- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
O söylemiyorsa sen söyle
Öğrensin
Erkek milleti aman takma 4 yillik evliyim benim ki daha canim diye hitap etmiyor
Tabi sevmiyor anlamina gelmuyir guzel soz soylememesi alistim sende alis
Onceleri soyler miydi
Kaç yılda tanımadın mı eşini? Böyle şeyleri yanındayken söylemiyorsa uzaktayken hiç söylemez.
Nasıl olsa 'eşisiniz'.
Lüzum görmüyordur flört eder gibi cümleler kurmaya, ona öyle geliyordur yani.
Valla mesafe önemli bence ya bir yıl ayrılık az zaman değil.Gerci biraz da orada yalnız oldugunuz için fazladan ilgi bekliyorsunuz sanırım.Fakat giderken az çok bunları göze almış olmanız gerekir.Siz eşinize romantik şeyler söyleyin belki o da sizden bekliyordur.malum birakip giden sizsiniz.
Hepsi degilse de bir cogu boyle :)
Elbette takarsınız, her kadın her şartta ilgi bekler.Öyle midir ? Ama monotonluk olmuyor mu bu ? Üzücü yani ne bileyim kafama takıyorum ben ..
Malum gurbet ellerde eşten ayrıyım,dolayısıyla da gönülen de mi ırak oldum ?? Rutin olarak sabahları günaydın,gün içerisinde naptın ,nettin,akşamda işle alakalı konular konuşuluyor eşimle aramızda ..Naptın müşterinin işi tamam mı ? Fiyat buldun mu ? İthlatçıyla konuştun mu ? Daha da yeni barıştık yaptığı yanlıştan dolayı ama ne bir romantik söz,ne bir iltifat ..
Asker arkadaşınla mı konuşuyon mübarekTeeeee 9000 km ötede yalnız bi insanım ..Ama bir odunla mı beraberim bilemedim Hani seksi bi söz,hani özlem dolu bi cümle ..Ben diyorum çok zorlanıyorum işte bu kadar yıl birlikte olunca birden ayrılmak zor geldi evet aşkım kolay değil diyo
Bu mudur ? Hani ne bileyim desem ki sen bana özlediğini söylemiyorsun,istediğini,aklına geldiği
Tipik erkek modeli işte .Hepsi bi süreden sonra aynı .Açık ve net.
Elbette takarsınız, her kadın her şartta ilgi bekler.
Fakat artık evli olduğunuz için o aşamaları geçmiş olduğunuzu düşünüyor olabilir eşiniz.
İlgi beklediğinizden bahsedin bence açıkça.
Bazen dürtmek gerekiyor, sorumlulukları olduğunu unutmamalı... (;
Ben de net ..Ama hiç eğlenceli değil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?