- Konu Sahibi kardelennim
-
bunlar şaka değilmi inanamıyorumm...
kızınız daha 14 yaşında ve size çok büyük bir dürüstlük örneği gösterip yalan atmamış ama siz onu bekaret kontrolüne götürmüşsünüz ve onun bu özelini eşinize anlatmışsınız bence ne kadarda büyük bir yanlışşş!! kızınızın şuan ne çektiğini düşünemiyorum bile ..
baştan yapmanız gereken bunu öğrendiğinizde kızınızla karşılıklı konuşup bedeninin ne kadar önemli olduğunu ve ona değer vermesi kullandırmamasını öğütlemek ve sonrasında da onu belkide farkettirmeden takip edip koruyup kollamanız gerekirdi kimseye duyurmadan aranızda sır kalmalıydı ama siz onun bu yaşında o küfürü bile duymasına sebep oldunuz üstüne onu göndermeyi düşünüyorsunuz bide eşiniz gidecek diye üzülüyorsunuz yazık bence KIZINIZA ALLAH KOLAYLIK VERSİN
SİZDE NOLUR MANTIKLI DÜŞÜNÜN O SİZİN CANINIZ ONDAN DAHA KIYMETLİSİ VARMI?
kızınız adına hakkaten çok üzüldüm eğer ortada bir hatalı varsa bence sizsizniz
oturup kızım acaba neden bu şekilde davrandı nasıl çözebilirz gibi düşüneceğinizee kendinizi sorgulayacağınıza
yok yokkk gerildim resmen
bazıları gerçekten koca delisi olmuş koca için ölürler çocuklarını öldürürler..Bir annenin bu şekilde davranabildiğine inanamıyorum. hakikatenn inanılmazsınızzzzz
kusura bakmayın ama evladım herşeyden önce gelir.koca bulunur ama evlat bir daha geri gelmez.
1. kızın böyle bir hata yapmış( ne kadar hataolarak değerlendirilebilir bu değişir tabii) dürüstçe anlatmış siz kalkıp bekarte kontrolüne götürmüşsünüz
2. kocanıza bunu söylemmişsiniz kızınızın özelini nasıl söylersinizz
3. kocanız denen o adamın kızınıza hakaret etmesine nasıl izin veririsiniz
4. nasıl kızınızı babasına göndermeyi düşünürsünüz
5. nasıl gençlik evi denne yerlere göndermeyi düşünürsünüz
6. nasıl olurda şimdiki kocanızın arkasından üzüzlürüsnüz
çok sinirlendim çokkkk bir anne olamazsınız sizzz
Bir annenin bu şekilde davranabildiğine inanamıyorum. hakikatenn inanılmazsınızzzzz
kusura bakmayın ama evladım herşeyden önce gelir.koca bulunur ama evlat bir daha geri gelmez.
1. kızın böyle bir hata yapmış( ne kadar hataolarak değerlendirilebilir bu değişir tabii) dürüstçe anlatmış siz kalkıp bekarte kontrolüne götürmüşsünüz
2. kocanıza bunu söylemmişsiniz kızınızın özelini nasıl söylersinizz
3. kocanız denen o adamın kızınıza hakaret etmesine nasıl izin veririsiniz
4. nasıl kızınızı babasına göndermeyi düşünürsünüz
5. nasıl gençlik evi denne yerlere göndermeyi düşünürsünüz
6. nasıl olurda şimdiki kocanızın arkasından üzüzlürüsnüz
çok sinirlendim çokkkk bir anne olamazsınız sizzz
ben kizimi hic bir yere göndermeyi düsünmüyorum esimede dedim sen bilirsin ben atamam kizimi tam okumamissiniz yazdiklarimi tabiki koca bulunur evlat baskadir esim bu güne kadar onlara babalarini aratmadi adamin hakkini yemek istemem kendine yapnadi kizima yapti o genc gözü birseyde kalmasin diye esimi savunmuyorum kesinlikle ama hakkinida inkar etmemem lazim.giderse gitsin umrumda degil sadece sizin icimdekileri paylasmak istedim
ben kizimi hic bir yere göndermeyi düsünmüyorum esimede dedim sen bilirsin ben atamam kizimi tam okumamissiniz yazdiklarimi tabiki koca bulunur evlat baskadir esim bu güne kadar onlara babalarini aratmadi adamin hakkini yemek istemem kendine yapnadi kizima yapti o genc gözü birseyde kalmasin diye esimi savunmuyorum kesinlikle ama hakkinida inkar etmemem lazim.giderse gitsin umrumda degil sadece sizin icimdekileri paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?