- 23 Haziran 2014
- 1.304
- 2.307
- 88
- Konu Sahibi witch hunt
-
Valla ben umredeyken bile eşimle konuşunca onu çok ozledigimi anlatıp duruyorum.Keske sen de gelseydin, burada karı koca birarada olanları görünce içim acıyor diyordum.gerci yüzde doksani doğruydu ama bir miktar da abarttim ki eşimin gönlü olsun çünkü erkekler çocuk gibi.adam resmen kendini terk edilmiş hissetti halbuki on beş gün ayrı kaldık.Ne diyim ki ? Şöyle oluyor genel de Seni seviyorum ,bende seni seviyorum aşkım,Seni çok özledim ben de aşkım ..Bu ne yaaaaa çok sıkıcı
Siz şu çine giden özgür bayandınız değil mi ?
Valla ben umredeyken bile eşimle konuşunca onu çok ozledigimi anlatıp duruyorum.Keske sen de gelseydin, burada karı koca birarada olanları görünce içim acıyor diyordum.gerci yüzde doksani doğruydu ama bir miktar da abarttim ki eşimin gönlü olsun çünkü erkekler çocuk gibi.adam resmen kendini terk edilmiş hissetti halbuki on beş gün ayrı kaldık.
Bir süre sonra hepsi sıradan davranışlara geçiyor
eskisini verip,yenisini alsamEşşek kafalı yaaa, eskidi tabii bu model
Aynen keşke güncellemeleri olsa şu erkeklerin
Eşinizle neden ayrısınız anlamadım?
Aynen ,aynı yaaa tüm cümleler ..Naıl format atayım ben buna ..Ama format atsam önceden yüklediklerim de gider ufffffff
Nasıl dürtsem kiDır dır bile çekilmiyor uzaktan ,tam layığıyla yapılmıyor yani ..Şimdi yeni kural belirlemiş ben deli gibi yazıyosam hiiiççç cevap vermiyo paşa Ev de olsa öyle mi olur dır dır dır keyfi çıkar
sizin ilişki bitmiş net.
Aynı durumdayım canım .İnan o öyle davrandıkça benim içim parçalanıyor
Yok ya Hû, dırdır yapmayın zaten adam öyle hiç konuşmak istemez.
Söyleyin yani sıkıntınızı açıkça, bazen dümdüz olmak gerekir erkekler gibi.
İlgi bekliyorsanız, orada eşinizin ilgisini beklediğinizi açıkça ifade edin.
Yaa aslında full duyarsız değil benim ki işte günlük rutin kontrolllerini yapar Allah a emanet eder ,fosur fosur uyur tahminimce ..Ama senin ki daha mı berbat
Ben karar veremedim siz nasıl anladınız şıp diye
Erkeğin kalbine giden yol mideden geçiyor demek istiyor sanırım, siz de yemek fotoğrafları atın..Diyim bari yarın ..İlgi bekliyorum diye napçak merak ettim şimdiden ,sticker gönderiyor tel den tek atraksiyon oOnda da garfield yemek yiyo neyi anlatmaya çalışıyor anlamıyorum rastgele basıyo herhalde
Öyle değil işte benimki de pantolonunun yerini sormak için taa mekkeyi arıyordu.o da arayinca günlük şeyler konuşuyordu ama ben bir şekilde konuyu ceviriyordum.ona kalsa ooo ağır abi takiliyordu hani yikilmadim ayaktayim.hava alaninda da buz gibiydi ben agliyorum adam bakiniyor.sonra tanidiklardan duydum ki arkamdan gözleri dolmuş çok fena olmuş.erkekler pek belli etmiyor içine atıyor.sen arada duygusala bağla onu.Bence bu alıştı kuzum ,seninki gib değil ..Ne bileyim ,rutin yani ,sanki iki sokak ötedeymişim gibi konuşuyor.Mesela pahalı diye aramaz anlıyorum ama sesimi özlemez mi bir insan ? İki gün cevap yazmadım whatsaptan wechatten o zmn aramış 29 kere niye açmıyosun napmaya çalışıyosun öldüm meraktan dedi ,ama yine aynı terane devam ediyor şimdi yat ,uykunu al ,sokakta gece dolanma o kadar ...
eee diyom işte ben de öyle çok sıcakkanlı biri değilim ama aklıma geldi mi gözlerim doluyo falan ,ama o kahvaltı yaptın mı ,atletini giydin mi ? Baba mısın koca mı yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?