- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi witch hunt
-
Belki ozlemedi adam.ozleyecek adam karisini taa oralara gondermez zaten..
Kizma sekerim..bu benim...fikrim..Sen de benim ne yapmaya çalıştığımı anlayacak kapasite olmadığı için açıklama bile yapmayacağım..
Hatırlamadım adını yurtdısı diyince..aklma geldiuu.. delstk kocayı nasl bınakcan dieesen miydin derken ??? Bendim evet ..
10 Yıldır tanışıyoruz. 5 Yıldır evliyiz. Ben söylemezsem Söylemez hele telefonda ama Allah'ım yani. Il için yurt dışına gittiğinde iki cilve Yaparım da ANCA duyarım o sözleri
Canım neden ayrısınız ???Malum gurbet ellerde eşten ayrıyım,dolayısıyla da gönülen de mi ırak oldum ?? Rutin olarak sabahları günaydın,gün içerisinde naptın ,nettin,akşamda işle alakalı konular konuşuluyor eşimle aramızda ..Naptın müşterinin işi tamam mı ? Fiyat buldun mu ? İthlatçıyla konuştun mu ? Daha da yeni barıştık yaptığı yanlıştan dolayı ama ne bir romantik söz,ne bir iltifat ..
Asker arkadaşınla mı konuşuyon mübarekTeeeee 9000 km ötede yalnız bi insanım ..Ama bir odunla mı beraberim bilemedim Hani seksi bi söz,hani özlem dolu bi cümle ..Ben diyorum çok zorlanıyorum işte bu kadar yıl birlikte olunca birden ayrılmak zor geldi evet aşkım kolay değil diyo
Bu mudur ? Hani ne bileyim desem ki sen bana özlediğini söylemiyorsun,istediğini,aklına geldiği olmuyor mu ? Ne alakası var diyecek ,eminim ..Eeee be adam ben senin ithalatçın mıyım sadece iş konuşuyosun ..Kadınım ben yaaaa
Hatırlamadım adını yurtdısı diyince..aklma geldiuu.. delstk kocayı nasl bınakcan diee
Kizma sekerim..bu benim...fikrim..
Ayyy gokceyim yine cokk tatlisin valla senin konulari okurken gulmekten kendimi alamiyorum inan daha sık konu ac bence saka bi yana senin esin boyle bi cilveli sexsi konusmalar bi fantazik seyler dusunmeler yazismalar istemedi mi hicc kizz sasirdim valla sen oyle birseyler yazsan bakalim ne dicek sana sonucta evlisiniz bunun cinsellik kismi var sonucta insan karisini ozler yani sana soyleyemiyor olabilir sen sorun yasadin ya orda o yuzdendir. Bak sevgilinle 8 yildir birlikteyiz 6.5 aydir askerde bir kac gunden izine gelecek 2 gunlugune cok ozledim onu dun telefonda izne gelince ne yapicaz diyordukk sabah bize kahvaltiya gel ben uyuyor olurum daha sen anneme bakma uzerime atla dediben sok oldum annen ne der ne ayip diorum birsey olmaz cok ozledim diyo eminim senin kocanda ozledi sen bi adim at bence
Bence gokcenin esinin herseyi tam ama gokce bir suru skinti yasadi zor zamanlar geciriyor adam kiza asik ve o iyi olsun istio atlet giy soyle yap boyle yap demesi o yuzden gokce mutlu olmali onu dusunen bi esi var :)gökce eşinin sana karşı şehveti bitmiş...ilgi alakada bitmiş baksana...
Bence gokcenin esinin herseyi tam ama gokce bir suru skinti yasadi zor zamanlar geciriyor adam kiza asik ve o iyi olsun istio atlet giy soyle yap boyle yap demesi o yuzden gokce mutlu olmali onu dusunen bi esi var :)
Ayyy gokceyim yine cokk tatlisin valla senin konulari okurken gulmekten kendimi alamiyorum inan daha sık konu ac bence saka bi yana senin esin boyle bi cilveli sexsi konusmalar bi fantazik seyler dusunmeler yazismalar istemedi mi hicc kizz sasirdim valla sen oyle birseyler yazsan bakalim ne dicek sana sonucta evlisiniz bunun cinsellik kismi var sonucta insan karisini ozler yani sana soyleyemiyor olabilir sen sorun yasadin ya orda o yuzdendir. Bak sevgilinle 8 yildir birlikteyiz 6.5 aydir askerde bir kac gunden izine gelecek 2 gunlugune cok ozledim onu dun telefonda izne gelince ne yapicaz diyordukk sabah bize kahvaltiya gel ben uyuyor olurum daha sen anneme bakma uzerime atla dediben sok oldum annen ne der ne ayip diorum birsey olmaz cok ozledim diyo eminim senin kocanda ozledi sen bi adim at bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?