- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi masal__perisi
-
- eşim malesef hiçbir sorunda yada olayda çözüm odaklı değil.. hep kaçar.. özgürlüğüne çok düşkün..
en ufak birşeyi bile konuşamayız.. ben ona öneri tavsiye veremem..
ne desem baskı olarak algılıyor.. kafasına vursan da olmuyor güzelce konuşsan da olmuyor..
olgunlaşması ve çaba göstermesi lazım ama yok yapmıyor..
hala çözüm varken, o çözümsüzlüğe gidiyor.. beni üzen ortada sevgi var,emek var ve hala düzelebilecek birşeyler var ama o boşanmayı tercih ediyor.. boşanmasına boşanalım ama bunu bile doğru düzgün yapamıyor ki..
- eşim malesef hiçbir sorunda yada olayda çözüm odaklı değil.. hep kaçar.. özgürlüğüne çok düşkün..
ne desem baskı olarak algılıyor.. kafasına vursan da olmuyor güzelce konuşsan da olmuyor..
hala çözüm varken, o çözümsüzlüğe gidiyor.. beni üzen ortada sevgi var,emek var ve hala düzelebilecek birşeyler var ama o boşanmayı tercih ediyor.. boşanmasına boşanalım ama bunu bile doğru düzgün yapamıyor ki..
Ay canım Allah sana yardım etsin. Bu adamın huyu ölene kadar değişmez. Çocuğunuz yokmuş şu an, ama evli kalıp çocuk yaparsanız, o özgürlüğe düşkünlük şeyini napcak acaba! O zaman tam çıldırırsın benden demesi. Allah sana yardım etsin- eşim malesef hiçbir sorunda yada olayda çözüm odaklı değil.. hep kaçar.. özgürlüğüne çok düşkün..
Kocan olacak sahis sumsuk asalak da ondan boylesiniz
Tatlim simdi bosanmayi atlattin ve bosanmadiniz diyelim ileride yine aynilari olur ki
Gecmisimdeki okuz de boyleydi inan yipranan sen oluyosun bu hayvanlara bisey olmuyo hep sen fedakarlik et hep sen cabala istiyolar goruyorum ki sen de benim gibi cabaliyosun ugrasiyosun huzurunuz icin ama guzelim evlilik tek tarafli degil her iki tarafinda cabasi gerek bu asalaklar sadece bizim hayat enerjimizi somuruyo
- haklısınız gerizekalının tekiyim ama çaresizce seviyorum işte.. hani bir benimle beraber çabalasa, belki herşey daha iyi olacak..
ama yapmıyordeneseydik de olmasaydı tamam boşan git diyeceğim kendime..
ama böyle içim acıyor.. birbirimizi sevdiğimiz halde olmuyor.. sevgi yetmiyormuş demek ki..
gelse hadi ayağa kalkalım tüm yolları deneyelim, çözelim sorunlarımızı dese.. ama boşanalım diyor!!
..
Tam isabet bir cevap olmuş anlayanaKocan olacak sahis sumsuk asalak da ondan boylesiniz
Tatlim simdi bosanmayi atlattin ve bosanmadiniz diyelim ileride yine aynilari olur ki
Gecmisimdeki okuz de boyleydi inan yipranan sen oluyosun bu hayvanlara bisey olmuyo hep sen fedakarlik et hep sen cabala istiyolar goruyorum ki sen de benim gibi cabaliyosun ugrasiyosun huzurunuz icin ama guzelim evlilik tek tarafli degil her iki tarafinda cabasi gerek bu asalaklar sadece bizim hayat enerjimizi somuruyo
Tam isabet bir cevap olmuş anlayanaBen de benzer şeyler yaşadım gerçekten sadece zaman kaybı. Geçer, düzelir diye çok bekledim ama emeklerime yazıkmış
Öyle valla yaşamayan anlamaz resmen kangrenli kolla yaşamaya çalışmışım. Şükürler olsun şimdi çok mutluyum, iyi ki gereksizin biri için ömrümü feda etmemişimToparlandin mi bari iyi misin simdi
Yasayan biliyo gercekten bu durum bi girdap gibi cabaladikca batiyosun bi kisir dongu
Böyle arabeske bagladiysa niyeti ayrılmak değil burnunu sürtmek. .sakin ol korkma !
