben birkaç kişiye demişim ki ben düğünüme mağazadan kimseyi davet etmeyeceğim
:skandal: Ben o an çok şaşırdım ve böyle bir şey söylemediğimi kimden duyduğunu sordum 3-5 kişiden duydum filan dedi bana :ukala: kimden dedim söylemedi konu kapandı. Aradan zaman geçti bölüm arkadaşım Y vardiyaya geldi ona anlattım ( ona anlatmamın sebebi o çok dedikodu yapar acaba o mu böyle birşey söyledi onu anlamaktı) . O da biz 3 arkadaş konuşuyorduk tuce nişana kimseyi davet etmedi dedik herhalde X sen kimseyi davet etmeyince düğünede çağırmazsın diye düşünüp sana öyle söylemiştir dedi. Kız resmen kendi düşüncelerini başkalarından duymuş gibi bana söylemiş öyle gıcık oldum ki size anlatamam. Ayrıca düğünden sonra başka bir şehirde yaşayacağımız için ben istifa edicem . Düğün tarihimi şuan mağazada kimse bilmiyor . Bir tek arkadaşım x in haberi var tarihten . Ben bu olaydan sonra öyle pişman oldum ki ondan fikir almak adına durumdan bahsetmiştim . Ama kendi kendine dedikodu uydurma çabasına düştü resmen kızlar sizce bu kız neden böyle abuk subuk birşey yaptı.:KK14:

Seni denemeye mi calismis davet ettirmek icin mi yapmış anlamadim. Sacmalamis kisaca.

Kendine bu kadar dert etmeye değecek bir konu değil bence.Salla gitsin..
böyle kendi kendine dedikodu üreten tutar benim herkesten gizlediğim birşeyi millete anlatır üff yani öyle düşündüm

Kötü niyetli fesatın biri olduğu için olabilir. Uyuz oluyorum çağırmazsa çağırmaz sanki tam altın aldı hazırda bekliyorda çağırmayıp ayıp ettin.
Sanane
Sa na ne
Benim düğünüm
S a n a n e?

Aman canım ne takılıyorsun bu tür mevzulara zaten istifa edecekmişsin boşver görüşmeyi kes bu kadınla. Ya bide madem dedikoducu nasıl özelini paylaştın anlamadım iyi cesaret birde başka dediğin şeyler varsa dikkat et yarın birgun boyut değiştirip karşına çıkabilir. Not çekemiyor yada kıskanıyor olabilir sizi

Aman boşver çağırma da zaten başka şehire gideceksin iletişim kopacak çağırsan da gelceklerini sanmıyorum.

Aman canım ne takılıyorsun bu tür mevzulara zaten istifa edecekmişsin boşver görüşmeyi kes bu kadınla. Ya bide madem dedikoducu nasıl özelini paylaştın anlamadım iyi cesaret birde başka dediğin şeyler varsa dikkat et yarın birgun boyut değiştirip karşına çıkabilir. Not çekemiyor yada kıskanıyor olabilir sizi
yaaaa sana yemin ederim bu olayla birlikte öyle birşey yapabileceğini fark ettim . Eğer bilsem söyler miydim ya . mağazaya düğün davetiyesi asma olayını düşünüyordum bu aralar açıkcası . Çünkü yine nişan gibi ara sıcaklı olacak ve salonla 500 kişi 12.000 tl ye anlaştık . 500 kişi ancakk akrabalara yeter diye düşünüyorum hatta yetmeyecek diye içimde bir korku var eğer bu kontejanın üzerine çıkarsak fatura kabaracak .

Aman boşver çağırma da zaten başka şehire gideceksin iletişim kopacak çağırsan da gelceklerini sanmıyorum.
Annemde bir daha görüşmezsin zaten çağırma diyor . Sadece bayanları kınaya davet ederim düğün için kişi sayısı kısıtlı diye düşündüm

Annemde bir daha görüşmezsin zaten çağırma diyor . Sadece bayanları kınaya davet ederim düğün için kişi sayısı kısıtlı diye düşündüm
Kınaya davet etmek mantıklı.
Sende bilerek X hariç hepsini çağır

bu mantıkta davet edilen, nişan ve düğün törenlerini hiç anlamadım, anlamayacağımda..

nasıl ayrım yapıyosunuz, şu gelsin, bu gelmesin, aaa onlarda gelirse şu kadar tutar..
desinler modunda törenler yapmayın, yapacaksanızda, sizi seven insanları 1. sınıf 2. sınıf olarak ayırt etmeyin.. tümünü çağırın..

