Ne olacağız yardım edin

Kocan olacak sahis sumsuk asalak da ondan boylesiniz

Tatlim simdi bosanmayi atlattin ve bosanmadiniz diyelim ileride yine aynilari olur ki

Gecmisimdeki okuz de boyleydi inan yipranan sen oluyosun bu hayvanlara bisey olmuyo hep sen fedakarlik et hep sen cabala istiyolar goruyorum ki sen de benim gibi cabaliyosun ugrasiyosun huzurunuz icin ama guzelim evlilik tek tarafli degil her iki tarafinda cabasi gerek bu asalaklar sadece bizim hayat enerjimizi somuruyo

- eşim malesef hiçbir sorunda yada olayda çözüm odaklı değil.. hep kaçar.. özgürlüğüne çok düşkün..

Vajinismusum diye aldatti diyosun. Düzelebilecek ne var? Elinden geleni zaten yapmissin gibi duruyo. Bu gece kimle olacagi bile belli olmayan birini niye istiyorsun. Eşin bence baska ufuklara yelken açarken vicdan rahatlatio sana mesaj atarak. Ya da en iyi ihtimalle kendiyle olmadi ya baskasiyla catur çutur sevisirsin diye korkuyor ondan birakamio egolu adam boyle olur.

Ay canım Allah sana yardım etsin. Bu adamın huyu ölene kadar değişmez. Çocuğunuz yokmuş şu an, ama evli kalıp çocuk yaparsanız, o özgürlüğe düşkünlük şeyini napcak acaba! O zaman tam çıldırırsın benden demesi. Allah sana yardım etsin

- haklısınız gerizekalının tekiyim ama çaresizce seviyorum işte.. hani bir benimle beraber çabalasa, belki herşey daha iyi olacak..
ama yapmıyor deneseydik de olmasaydı tamam boşan git diyeceğim kendime..
ama böyle içim acıyor.. birbirimizi sevdiğimiz halde olmuyor.. sevgi yetmiyormuş demek ki..
gelse hadi ayağa kalkalım tüm yolları deneyelim, çözelim sorunlarımızı dese.. ama boşanalım diyor!!
..

'evde otur aklım sende kalır' ne demek yaa hem boşanmak istiyor hemde aklı sende kalıyor. Evlilik ülkemizde nedense hep çile çekme katlanma ..vs şeklinde algılanıyor ne yazık ki hepte çile çeken taraf kadınlar oluyor. mutsuzsam hep çabalayacaksam neden devam edeyim kii !! hayat mı bu huzur nerde mutluluk nerde ?? Katlanayım belki birgün gelir ooo bekle bekle ömür bitiyor

Frkinda olmadan sen de sevmiyo olabilirsin sadece istedigini ondan alamadigin icin mi cabaliyosun bi yokla kendini bu bi kisir dongu olabilir

Bence elveda diye mesaj atıp kapa telefonu annenlere ben bi süre saklanıcam eşimin iyi bi derse ihtiyacı var de ve 3 4 gün otelde kal sana hiçbirşekilde ulaşamasın intihar ettiğini falan sansın köpek gibi sevdiğini anlar o zaman sen de kafanı dinlersin oh miss bak bakalım neler olacak izle...ne dersin?

Tam isabet bir cevap olmuş anlayana Ben de benzer şeyler yaşadım gerçekten sadece zaman kaybı. Geçer, düzelir diye çok bekledim ama emeklerime yazıkmış

Toparlandin mi bari iyi misin simdi

Yasayan biliyo gercekten bu durum bi girdap gibi cabaladikca batiyosun bi kisir dongu
Öyle valla yaşamayan anlamaz resmen kangrenli kolla yaşamaya çalışmışım. Şükürler olsun şimdi çok mutluyum, iyi ki gereksizin biri için ömrümü feda etmemişim

Böyle arabeske bagladiysa niyeti ayrılmak değil burnunu sürtmek. .sakin ol korkma !

Ilk bosanalim dediginde pisman edecektiniz bi daha diyemeyecekti ki zaten aldatilmissiniz. Diyecek bir sey yok. Bunu haketmiyorsunuz. Ailenizin yanina donmek istemiyorsaniz once is bakin sonra yolunuza bakin bence.