- Ayrılmayalım deneyelim çözmeye çalışalım desem kendini direkt baskıda hisseder.. Eşime '' yemeğe otur, hadi gidelim, faturayı ödedin mi vs vs vs'' gibi basit şeyler dediğimde bile baskı olarak algılıyor ve kızmaya başlıyor. Özgürlüğüne çok düşkün.. Emin olduğunu bilsem; kabullenip herşeyi yoluna bırakacağım. ''çalışma ben sana bakarım, aklım sende kalmasın boşandıktan sonra annenlerde kal vs'' diye msjlar atıyor şuan.
beni sevdiğini ve emin olmadığını biliyorum. Şuan sağlıklı bir karar vermiyor. Ve geri dönüşü olmayan bir yola girmek istemiyorum.. Ne olur bir akıl verin ne yapmalıyım??
..
Bak işte olay burda patlıyor ..hikayenin eksik kısımları : vajinismus, yalan ve en önemlisi aldatılma. .belli ki bu adam senden umudu kesmiş ..tedavi olacağına ,cinsel hayatınızın yoluna gireceğine inanmıyor .bununla birlikte işi aldatmaya kadar götürmüş .hala seni sevdiğini nasıl düşünebilirsin? Yalan ve aldatılma üzerine kurulan temeli olmayan bir evlilik (temel malesef cinsellik) .. Bırak açsın davayi sende ses etmeden dilekçeyi imzala. İkiniz için de en hayırlısı bu . Aldatılmayı ve yalanı nasıl hazmedersin ki ?- benim tek bir hatam var kızlar.. vajinismusum.. onun dışında hiçbirşeyim yok..
hiçbir hatam yok diye böyle egoistce direkt söyleyebiliyorum..
çünkü kendimden eminim, kendimi çok tarttım biçtim ve çok fazla fedakarlık yaptım..
evet, vajinismusum ben.. bunun için çok çaba harcadım ama tek başına olmuyor malesef..
eşim tedavide hiçbir şekilde yanımda olmadı, bekledi mi peki derseniz onuda yapamadı,
aldatmaları ve yalanları oldu.. doktora gitmek istedim deli gibi..
tedavi olmak iyileşmek istedim gittim de..
kendi kendime birşeyler yapmaya çalıştım ama dediğim gibi vajinismus tek başına pek olmuyor..
çift terapisi alalım dedim, ilk seansa zar zor götürdüm ama ne seansta verilen ödevleri yaptı
ne de 2. seansa gittik.. ne kadar zorladıysam olmadı..
..
Niye öyle diyor biliyo musun ? Senden umudu kesmiş ..hatta sevmiyo diyebilirim . O arabesk arabesk mesajlar da "bu gece eve gelmesem olur mu " larda kimin koynuna gidecekse onun yolunu yaptığından .güya sana vicdan yaptıracak ,kafanı meşgul edecek ,sen çıkış yolu ararken o işini bitirmiş eve dönüş yolunda olacak .ertesi gün geldiğinde rahatladığı için belki bosanmaktan vazgeçtiğini söyleyecek sarılacak ,gönlünü alacak ama canı cinsellik istediğinde yine ortalığı yangın yerine çevirecek ,boşanma lafları havada ucusacak. .. işini halledip geldiğinde sen sana geldi sanip sevineceksin . Aslında o sana hiç gelmemiş ...iyi niyetinden yararlanıyor, evini de çekip çeviriyorsun daha ne ister .bir an önce tedavini ol ,bu adamı boşa. Güvenebileceğin adam gibi bir adamla temiz bir yola çık .bu dalkavuktan sana hayır gelmez .- haklısınız gerizekalının tekiyim ama çaresizce seviyorum işte.. hani bir benimle beraber çabalasa, belki herşey daha iyi olacak..
ama böyle içim acıyor.. birbirimizi sevdiğimiz halde olmuyor.. sevgi yetmiyormuş demek ki..
gelse hadi ayağa kalkalım tüm yolları deneyelim, çözelim sorunlarımızı dese.. ama boşanalım diyor!!
..
Bunca sey diyor adam we israrla seviyor eminim diyosunuz..uzgunum canım ama sevgi bu değil..kendini kandryosun saglikli dusunemyosun..lutfn kendne gel bian önce..karşindaki sevilecek hayat arkadasi olacak bi tip degl..hani hastalikta saglikta bi ömur werdgi söz..tamam cinsellge cok düsknse wajnusmus ona buyk bi prob geleblr ayrlmk istemesni anlarm ama once cabalasn dstek olsun sana en son care bosansn..adam emek dahi wermyor ustune seni aldatiyor knusmana ble tahammul etmeyp baski ypma diyor we sen hala seviyor mu diyosun..keske seni seven bryle olsan da görsen sevg nedr sefkat nedr emek nedir..bu adamla waktni d ömrunu d kaybetme yolun ack olsun wazgecrmeye ugraşmya degecek bri degil.- haklısınız gerizekalının tekiyim ama çaresizce seviyorum işte.. hani bir benimle beraber çabalasa, belki herşey daha iyi olacak..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?