arkadaşınıza gelince belliki, sizi seviyor ve değer veriyor, nişanınızda bulunmak istemiş olabilir..
direk söylese iyiymiş ama, başkasından duydum diyerek, açmış konuyu size.
açıkça söyleseydiniz keşke, sizleri davet etseydim kişi başı servis açılacaktı, boşa masraf diye düşündüm ..

yaaaa sana yemin ederim bu olayla birlikte öyle birşey yapabileceğini fark ettim . Eğer bilsem söyler miydim ya . mağazaya düğün davetiyesi asma olayını düşünüyordum bu aralar açıkcası . Çünkü yine nişan gibi ara sıcaklı olacak ve salonla 500 kişi 12.000 tl ye anlaştık . 500 kişi ancakk akrabalara yeter diye düşünüyorum hatta yetmeyecek diye içimde bir korku var eğer bu kontejanın üzerine çıkarsak fatura kabaracak .
Canım tamm da kimseyi çağırmak zorunda değilsin ki niye strese giriyorsun anlamıyorum düğünden önce zaten istifanın vereceksin dimi kasma boşver kim gönül koyarsa koysun he vardır çok çok samimi 1 2 arkadaşın varsa çağır bu işler böyle yani önce akrabalarinizi düşünmeniz lazım. Bu arada hayırlı uğurlu olsun bir yastıkta kocayin :)

bu mantıkta davet edilen, nişan ve düğün törenlerini hiç anlamadım, anlamayacağımda..

nasıl ayrım yapıyosunuz, şu gelsin, bu gelmesin, aaa onlarda gelirse şu kadar tutar..
desinler modunda törenler yapmayın, yapacaksanızda, sizi seven insanları 1. sınıf 2. sınıf olarak ayırt etmeyin.. tümünü çağırın..

arkadaşınıza gelince belliki, sizi seviyor ve değer veriyor, nişanınızda bulunmak istemiş olabilir..
direk söylese iyiymiş ama, başkasından duydum diyerek, açmış konuyu size.
açıkça söyleseydiniz keşke, sizleri davet etseydim kişi başı servis açılacaktı, boşa masraf diye düşündüm ..
canım nişana zaten herkes davet edilmez ki . nişan bir tık daha küçük düğünse bir tık daha büyük yapılıyor.

Canım tamm da kimseyi çağırmak zorunda değilsin ki niye strese giriyorsun anlamıyorum düğünden önce zaten istifanın vereceksin dimi kasma boşver kim gönül koyarsa koysun he vardır çok çok samimi 1 2 arkadaşın varsa çağır bu işler böyle yani önce akrabalarinizi düşünmeniz lazım. Bu arada hayırlı uğurlu olsun bir yastıkta kocayin :)
Amin canım çok teşekkür ediyorum :dondurma:

canım nişana zaten herkes davet edilmez ki . nişan bir tık daha küçük düğünse bir tık daha büyük yapılıyor.

söze herkes davet edilmez diye bilirim, nişan ise davetiyeli, herkesin çağırıldığı bir törendir.
evde yaparsınız nişanı anlarım, herkes diye bahsetttiğiniz insanlar mesai arkadaşınız ama belliki gönül koymuşlar..
bu bir nevi sitem gibi yani, yerinizde olsam sevinirdim bu duruma, beni seviyor arkadaşım demekki, nişanıma gelmek istemiş, sevmese sözünü bile etmezdi diye düşünüyorum.

söze herkes davet edilmez diye bilirim, nişan ise davetiyeli, herkesin çağırıldığı bir törendir.
evde yaparsınız nişanı anlarım, herkes diye bahsetttiğiniz insanlar mesai arkadaşınız ama belliki gönül koymuşlar..
bu bir nevi sitem gibi yani, yerinizde olsam sevinirdim bu duruma, beni seviyor arkadaşım demekki, nişanıma gelmek istemiş, sevmese sözünü bile etmezdi diye düşünüyorum.
öyle tabi ama imkanlaar o kadar oldu salon 350 kişiydi tamamı akrabayla doldu 5 tane arkadaşım geldi onlarda okuldan en yakınlarım

hiç sorma yaa sinir oldum. bugün yine çok sevdiğim bi ablayla konuşuyordum ona bahsettim. oda geçen gün bende duydum 2 kişi bunu konuşuyordu dedi ama tabi kim olduklarını söylemedi:oha:

Bence isabet olmuş bunları çağırmaman. Gelseydi tek işi nişanın hakkında eleştiri ve dedikodu olurdu zaten. Salla gitsin.

Back
X