Bak işte olay burda patlıyor ..hikayenin eksik kısımları : vajinismus, yalan ve en önemlisi aldatılma. .belli ki bu adam senden umudu kesmiş ..tedavi olacağına ,cinsel hayatınızın yoluna gireceğine inanmıyor .bununla birlikte işi aldatmaya kadar götürmüş .hala seni sevdiğini nasıl düşünebilirsin? Yalan ve aldatılma üzerine kurulan temeli olmayan bir evlilik (temel malesef cinsellik) .. Bırak açsın davayi sende ses etmeden dilekçeyi imzala. İkiniz için de en hayırlısı bu . Aldatılmayı ve yalanı nasıl hazmedersin ki ?

Şimdi bu adam vajinismus olduğunuz için böyle! dememizi bekliyorsanız değil!
Aynı adam her halükarda bu yüzünü ortaya çıkaracaktı,ayrıca yardımcı olmak yerine sizi aldattı farkındasınız değil mi?
Siz bunu kusur görüp alttan almaya çalışarak hayatı kendinize dar edersiniz!Rest çekin ve korkmayın kaybetme korkusunu yaşasın hatta yerinizde olsam kaybettirirdim!

Niye öyle diyor biliyo musun ? Senden umudu kesmiş ..hatta sevmiyo diyebilirim . O arabesk arabesk mesajlar da "bu gece eve gelmesem olur mu " larda kimin koynuna gidecekse onun yolunu yaptığından .güya sana vicdan yaptıracak ,kafanı meşgul edecek ,sen çıkış yolu ararken o işini bitirmiş eve dönüş yolunda olacak .ertesi gün geldiğinde rahatladığı için belki bosanmaktan vazgeçtiğini söyleyecek sarılacak ,gönlünü alacak ama canı cinsellik istediğinde yine ortalığı yangın yerine çevirecek ,boşanma lafları havada ucusacak. .. işini halledip geldiğinde sen sana geldi sanip sevineceksin . Aslında o sana hiç gelmemiş ...iyi niyetinden yararlanıyor, evini de çekip çeviriyorsun daha ne ister .bir an önce tedavini ol ,bu adamı boşa. Güvenebileceğin adam gibi bir adamla temiz bir yola çık .bu dalkavuktan sana hayır gelmez .

Valla bana yazdıklarınız eşinizin sizi sevdiğini düşündürmedi. Eşinizin bu evlilik hakkında sizden çok farklı hissettiğini düşünüyorum. Anlaşmazlıklarla, boşanma blöfleriyle dolu bir evliliğiniz var. Üzerine aldatmalar, yalanlar karışmış. Vajinismus tedavisiyle eşinizin ilgisi de yok. Adamın sizi kazanmak, sizle devam etmek gibi bir niyeti yok besbelli. Siz sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Gayet bitik bir evlilik bu, düzeltilecek yanı kalmamış. Yarın bazı meseleler düzelse aldatmasını yalanını hiç olmamış gibi görebilecek misiniz sanki? Hayır. Evliliğiniz çoktan bitmiş, uzatmaları oynamaktan eşiniz de sıkılmış. Boşanmak istiyorsa bosanıp yollarınıza gidin, en iyisi bu.

Bunca sey diyor adam we israrla seviyor eminim diyosunuz..uzgunum canım ama sevgi bu değil..kendini kandryosun saglikli dusunemyosun..lutfn kendne gel bian önce..karşindaki sevilecek hayat arkadasi olacak bi tip degl..hani hastalikta saglikta bi ömur werdgi söz..tamam cinsellge cok düsknse wajnusmus ona buyk bi prob geleblr ayrlmk istemesni anlarm ama once cabalasn dstek olsun sana en son care bosansn..adam emek dahi wermyor ustune seni aldatiyor knusmana ble tahammul etmeyp baski ypma diyor we sen hala seviyor mu diyosun..keske seni seven bryle olsan da görsen sevg nedr sefkat nedr emek nedir..bu adamla waktni d ömrunu d kaybetme yolun ack olsun wazgecrmeye ugraşmya degecek bri degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…