Ne ola ki ??

gökce eşinin sana karşı şehveti bitmiş...ilgi alakada bitmiş baksana...

Dimi ,ilgisi bitmedi şu anlamda korumacılığı var,ama kadın gibi görmek başka sanırım ..Hani libido falan çökmüş bu adamda Kalmamış; daha 32 yaşında ama dükkanı kapattık biz tamamdır ..

Tatlım bu sevgilim değil ki benim yahu 8 yıllık kocam artık ben kendimi ne kadar tanıyorsam o da beni o kadar tanıyor ama ne desem bilemedim bana güzel söz söyle çok itici geliyo ..Zorla güzel,seksi,ihtiraslı şeyler mi söylettirilir

Bence gokcenin esinin herseyi tam ama gokce bir suru skinti yasadi zor zamanlar geciriyor adam kiza asik ve o iyi olsun istio atlet giy soyle yap boyle yap demesi o yuzden gokce mutlu olmali onu dusunen bi esi var :)

Ebeveyn gibi atlet giydin mi ,yemek yedin mi ,meyve ye,üstünü ört ,deli gibi sokağa çıkma bana böyle şeyler söylüyor
Küçük kız çocuğu gibi işte ...Dana kadar kadınım ,başka şeyler istiyoruuuummmmmm

Sende libidoyu tavan yaptir dukkan kapandiysa dukkanin kepenglerine tas at yani atla adamin uzerine bak benimki istio ben atlayamam valla annesi kapinin onune koyar beni sendenki gelmeden git cin pazarina al sexsi camasirlar bak neler oluyo o zaman sonra ara bi şuhhh bi sesle sexsi seyler anlat ayy neler diorum ben ya

Yani denilmez "Bana güzel şeyler söyle" diye ki zaten söylenilse bile o zaman da bir anlamı kalmaz,zorluyormuş gibi... 8 yıllıkta evliymişsiniz beklentilerinizi bilmeli eşiniz Ne diyeyim ki romantikliği sevmiyor herhalde eşiniz. Alışın en iyisi artık birlikte nice mutlu senelere

hahayyy şakacı şirin seni

Zorla değil de yolunu siz açsanız durumlar değişir belki, çok oluruna bırakmayın bence, istediğinizi alın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…