Ne ola ki ??

10 Yıldır tanışıyoruz. 5 Yıldır evliyiz. Ben söylemezsem Söylemez hele telefonda ama Allah'ım yani. Il için yurt dışına gittiğinde iki cilve Yaparım da ANCA duyarım o sözleri

benimkide ayri kaldigimiz olur bazen 3 hafta
asla soylemez :)
yanyana geldiginizde belli eder merak etmeyin

10 Yıldır tanışıyoruz. 5 Yıldır evliyiz. Ben söylemezsem Söylemez hele telefonda ama Allah'ım yani. Il için yurt dışına gittiğinde iki cilve Yaparım da ANCA duyarım o sözleri

Klasik günaydın mesajını attı yine :) şimdi zorlamıcam ben de ya demezse demesin ..

Canım neden ayrısınız ???Zorunlu birşeymi ,gözden Irak olan gönüldende Irak olur derler ..ama inş tekrar biraraya gelirsiniz

Ne olursa olsun ayrı kalmAmalısınız bnce ,eğitim vs ...evlendikten sonra uzun ayrılıklar iyi olmaz diye düşünüyorum

Ayyy gokceyim yine cokk tatlisin valla senin konulari okurken gulmekten kendimi alamiyorum inan daha sık konu ac bence saka bi yana senin esin boyle bi cilveli sexsi konusmalar bi fantazik seyler dusunmeler yazismalar istemedi mi hicc kizz sasirdim valla sen oyle birseyler yazsan bakalim ne dicek sana sonucta evlisiniz bunun cinsellik kismi var sonucta insan karisini ozler yani sana soyleyemiyor olabilir sen sorun yasadin ya orda o yuzdendir. Bak sevgilinle 8 yildir birlikteyiz 6.5 aydir askerde bir kac gunden izine gelecek 2 gunlugune cok ozledim onu dun telefonda izne gelince ne yapicaz diyordukk sabah bize kahvaltiya gel ben uyuyor olurum daha sen anneme bakma uzerime atla dedi ben sok oldum annen ne der ne ayip diorum birsey olmaz cok ozledim diyo eminim senin kocanda ozledi sen bi adim at bence

hahayyy son yazdıgınıza çok güldüm...bak adam nasıl özlemiş sizi şehvetle canı sizi istiyor...işte budur...

gökce eşinin sana karşı şehveti bitmiş...ilgi alakada bitmiş baksana...

gökce eşinin sana karşı şehveti bitmiş...ilgi alakada bitmiş baksana...
Bence gokcenin esinin herseyi tam ama gokce bir suru skinti yasadi zor zamanlar geciriyor adam kiza asik ve o iyi olsun istio atlet giy soyle yap boyle yap demesi o yuzden gokce mutlu olmali onu dusunen bi esi var :)

Bence gokcenin esinin herseyi tam ama gokce bir suru skinti yasadi zor zamanlar geciriyor adam kiza asik ve o iyi olsun istio atlet giy soyle yap boyle yap demesi o yuzden gokce mutlu olmali onu dusunen bi esi var :)

evet evet gerçekten onu düşünüyor...herkes gibi gökce de mutlu olmalı...

Bilemedim ama biz sevgili olduğumuz halde uzaktayken dediklerinizi yaşıyoruz yani ben özlediğimi belirteceğim de o da üstüne bir şeyler söyleyecek falan tabi o da süslü püslü şeyler değil :) Yanınızdayken sorun yoksa bir şey olmaz.Her erkek duygularını açamayabilir.

Gözden uzak olan... hesabıdır cnm takılma.. uzak kalmak iyidir biraz.. bizde dip dibe iyce yüz göz oldukk

Saol kuşum sen de çok tatlısın ama bizde atla benim üstüme diyen yok ki o da gelcek şubat gibi ne diyim gelince atla benim üzerime mi Yok yaa arkadaşın dediği gibi şehvet yok bence hiçte sevmem bu kelimeyi Nuri Alço filmlerinin repliği gibi şehvet neyse Her ne haltsa ondan kalmadı canım bizde yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…