- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Her dakika mesajlaşırdık .5 gündür günde bikaç kez mesajlaşıyoruz .Ne olduğunu soruyorum bir şey olmadığını söylüyor
Neyse işte böyle
Ha ha atletini giydin mi ne ya
Anladım canım belki kafası başka bir şeye takıktır ya hemen kötüye yorma :)
Öyle değil işte benimki de pantolonunun yerini sormak için taa mekkeyi arıyordu.o da arayinca günlük şeyler konuşuyordu ama ben bir şekilde konuyu ceviriyordum.ona kalsa ooo ağır abi takiliyordu hani yikilmadim ayaktayim.hava alaninda da buz gibiydi ben agliyorum adam bakiniyor.sonra tanidiklardan duydum ki arkamdan gözleri dolmuş çok fena olmuş.erkekler pek belli etmiyor içine atıyor.sen arada duygusala bağla onu.
Erkeğin kalbine giden yol mideden geçiyor demek istiyor sanırım, siz de yemek fotoğrafları atın..
Ne kadar süre uzak kalacaksınız bu arada?
gözden ırak gönülden ırak...
Hiç kendinize dert etmeyin o halde, az kalmış zaten.Bir yıldan biraz az kaldı işte
Hiç kendinize dert etmeyin o halde, az kalmış zaten.
Bir araya gelince daha muhabbetli olursunuz. (;
Umarım .8 ayın boşa gitmesini istemem .Çok iyi de tanıyorum ve güvenim tamdı
8 ay mıııı yok yok bişi yoktur biz 9 .yıldayız :) Benim derdim büyük ...Siz daha yenisiniz yaaa
İyi işte gelince acısını çıkartın görünce dayanamaz mesafe olunca normal yani adam ne yapsın bir yere kadar demekki . Siz orada değişik bir yaşam suruyorsunuz esinizi sürekli hatirlamaniz normal de adam için rutin hayat devam ediyor siz yoksunuz o kadar iş aynı,ev aynı, arkadaşlar aynı...sizin gibi tepkiler veremez çünkü kendini oyalayabiliyordur. bu arada yemek işini ne yaptınız?Anladım bu da ben uçağa binmeden hüngür foşut ağladı ben şaşırdım sus rezil olduk falan dedim ama alıştı iyice bu yaaa hissediyorum şubatta gelcek ama bakalımBuz gibi de değil ,koca gibi de değil işte iyi olayım da yeter modunda ..
Yalnız evli değiliz :)
İyi işte gelince acısını çıkartın görünce dayanamaz mesafe olunca normal yani adam ne yapsın bir yere kadar demekki . Siz orada değişik bir yaşam suruyorsunuz esinizi sürekli hatirlamaniz normal de adam için rutin hayat devam ediyor siz yoksunuz o kadar iş aynı,ev aynı, arkadaşlar aynı...sizin gibi tepkiler veremez çünkü kendini oyalayabiliyordur. bu arada yemek işini ne yaptınız?
Nie aydısınız.
Yemek işin kendim hallediyorum,etrafı iyice çözdüm ,merkeze gidebiliyorum ,özel Türk restaurantları buldum ,hatta birinin sahibi ile resmen akraba çıktık iki gün şokundan çıkamadım :) böyle devam ediyor hayat ,kısacası ben alıştım hoşuma bile gitmeye başladı bu hengame ama o aynı yerinde doğru söylüyorsunuz ,ben biraz iyi davranayım bu adama ..Nemrut halimden ben bile sıkılıyorum bazen
Ha şu çine giden senmydinnyurtdışı eğitimi yüzünden :)
Herkes sözleriyle sevgisini gostermezki.
Vallahi ne geçmişteki sevgililerim, ne eski esim, ne şimdiki esim ağzımdan 'canım' kelimesini bile duymamistir. Ve inanmayacaksiniz ama isimleriyle bile hitab etmemisimdir.
Hey, şşıttt, alooo, bi baksana,pısstt. Omzuna iki tık tık vs...
Ha şu çine giden senmydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?